Barış ve Göksu çok kötü oynuyorlar. Gerçi takımda bir durgunluk var ama bu iki isim çok fazla sırıtıyorlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ptt 1. Lig 2. Hafta | Denizlispor 2 - 0 1461 Trabzon
Daraltma
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
-
bir bana şunun açıklamasını mantık çerçevesinde yapa bilirmi? 20 yaşında ofedu yu beğenmemek ve yollamak ve 26 yaşındaki yakubu yu almak..
Yorum
-
İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir bana şunun açıklamasını mantık çerçevesinde yapa bilirmi? 20 yaşında ofedu yu beğenmemek ve yollamak ve 26 yaşındaki yakubu yu almak..Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Baymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Oğulcan stoper değil mi... Tam stoper fiziği var..https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
yakubu yu alan getiren adam bunu neiye yapar ki
bu takımın başına sadece gençlere önem veren ve arzusu trabzonspor td si olmak olmayan biri gelmeli
nedir ya bu yakubu
bundan binlercesi var afrikada
insan gidip 1 tane bulamazmı
yazıklar olsun bu takımı yönetenlere de
senin işin süper lige çıkmak değil kadri hoca
gençleri trabzonspora hazırlamak
savaşı yakubuyu barışı değil
transferde 1-2 tane genç zenci alınmalı idi
Yorum
-
İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir bana şunun açıklamasını mantık çerçevesinde yapa bilirmi? 20 yaşında ofedu yu beğenmemek ve yollamak ve 26 yaşındaki yakubu yu almak..İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
kanatlarda ciddi sıkıntı var. geçen yılki takım kanatlardan akıyordu resmen. kanat forvette ofuedu yu beğenmedin gönderdin, ee arkadaş alsana oraya yabancı gelecek vaad eden başka bir isim ? forvete bakıyorsun, TS de oynaması imkansız adamlar... elli kere yazdım yine yazayım, nijerya u20 sinde kayude tam 1461 lik bir oyuncuydu. o kadar topçu geldi, kanatlara ve orta sahaya bulup 2 tane adam alamadılar.
bu takımdan seneye TS ye hiçbir oyuncu çıkamaz, gelecek vaad eden isimler sol bek değilde sol stoper olacaksa oğulcan, batuhan... başkada bir isim hiç dikkatimi çekmiyor.
hee birde jebrin TS de oynar arkadaş... çatır çatırda oynar."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebalıkesirspor kvane karikari diye bi adam almış 21 yaşında 1 90 boyunda iki tane yazdı
ayrıca balıkesiri bank asyaya çıkaran bizim muhammet reis o da bi tane yazdı bu akşam
takıma reis abi olarak düşünülebilirdi
Muhammed Reis 1 tane daha atti.
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum