Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

T.Karadenizspor 0 - 2 Dardanelspor l 26.05.2009 l Play Off

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Karadenizspor'un ilk maçta elenmesi Yönetim'in ''İkinci Takım Projesi''ni sekteye uğratmaz umarım.Takımı yarım yamalak izleme ile değerlendirmek istemem ancak ilk izlenimde önemli biliyorsunuz.Bu takımda oynayanlardan biri bile TS'un değil 18 kişilik kadrosuna girebilmek idmanlarında bile yer alabilecek kapasitede değiller.Eee bunlar sezon başında kamptan yeni kurulan Karadenizspor'a gönderilirken o kadar gürültü çıkarmışlardı.Fakat dün Dardenel karşısında adeta ağızlara fermuar çekilmiş durumdaydılar.Bu adamların pek çoğu TS'da oynamak hevesiyle transfer edilmişlerdi sanırım?Bu futbollamı TS'da oynamayı düşünüyorlar? Ben şimdiden yeni yapılacak transferlerden de şüphe duymaya başladım.
    Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
    Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
    Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Bu proje iptal edilip belki de bir Bank Asya takımı alınabilir veya ortaklık anlaşması yapılabilir. Yeni eklenmesi beklenen Federasyon tüzük maddeleri ile takım satın almaların önüne geçilecek. Bilmiyorum ne yapılır ama sonucun fiyasko olmaması gerekirdi. Ya da sabredip takımın olgunlaşmasını bekleyeceğiz
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 2. lige çıksaydık, büyük ihtimal Ahmet Özen çalıştıracakmış takımı.
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Yazık oldu !
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• f.altundag iyi topcuya benziyor
            [T][S]

Yorum

• Erken finali kaldıramadı takım... Dardenelspor iyi bir kadro kurmuş.
              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Henüz ilk maçta mağlubiyet ve erken ayrılış.Demek ki takım bahsi geçtiği kadar güçlü değilmiş..

Yorum

• Yazik oldu...

Yorum

• üzgünüz uşaklar
                    ama pes etmek yok...
                    ne zaman pes edersek o zaman ölürüz...
                    her şey yeniden...yeni baştan...
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• yazık oldu..
                      dön başa...
                      I am titanium

Yorum

• yine başarısızlık. alıştık.
                        YA SEV YA TERKET

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şenol Güneş'in yardımcısının çalıştırdığı takımın böyle gerilimi yüksek maçları alabileceğini mi sanıyorduk?

yazık senin zihniyetine. trabzonspor düşmanı...
                          "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

• Sağlık olsun.İnşallah bir dahaki sefere...

(UEFA)

Yorum

• Önümüzdeki sezon işi ilk maçlarda bitirip yükselme grubunda olup ligi ilk iki sırada bitirip play off larla uğraşmadan Bank Asya'ya çıkmalıyız...Bana göre biz Bank Asya trenini grubumuzdan ilk iki sırayı alan takımlar Tokat ve Çorum çıktıkları zaman kaçırmıştık..
                              ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Yazık oldu gerçektende 1 senelik emeklere..

Burada birçok dükkanın önünde dardanel bayrağı asıldı şimdiden.. Oysa sene boyunca hiçbiryerde görmemiştim..

Buda enteresan..
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X