Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yayıncılıkta Yeni Dönem | Artık 9 Maçın 9'u da Canlı Yayınlanacak

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün sorunsuz bir şekilde bizim maçı izledim. Görüntü kaliteli ve akıcı.

İyi ki üye olmuşum web tv'ye.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben trabzonspor paketi aldım ama fener macınıda izleyebiliyorum neden.
      ilk ay hepsi bedava galiba ondan ligtv hangi kanalda ????
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak merve_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eski üyelerin taraftar paketi alması konusuna açıklık getirmek istiyorum!!!

Uzun uğraşlar sonunda Digiturk'e ulaştım az önce. Şu an 9,90 lık giriş paketinde olduğumu 12,99 luk taraftar paketine geçmek istediğimi söyledim. Bunun için beni 9,90 lık giriş paketinden yine aynı fiyat olan 9,90 lık başlangıç paketine geçirmeleri gerekiyormuş. Buna evet dedik diyelim. Temel paketleri varmış 4 tane. Tanesi 4 TL imiş. Taraftar paketine geçebilmek için bu temel paketlerden en az 2 tanesini almamız gerekiyormuş. Yani 8 TL de bunun için alıyorlar. 9,90+12,99+8,00=31 TL'ye sadece Trabzonspor maçlarını izlemiş oluyoruz. Ben de kampanya koşullarında böyle bir şey belirtmemişsiniz. Biz eski üyeyiz, bize daha çok kampanya yapmanız gerekirken mağdur ediyorsunuz dedim. Şu an Eutelsat üzerinden yayın alıyormuşuz. Bu paketten yararlanabilmek için Turksat üzerinden yayın almamız gerekiyormuş. Turksat üzerinden yayın almak için çanağımızın yönünü çevirtip giriş paketinin 24 aylık taksitinden geriye kalanları tek seferde ödememiz gerekiyormuş. Yani anladığım kadarıyla yapmaya çalıştıkları şu: Üyeliğimizi tamamen bitirip bizi tekrar üye yapmaya çalışıyorlar. Büyük bir ihtimalle de aylık 9,99 luk ücreti almaya devam edecekler yeniden üye yaptıkları için. Bunun üzerine telefonu kapattım. Lig Tv işi yattı gibi gözüküyor...
        Merve kardeş, uzun zamandır cevabını aradığım sorunun cevabını verdiğin için teşekkür ederim.
        Ben zaten Bu pislig tv'nin sadece 13 tl'ye maç vereceğini sanmıyordum.
        Fakat bir istisna var!
        Sana, senin anlatmana göre, 24 aylık taahhütün bittiği zaman 13 tl'ye geçebilirsin dediler.
        Yoksa sen bir daha cihaz almayacaksın ki!
        Böyle durumlarda hemen kızıp kapatma telefonu!
        Israr et, bağır çağır!
        Çok ciddiyim işe yarıyor!
        Fırça at!
        Sana yeniden cihaz vermeye kalkarlarsa TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE GİDECEM DİYE TEHDİT ET!
        Emin ol işe yarar!

Ben yine korsan izliyorum. Ama iyi ama kötü!
        Bugün korsanda donma yoktu!
        Bir de lig tv ucuzladığı için, artık herkes netten yayına başladı, yığılma da olmuyor!

Ayrıca senin ödediğin o 9,99 tl cihazın taksidi!
        Taraftar paketinde 13 tl den başka bir fiyat yok!
        Sana kalan taksidleri bir kerede öde öyle geç demiş olabilir.
        En son mete61bordomavi tarafından düzenlendi; 15.08.2010, 21:44.
        Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
        -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
        Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
        -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• arkadaşlar , webtv izleyenler için yazıyorum bu mesajı , alternatif player ile izlerseniz hd yayın alabilirsiniz. benim 2 gb hız internetle normal tv gibi ve hiç donmadan maçı izledim. ayrıca bu alternatif playerda 2 dakikalık gecikme farkı yok , aynı anda tv ile. çünkü diğer playerda 1.5 dakika kadar geç geliyor yayın. selamlar.
          Tikine oynayun uşaklar =)

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ilk ay hepsi bedava galiba ondan ligtv hangi kanalda ????
            Alternatifplayerda.

Yorum

• Web tv den izledim. Hızım düşük olmasına rağmen bir kere bile donmadı.

Evde maç keyfi hemde 5 liraya
              Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• 8mb hızda alternatif playerda kb kaç gösteriyor? Bilen renktaşlar yazar ise sevinirim.birde 1mb hızda.

Yorum

• Beyler bir de hızınızın kaç mbit olduğunu yazsanız tadından yenmeyecek de sanki sözbirliği ettiniz
                  Donmadan izledim ne?
                  8 mbit le ben zaten korsanı donmadan izlerim.
                  Web tv de 1 mbit ile donmadan izleyen var mı?

Yorum

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beyler bir de hızınızın kaç mbit olduğunu yazsanız tadından yenmeyecek de sanki sözbirliği ettiniz
                    Donmadan izledim ne?
                    Benim bağlantım 1mbit ve donmadan izledim.Arasıra görüntüde bozulma oluyor onun dışında çok rahat izleniyor.
                    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beyler bir de hızınızın kaç mbit olduğunu yazsanız tadından yenmeyecek de sanki sözbirliği ettiniz
                      Donmadan izledim ne?
                      geçen yıl 1mbt ile izliyordum donmadan ancak bu seneki kadar yoğun kullanıcısı yoık. 2mbt lik bağlantı beklentileri fazlasıyla karşılıyor. 2 lik hızla 1400 k ile alt. playerda kesilmeden ve çok net bir görüntüyle izliyorum.
                      Tikine oynayun uşaklar =)

Yorum

• Genel anlamıyla yayın iyiydi. Alternatif player çok geriden gelmiyor, yayın arasıra buffering yazarak dondu birkaç saniyeliğine o esnada geri kalıyor zaten. Sanırım benim internet hattım çok stabil değil. Bazen 1000 kpbs ile izliyorum bazen 700, çok nadiren olsa da 200-400 oluyor.
                        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• fener 2ledi.

Yorum

• Hızım düşükten kasıt ne olabilirki ?

1 mbit. bir kere bile donmadı.
                            Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Teşekkürler Fatih Küçük ve Alexis papas.
                              Yardımcı olan arkadaşlara da teşekkürler, birkaç hafta daha dönütlerinizi yazarsanız almayı düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak alexispapas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar , webtv izleyenler için yazıyorum bu mesajı , alternatif player ile izlerseniz hd yayın alabilirsiniz. benim 2 gb hız internetle normal tv gibi ve hiç donmadan maçı izledim. ayrıca bu alternatif playerda 2 dakikalık gecikme farkı yok , aynı anda tv ile. çünkü diğer playerda 1.5 dakika kadar geç geliyor yayın. selamlar.
                                Alternatif Player bir türlü açılmıyor ki.

Ben normal şekilde izledim bizim maçı. 90. dk'da bir tekleme oldu o kadar.

Hızım 8 mbps.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Yükleniyor...
                                X