Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

EURO 2012 Eleme Grubu Maçı | Türkiye 1 - 0 Azerbaycan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Elimizdeki oyuncuları kaybetmesek Mili takımın iskeletini oluşturuyorduk şimdi..
    O zaman Egemen bu takımda oynamazdı, emin ol...

Yorum

• Pardon Beşiktaştan topçu varmıydı biri fukaraya hatırlatsa barii
      Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Ridvan = O.C

Yorum

• İlk olarak bingolts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Pardon Beşiktaştan topçu varmıydı biri fukaraya hatırlatsa barii
          Bir tek Egemen vardı.

Yorum

• - Bu sabri'yle , emre'yle,gökhan'la felan işimiz çok zor kim gelirse gelsin ...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir tek Egemen vardı.
              Orayada koy girayı

Yorum

• Sabri mükemmel oyununu‚maçın sonunda yaptığı‚ beyin ameliyatıyla süsledi.!

Yorum

• rıdvan, istemesen de Trabzonspor'u kabulleneceksin..

kendi halinde bırakın bu manyağı..

Yorum

• Rıdvan ŞL'de grupların hep son sıralarına baktığı için en tepede olan Trabzonspor'u görememiştir. Tabi hak veriyorum zirvelere alışık değil.
                    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Bosna deplasmanda Fransa'yi yenip Fransa'yi play-offa atmasin da Gerci Bosna da bizim eleyemeyecegimiz kadar guclu bir takim.

Yorum

• Ayrıca yazmadan gidemem inanın emre bir kere olsun buraka top vereyim düşüncesi yoktu

Yorum

• Sabri ne yaptın öyle ya...
                          7

Yorum

• Tesekkürler Burak Yilmaz ve Mesut Özil.

..
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Buraak helal olsun be kocum benim. O sol caprazdan bi sutu vardı o girse süper olurdu ya
                              İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• Suanki durumda en iyi ikinci Hirvatistan mi yoksa Isvec mi? Isvec kazanirsa sanirim en iyi ikinci olacak ama beraberlik durumunda da oluyor mu?
                                En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 11.10.2011, 22:23.

Yorum

Yükleniyor...
                                X