Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hazırlık Maçı: Orduspor 1-2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün internet imkanım yoktu, haber veremedim Atlas tv dün maçı 20:00 den itibaren yayınladı 90 dakika.

Maça gelirsek sadece volkan şen orduyu perişan etti tek başına. sercan da çok iyiydi sahanın heryerindeydi, mubarek. tek sorun kalecimiz de çok çok çalışması gerek.
    Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bazı yorumları okuyorumda soruyorum kendi kendime. Trabzonspor köy takımımı yoksa Türkiyenin takımımı. Bana bir açıklayın. Bir kaç kendini bilmezin yüzünden tüm şehire mal edemezsiniz kötü olayları.

Bizim mahallede normal olmayan bir Trabzonlu var. Bu adam yüzünden biz şimdi tüm Trabzonlulara normal değilmi dememiz lazım. Ayıp Ayıp.

Fenerbahçe ş...i heryerde var. Trabzonun ilçelerinde bile!!!!

Yorum yazmadan önce biraz düşünelim. İşkembeden yazmayalım yorumları.

İBB-Ts maçında 60 Binin En az 10 bini Rizeli, Giresunlu, Ordulu ve diğer illerden gelenlerdi. Bu gerçekleri unutmayın!!!
      ıstatıslıkmı yaptın 60bının 10bını cevre ıllerdendı dıye..gec bu sılerı oyle bı camıaya dusununkı fenerbahceye yalakalık yapsın hemde yapılan tum serefsızlık ve ahlaksızlıklara rağmen fenerbahcenın lıgde kalmasını sıtesın ordunun ve samsunun yaptığı budur..yuzde70 her zman trabzon dusmanıdır ıstanbul yalakasıdır ve boyle kalacaktır nedenı ıse cekememezlıktır..elbette trabzonu seven ve destekleyenler var aralarında ama bunlar malesef cok azınlıkdalar coğu ıstanbul yalakası bu gerceğı goz onunde bulundur yorum yazarken..

Yorum

• Bunların hepsi böyle..Samsun,Rize,Ordu,Giresun..
        Lige çıksınlar bi darbe de onlar vuracaklar..Karadeniz Trabzon'u hatta Trabzonspor'u artık çekemiyor,kaldıramıyor..
        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
        Olmak ister isen bu yolda mahir,
        Harabat ehlini hor görme şakir,
        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bunların hepsi böyle..Samsun,Rize,Ordu,Giresun..
          Lige çıksınlar bi darbe de onlar vuracaklar..Karadeniz Trabzon'u hatta Trabzonspor'u artık çekemiyor,kaldıramıyor..
          Armağan
          genelleme yapmak yanlış olur.
          sorun ist.takımı tutup Samsun,Rize,Ordu,Giresun atkısı takanlarda.
          haa birde insan olmayı başaramayanlarda.
          sen şehrine gelen misafire nasıl davranılır daha bunu bilmiyorsun
          BMN KOCAELİ

Yorum

• Inter Mailandli yetkililer bu maci Ordu'da takip ettiler.

Kaynak: Can Karyagdi
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Biz yıllardır ısrarla "Trabzonspor yerel bir takım değildir,Türkiye'ye mal olmuş büyük bir camiadır.Bu ülkenin dört büyük takımından biridir.Avrupa kupalarında bazıları Edirne'yi öte geçemezken Trabzonsporumuz devleri Avni Aker'de dize getirmiştir." derken...

Bazı arkadaşlarımız halen Trabzonspor'u kalıp içine sığdırmaya çalışıyorlar.Yapmayın!Çünkü başaramazsınız!!!

Artık yeter,Trabzonspor Trabzon'a ait değildir.Her şehirde binlerce taraftarı olduğu gibi sevmeyeni de vardır.İstanbul takımlarını tutup Karadeniz'de yaşayan bir çok insan var.Bu kişilerden bazı şerefsizler çıkıp istemediğimiz olaylara karışabilirler.Bu yıllar önce de oldu,yine olacak.Ne olursa olsun biz Trabzonspor'u her yerde sahipleneceğiz,bize her yerin Trabzon olduğunu yine göstereceğiz.Ama bunu yaparken birlik olmalıyız.

Trabzon dışından bir olay olduğunda o şehirdeki tüm insanları töhmet altında bırakmayın.Hele o şehirlerde Trabzonspor taraftarının sayısının çok az olduğunu söyleyip cahilliğinizi ortaya koymayın.

Bu konuda kaç gündür bir çok kişinin sabırlı yorumlar yazdığının da farkına varın artık.
              ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• bu maçı herhangi bir kanal verdi mi canlı yayın olarak ?
                izlemek lazım link olsa keşke maçın tamamını ?
                ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• Ordulu Birisi olarak söylüyorum
                  Orduda En fazla Taraftarı olan Takımlardan birisi Trabzonspordur.
                  Bırakın ORDU merkezi İlçelerinde Bir sürü Trabzonsporlu var.
                  Ünyeli Metin kardeşimiz Ünyeli Trabzonsporlular derneği Üyelerinden her maça sürekli giden bir kardeşimiz.
                  Burda bir çoğuna bunu isbat etmek için uğraşmıyorum.
                  Dediklerimin doğruluğunu ölçmek isteyen Ordunun herhangi bir ilçesinde TV lerden Trabzonspor maçını izlesin görecektir anlattıklarımın ne olduğunu.
                  Ben Açıkcası daha fazla karmaşa çıkar diye düşünüyordum.endişelerim vardı Çünkü Daha Önce FB liler derneği ile kavga çıkmış bizim Trabzonsporlular Ordu FB liler derneğini dağıtmışlardı.Ordan Kuyruk acısı olan FB liler var.
                  Ben geçen sene Yazın Trabzonspor Forması ile gezeken FB liler derneğinin yanından geçtim ordaki restoranda yemek yedim Bana pis pis bakıyorlardı.
                  Şu ŞİKE olaylarından sonra FB lilerin daha fazla olay çıkartacağını Orduda Trabzonspor Düşmanlığı için uğraşacakları endişesi taşıyordum ama bu endişelerim yersiz kaldı.
                  Evet bazı olaylar oldu Bazı arkadaşlarımız karakol ve kavga olaylarının içinde olmuş bunlara üzüldüm.
                  Geçmiş olsun diyorum.
                  Ünyeli Metin kardeşimin dediği gibi Trabzonspor sadece Trabzon kendtinin takımı değildir.
                  FB istanbul takımı ama Kadıköy hariç İstanbulun bir çok yerinde Kutlama yapamadı.
                  Ben Ordulu birisi olarak söyleyeyim Ordu dan ziyade benim için 1.Sırda Trabzonspor gelir.
                  Ama Burda Amacı maçtan önce belli olan bir kaç grup yüzünden Tüm Ordu halkını karalamaya kimsenin hakkı yok.
                  Maçı izlerken maç 2-1 Trabzonsporun üstünlüğü ile devam ederken Orduspor taraftarları arasında Telefonla Konuşan birisinin Maç kaç kaç sorusuna 2-1 diye cevap verip Kim yeniyor dediğinde
                  "2-1 Galibiz" diye cevap vermesi her şeyi anlatıyor işte.
                  Hangi İlde Trabzonspor takım halinde alkışlanmış söylermesiniz.
                  Taraftarlardan bir kısmı İstanbul takımı taraftarları olduğu açık belli olan Orduspor taraftarı Trabzon sporu yuhlarken stadın Yarıdan fazlası Trabzonsporu alkışlıyordu.
                  Trabzon şehri dışında Trabzonsporun en fazla tutulduğu iller
                  Sıralaması yapılsa 1.sırda Gümüşhane gelir
                  Ordu kesinlikle ilk 5 il arasında yerini alır.
                  Karadenizli olupta Bizi Trabzonspor düşürdü diyen geri zekalılar İstanbul takımlarını tutmuş neden karadeniz Takımı tutmuyorsun cevabına klasik cevap Bizi Trabzonspor düşürdü.
                  Sorsan geri zekalı adama İstanbul Takımlarından ne fayda gördün diyecek cevabı yoktur.
                  Boş boş konuşan bir sürü karadenizli var.
                  Geçenlerde Lig radyoya bağlanan Bir Rizeli aynen Şunu söylüyor.
                  "Biz Rizeliler Trabzonsporu sevmeyiz ben FB liyim Bir sene son Maç Trabzonsporla Trabzonspor bizi 3-0 yende ligde kalacağız Trabzonspor bizi 5-0 yendi küme düştük "
                  Ben Lig radyoya bağlandım Mehmet Ayan beni konuşturmadı mail attım.
                  Evet ortada bir 5-0 var ama 12.haftada 5-0 maçı adam diyorki 3-0 yende düşmeyeceğiz diyebiliyor.
                  Bu gerizekalının yaptığını Tüm Rizelilere bağlamak yanlış olur.
                  Bence Bu kısır çekişmeleri bırakalım.
                  Ben orduspor tarafında idim benim etarfımda Trabzonspor Saygısızlık eden fazla kişiye rastlamadım.
                  Maç Boyunca Trabzonspora sataşıp küfür eden FİDANGÖR denilen çoluk çocuk grubu idi.
                  bene bu kısır çekişmelere GİRMEYELİM.
                  Herkes neyin ne olduğunu biliyor.
                  SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                  BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• gerçek Ordusporluların tribünü ele alması lazım böyle başıbozuk tipler tribünlerde serseri mayın gibi dolaşırlar nerde ne yapacakalrı belli olmaz lig başlasın Ordudaki maça en az 10 bin TSli gider o zamanda işler ciddi anlamda karışır bazıları içinde sakladığı fener aşkının kiniyle karşımıza çıkmasın gerçekten çok yazık olur

Yorum

Yükleniyor...
                    X