Bugün takimdan ayrilmak istemedigi halde takimdan gönderilen gercek Trabzonspor ruhunu tasiyan Sercan olayi; ve dün Senol Günesin istifasindan sonra sana teknik direktörlük icin teklifde bulunmadiklari icin Sadri Sener ve yönetimi sana edebilecekleri en agir küfürü ettiler. Senin verdigin emegi hice saydilar. Insallah süper ligte sana layik takim karsina cikar ve orada basarili olursun Hocam.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustafa Akçay İstifa Etmelidir...
Daraltma
X
-
-
istifa ederse, "Trabzonspor'da teknik direktörlük umuyordu ama olmadı" gibi acınası yorumlar da oluşur. ayrıca 1461'deki futbolcuları onun çocukları, yeğenleri gibi düşünün. o çocukları ligin ortasında, "yarı yolda" bırakıp gitmeyi de karakterine uygun görmez diye düşünüyorum.
Yorum
-
Bir takım düşünün, kısıtlı imkanlarla emek harcayarak oluşturduğunuz, başarıya adım adım ilerleyen, önündeki engelleri yıka yıka giden. Oynadığı futbol, oluşturduğu takım ruhu ile taraflı tarafsız herkesin takdir ve beğenisini toplayan. Sonra birileri gelsin o takımı dağıtmaya başlasın, size birşey danışmadan,sormadan... Ne yapardınız ?.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum