Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

22. Hafta | 1461 Trabzon 3 - 2 Karşıyaka | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maç özeti var mı?
    İnternet çekimi, görüntü kalitesi berbat ancak idare eder.

Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Teşekkürler uşaklar, yüreğinize sağlık . . .
      .

Yorum

• Bu arada Karşıyaka kalecisinin de yediği goller komik, Yusuf'tan aynı golü iki kere yemiş adam...
        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ...Eren desen istikrarsizdi, ama potansiyeli olan bir isimdi. Yinede Yusuf mu Eren mi desek herkes Yusuf der. Ayrica bu iki Futbolcudan iyi para kazandik.

..
          1- İstikrarsız değildi . 1461'de 1-2 futbolcu dışında ön alanda 6-7 oyunculuk grup değişerek ve form durumuna göre süre alıyor .
          2- Kimse Eren mi Yusuf mu demedi , başkan Rize'ye söz verdi .
          Yeni gelen hoca kalsın demesine rağmen gönderildi .
          3- Velevki Yusuf çok formda olsun , 'saha dışı meselelerin karıştırılmadığı' bir durumda , oyuncu yetiştiren bir klüp , bir oyuncusuna güvenerek eşdeğer diğer futbolcusundan vazgeçmez . Bu futbolcular potansiyeli olan gençler , neredeyse maliyeti olmayan bir futbolcudan bir milyon lira kazanacağım diye vazgeçeceksin , diğer taraftan ne olduğu belirsiz adamların menajerlerine çuvalla para vereceksin . Nereden basan kata-kulle , nereden baksan samimiyetsizlik akıyor bu Rizespor transferlerinde . Hala daha başkanın bu tavrını hoş gösterme çabalarına pes diyorum artık . Konu ile alakasız başlıklarda bile meseleye göndermeler yapılıyor , kırk kere söyleyince , söylendiği gibi olacak zannediliyor .
          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 16.02.2013, 21:35.

Yorum

• ben bu sercanla erenin satılmasına çok sinirlendiydim ama gittiklerinden beri yeni takımlarında çok silikler...alışamadılar herhal...ama artık satılmış olmalarını makul görmeye başladım
            Eğer pes etmek üzereysen,NEDEN başladığını düşün....

Yorum

• İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İnternet çekimi, görüntü kalitesi berbat ancak idare eder.

golleri yeni izledim...aynı yerden 2 dk arayla 2 malça gol ancak böyle yenir.ilk iki gol yusufun kalitesinden değil kalecinin kalitesizliğinden gelmiş...iyi olmuş tabi
              Eğer pes etmek üzereysen,NEDEN başladığını düşün....

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Federasyonla yapılan anlaşma gereği 1461 Trabzon Şampiyon olsaydı dahi Süper lige çıkamıyordu zaten.
                1000000000 defa yazildi Trabzonspor ile olan bag koparilirsa çatir çatir çikar diye daaa

hâlen daha böyle yazanlar var mi yaaa inanamiyorum, federasyonla yapilan anlasma geregiymis ne anlasmasi yaa ??

34. hafta baglari kopar, 1461 seneye süper ligde bu kadar basit
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1461in sitesinde 17.02.2013 yazdığından kaçırdım maçı böyle bir şey yok. Yusufun yıldızlaştığı maç izlenirdi...
                  Buyur kardesim. Hizmet asigiyiz biz. Ayni sudan icmisiz vir videonun lafimi olur?

Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    1- İstikrarsız değildi . 1461'de 1-2 futbolcu dışında ön alanda 6-7 oyunculuk grup değişerek ve form durumuna göre süre alıyor . 2- Kimse Eren mi Yusuf mu demedi , başkan Rize'ye söz verdi . Yeni gelen hoca kalsın demesine rağmen gönderildi . 3- Velevki Yusuf çok formda olsun , 'saha dışı meselelerin karıştırılmadığı' bir durumda , oyuncu yetiştiren bir klüp , bir oyuncusuna güvenerek eşdeğer diğer futbolcusundan vazgeçmez . Bu futbolcular potansiyeli olan gençler , neredeyse maliyeti olmayan bir futbolcudan bir milyon lira kazanacağım diye vazgeçeceksin , diğer taraftan ne olduğu belirsiz adamların menajerlerine çuvalla para vereceksin . Nereden basan kata-kulle , nereden baksan samimiyetsizlik akıyor bu Rizespor transferlerinde . Hala daha başkanın bu tavrını hoş gösterme çabalarına pes diyorum artık . Konu ile alakasız başlıklarda bile meseleye göndermeler yapılıyor , kırk kere söyleyince , söylendiği gibi olacak zannediliyor .
                    müsadenle ekleme yapmak istiyorum kardeşim.

Sen 1461 in misyonu Trabzonspor a oyuncu yetiştirmek diyorsun daha sonra da en potansiyelli(hatta su an A takımda rahatlıkla 11 oynayacak oyuncuyu) baska takıma veriyorsun.

Sen A takımda gole Sercan kadar yatkın oyuncun yokken ve hazır ara transfer donemi gelmişken bu oyuncuyu baska takıma satıyorsun.

Bu arada Sercan hakkında Adrian a alternatif gibi sacma yorumlar yapılmasıda cabası.Sercan su an Trabzonspor un en cok ihtiyac duydugu skor ureten kanat oyuncu tipindedir.Adrian ile uzaktan yakından alakası yoktur.
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• http://www.transfermarkt.com.tr/tr/o...ler_78990.html Ara transfer dönemi boşa çıkan Jallow'u alsaydık iş yapmaz mıydı 1461'de?

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        http://www.transfermarkt.com.tr/tr/o...ler_78990.html Ara transfer dönemi boşa çıkan Jallow'u alsaydık iş yapmaz mıydı 1461'de?
                        Çapraz bağları mı ne kopmuştu.O yüzden Rizespor bıraktı onu diye biliyorum.Yoksa Uche-Jallow ikilisi Rizede iş yapıyorlardı.

Yorum

• güzel deplasman oldu maçtan önce, sonra tüm güzellikler için trabzon halkına teşekkürler.. en kötü 1 puan almamız lazımdı necati hediye etti maçı ne diyelim canı sağolsun.

buda içeriye alınmayan pankartımız

Uploaded with ImageShack.us

Yorum

• Bu hafta maçı izleyemedim helal olsun 1461 e ve helal olsun yusuf a.
                            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Since1912KsK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              güzel deplasman oldu maçtan önce, sonra tüm güzellikler için trabzon halkına teşekkürler.. en kötü 1 puan almamız lazımdı necati hediye etti maçı ne diyelim canı sağolsun.

buda içeriye alınmayan pankartımız

Uploaded with ImageShack.us
                              Delikanlı ve dik duruşu için bizde Karşıyakaya teşekkür ederiz.

Umarım Süper lige çıkarsınız,bu ligin Karşıyaka gibi dürüst camialara çok ihtiyacı var.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X