Bu Rize'nin kalecisi bağıra bağıra şike yapmış ya da futbola bugün başlamış. Halı sahada 'Kaleye geçerim ama para vermem.' klişesindeki adam gibi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
22. Hafta | 1461 Trabzon 3 - 2 Karşıyaka | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak saffet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarşıyaka maçında hat-trick yaparak galibiyette önemli rol oynayan başarılı oyuncumu Yusuf Erdoğan: "Hedefim sezon sonu Trabzonspor'a transfer olmak." dediBir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
tolunay-1461-reşit hoca-yeni stad(-yönetim???)
heyecanlanıyor insan behttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Rize'nin kalecisi bağıra bağıra şike yapmış ya da futbola bugün başlamış. Halı sahada 'Kaleye geçerim ama para vermem.' klişesindeki adam gibi.Ne oldu bilemiyorum..
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
ilerde bu 4 gol rizeye misli misli Puan olarak geri dönecek bu sezon.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyusuf sağlam geliyor
bizimkiler sadri şenerin maçı izlemesini bekliyormuş iyi oynamak içinGerci Trabzon'a dün geldi büyük ihtimalle izlemistir.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Güzel bir galibiyet aldık, önümüzdeki hafta da böyle olur umarım.
Manisaspor maç başlığı; http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=40753
Yorum
-
Maç özeti var mı?Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum