Bu hakemlerin yatacak yeri yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
3. Hafta | 1461 Trabzon 1-1 Adana Demirspor
Daraltma
X
-
ulen resmen gozunun onundeki penaltıyı vermedi, hakem ya şike yaptı yada tupçunun torpillisi bu net penaltıyı vermeyen hakem daha mac filan yonetmesin. gecen haftada hakem agzımıza sti gene aynı bok. yupcu istifa et bi str git koydugun 5-6. hakemler dunde es es macında penaltıyı vermedi bugunde, tupcu git allahına git..
Yorum
-
Hakemin penaltı pozisyonunu görmesine gerek yok. Faulu yapan adamın suratına baksın yeter. Şerefsiz köpekTrabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
WWW.BORDOMAVI.NET
Yorum
-
Zaten takım seyircisiz oynuyor. Ordan iki adam sahaya inip ağzını burnunu kırsaydı ya, başımıza ne geldiyse bu sessizliğimizden geldi zaten.Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
WWW.BORDOMAVI.NET
Yorum
-
hakemin yaptığı şerefsizlik gerçekleri dağıtmasın...rezil bir takım oluşturulmuş.geçen seneden kalan 1-2 oyuncu dışında kimsenin a takıma çıkma şansı yok.nasıl bir vizyondur bu ?İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUguru neden kesti acaba?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk maçta felaketti Tolunay Hoca çok meraklıysa Karabük'e alsın...burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
alihandan alttan gelen çocuklardan geçtim insan bir hacıosmonoğlunu denerEn son Taha Muhammet tarafından düzenlendi; 31.08.2013, 18:38.Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum