Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

3. Hafta | 1461 Trabzon 1-1 Adana Demirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu hakemlerin yatacak yeri yok.

Yorum

• ulen resmen gozunun onundeki penaltıyı vermedi, hakem ya şike yaptı yada tupçunun torpillisi bu net penaltıyı vermeyen hakem daha mac filan yonetmesin. gecen haftada hakem agzımıza sti gene aynı bok. yupcu istifa et bi str git koydugun 5-6. hakemler dunde es es macında penaltıyı vermedi bugunde, tupcu git allahına git..

Yorum

• Hakemin penaltı pozisyonunu görmesine gerek yok. Faulu yapan adamın suratına baksın yeter. Şerefsiz köpek
        Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
        Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
        WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• Allah belasını versin şerefsizin.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• alim be baris guzeldi hakem sagolsun maci berabere bitirdi futbolu bilmiyor kendini ne yazikki
            Kazim Koyuncu:
            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Zaten takım seyircisiz oynuyor. Ordan iki adam sahaya inip ağzını burnunu kırsaydı ya, başımıza ne geldiyse bu sessizliğimizden geldi zaten.
              Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
              Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
              WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• hakemin yaptığı şerefsizlik gerçekleri dağıtmasın...rezil bir takım oluşturulmuş.geçen seneden kalan 1-2 oyuncu dışında kimsenin a takıma çıkma şansı yok.nasıl bir vizyondur bu ?
                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                -------------
                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• LAN OÇ HAKEM
                  SANA ETTIGIM KÜFÜRLERIN YARISINI EMRE BELEZÖGLUNA BILE ETMEDIM
                  Allahsiz kitapsiz dinsiz, insallah ailenden çikar o vermedigin penalti!

Yorum

• Ayrica küme düsmüs kartalsporun oyuncusunu ne diye alirlar anlamis degilim!
                    Oktay Demircan Kanunisporda bile oynayamaz!
                    Maç boyunca birtek olumlu hareketi olmazmi bir insanin ya, resmen çildirtti.

Yorum

• Biri pozisyonu ekler umarım.
                      "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Bu bizim hoca geçen yıl Kartalspor'u yönetmiyor muydu...
                        Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• Uguru neden kesti acaba?
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Uguru neden kesti acaba?
                            İlk maçta felaketti Tolunay Hoca çok meraklıysa Karabük'e alsın...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İlk maçta felaketti Tolunay Hoca çok meraklıysa Karabük'e alsın...
                              tek mac performansa göremi hareket edecegiz nasil gelisecekler bunlar? ogulcani solbekmi yapacagiz simdi
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• alihandan alttan gelen çocuklardan geçtim insan bir hacıosmonoğlunu dener
                                En son Taha Muhammet tarafından düzenlendi; 31.08.2013, 18:38.
                                Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X