Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

19. Hafta | Konya Torku 0 - 4 1461 Trabzon | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• halil altıntop şu takımda bile yer bulamaz...
    üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Iste bunun tek izahi, aldiklari Maas..

Sen eger A takimda bu kadar para dagitmazsan, ayni sonuclara ulasabilirsin!
      Ben bu durumu paraya degilde, suna bagliyorum:

Bir tarafta hayata küsmüs, hakettigi basarilari calinmis, morali bozuk, eli ayagina dolanan bir hoca var.

Diger taraftada kariyerinin basinda daha iyi bir egitim almak icin Avrupaya gitme istedigini yönetime bildirdikten sonra "bir daha buraya gelemezsin" denerek kulüpten uzaklastirilan ve yillar sonra o camiaya hizmet verme sansini kazanmis olmasinin moraliyle isine simsiki sarilan bir hoca var.

Ilk yazdigim hoca profilinden bir basari bekleyemezsin ama ikinci hoca tipinin icindeki motivasyon, isyan, baskaldiri seni her türlü hedefe, almak istedigin intikama (sikecielrden) götürür.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• adamlar şov yapıyor
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Trabzonspor moralimi bozuyor buraya giriyorum kendime geliyorum.
            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Bu takım olmasa biz bu yıl depresyona girerdik. Kötü havayı dağıtıyorlar. Helal olsun sizlere.

Yorum

• sercan ve emrullah hazır adamlar transfer sezonu bitmeden mutlaka a takıma alınsınlar.Onumuzdeki sezon da digerleri
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Çok zor bir döneme giriyorlar. Bu dönemden iyi çıkarlarsa şampiyon olurlar. Erciyes,Adana,Manisa,Bursa,Fb
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sercan ve emrullah hazır adamlar transfer sezonu bitmeden mutlaka a takıma alınsınlar.Onumuzdeki sezon da digerleri
                    Benden önce yazdın yeğen.Cettine rahmet.Ben özellikle Emrullahı çok beğeniyorum.Bizdeki kazmalardan daha çok Trabzonsporda oynamayı hak ediyor.
                    Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Duygulandırdı uşaklar son 90+3'de beni, helal olsun size be.
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Yüreğinize sağlık uşaklar, milyon euroları alıp yatanlara inat !
                        .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                        Yükleniyor...
                        X