Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

22. Hafta | 1461 Trabzon 3 - 2 Karşıyaka | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Rize'nin kalecisi bağıra bağıra şike yapmış ya da futbola bugün başlamış. Halı sahada 'Kaleye geçerim ama para vermem.' klişesindeki adam gibi.
    Més que un club!
    Nil Satis Nisi Optimum..
    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak saffet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Karşıyaka maçında hat-trick yaparak galibiyette önemli rol oynayan başarılı oyuncumu Yusuf Erdoğan: "Hedefim sezon sonu Trabzonspor'a transfer olmak." dedi
      bize böyle adamlar lazım helal olsun. nereye koy oynar bu adam.
      Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• tolunay-1461-reşit hoca-yeni stad(-yönetim???)

heyecanlanıyor insan be
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu Rize'nin kalecisi bağıra bağıra şike yapmış ya da futbola bugün başlamış. Halı sahada 'Kaleye geçerim ama para vermem.' klişesindeki adam gibi.
          Frikik golünde resmen topu içeri tokatladı Ne oldu bilemiyorum..
          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Federasyonla yapılan anlaşma gereği 1461 Trabzon Şampiyon olsaydı dahi Süper lige çıkamıyordu zaten.
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• rize maçında anormal giden birşeyler var ama kimsenin günahını almayayım
              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• ilerde bu 4 gol rizeye misli misli Puan olarak geri dönecek bu sezon.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Stoperden 3 adam eksik en önemli oyuncusu arti takimin iyilerinden biri gitti yine ayni mücadele, yine ayni futbolu oynama cabasi helal olsun.

Yorum

• yusuf sağlam geliyor

bizimkiler sadri şenerin maçı izlemesini bekliyormuş iyi oynamak için

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yusuf sağlam geliyor

bizimkiler sadri şenerin maçı izlemesini bekliyormuş iyi oynamak için
                      Baskan maci mi izlemis? Gerci Trabzon'a dün geldi büyük ihtimalle izlemistir.

..
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Rize'nin yediği gollere bakınca hakkatan garip o nasıl bir kalecidir...

Yorum

• futbolla alakalı her yerde rizenin yediği goller konuşuluyor o kaleci kötü kaleci değildi ne oldu anlamadım

Yorum

• Güzel bir galibiyet aldık, önümüzdeki hafta da böyle olur umarım.

Manisaspor maç başlığı; http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=40753

Yorum

• Maç özeti var mı?
                              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• 1461in sitesinde 17.02.2013 yazdığından kaçırdım maçı böyle bir şey yok. Yusufun yıldızlaştığı maç izlenirdi...
                                Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X