Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ziraat Türkiye Kupası | 1461 Trabzon 0 - 2 şikebahçe | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 40 yillik matbaaciyim böyle kapak görmedim, acayip bir kapak olmus, fotoraflar sanki az mi ne?

Timsah yürüyüsü eksik, çaglayandaki olaylar yok sonraa polisle koltuk atmak yok daha olacak ama unuttum simdilik ..

Yorum

• Her geçen gün 1461'e TS'den daha fazla yakınlık duyuyorum.

Son açıklama FB'nin bir pilot takıma mahvoluşunun resmidir. Mustafa Reşit Akçay'ın maçtan önceki açıklamaları tek tek meydana geliyor, önünde saygıyla eğiliyorum.

Yorum

• Şehir teröristlerinin şu videosunu da ekleselerdi yazının altına şuraya bak ya bildiğin terörist bunlar.
        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Dün kanalın birinde bu maçın sonucu, maç içerisinde yaşananlardan başlayarak, Şike'ye uzanan yorumlarda eskinin topçuları, siyah gömleklileri, şimdinin yorumcuları, aralarında "medyatik entelektüel" ( diğer ifadeyi kullanmak istemiyorum, bu daha entel durdu) nev-i şahsına münhasır, " taklitçi" takımının vazgeçemediği, bana göre piyasada ün yapmış "kolpacı" takımından olan zatlar birilerinin hesabına konuşuyor, ne yazık ki taraf oldukları sırıtıyor....

Konuştukları kanalların taraf bulunduğu dünya görüşüne tezat içerisinde olan ve camianın hiç sevmediği derin kavramının ( şeffaf olmayan, yanar döner) ekseninde dolaşan bu zatlar ne diyor.... Şike sezonunda fitili " Penaltılar irdelenmeli" ile ateşleyen elleri sürecin en masumları olduklarını, alın terlerinin hesabını kimin vereceğini soracak kadar masum görebiliyorlar.....

Küçükken büyüklerimiz benim etrafımda birbirleri ile konuşurken " Ey gidi Yalan Dünya" diye bir kelime kullanırlardı, bir türlü anlam veremezdim bu mecaz dolu kelimeye....

Zaman içerisinde Dünya'nın kazıklarını yemeye başlayınca bu kelime bir tokmak edası ile kafama Vurmaya ! vurmaya ! vurmaya ! başladı.
          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1461 Trabzondan sert açıklama helal olsun

http://www.1461trabzon.com.tr/defaul...rDetay&IND=784
            Bir camia bu kadar mı yüzsüz, haysiyetsiz olur ?
            İnsan biraz olsun utanır ve susar...
            Ama Allah büyüktür!
            Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir camia bu kadar mı yüzsüz, haysiyetsiz olur ?
              İnsan biraz olsun utanır ve susar...
              Ama Allah büyüktür!
              Dediğin gibi kanka insan utanır ve susar İnsan ! (:
              "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
              Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2005 'ten beri Trabzonlu Gençler'in içindeyim ve hayatta akp'ye oy vermedim benım menfaatim ne peki.. Mhp'liyim ne veriyorlar bana hani menfaat..
                Sırf yazmak için buralara yorum yapıpta insanın midesini bulandırmayın
                1. istisnalar kaideyi bozmaz
                2. ne isin var o grupta o zaman? firsat buldukça basbakan'a ve bakanlarina tebrik mesajlari yazmiyor musunuz? kupanin onlarda oldugunu bile bile....
                3. kime laf anlatiyoruz, can mari askerligine devam edin siz
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2. ne isin var o grupta o zaman? firsat buldukça basbakan'a ve bakanlarina tebrik mesajlari yazmiyor musunuz? kupanin onlarda oldugunu bile bile....
                  Öyle bi yazıyorsun kı istisnalara kaideyiz bozmaz bütün grup mu gitti o saydıgın yerlere sanıyorsun taş patlasın 15-20 kişi gitti ..1500 kişiden 15 kişi !
                  Konuyu nerden nereye getirdiğinin farkındamısın o stadda bizden başka bi Allah ın kulu tepki gösterebildimi şikecilere neden herkes yazıp çiziyor ama icrate gelınce sus pus oluyor.Burda konuşulan konuya bak senin ilk yazdığın mesaja amacın ne ortalığı karıştırmak mı ..Fransız kalmaya olaylara git bi araştır bakalım bizden başka ses çıkarabilen varmı Avnı Aker de bu olaylara

Sana mı soracağım bu grupta ne aradığıma ,sana ne kimin askeri olduğumuza.. Sen Fransada her seye faransız kalmışsın anlaşılan hadi bakalım..
                  En son Mustafa K. Demirbaş tarafından düzenlendi; 16.01.2013, 10:43.

Yorum

bu forumda da akp ye oy verenler var siz veya ben niye hala burdayız o zaman

ortak paydamız Trabzonspordur gerisi beni ilgilendirmez.sen akp nin takımızmıa zarar verdiğini düşünüyorsundur bir başka renkdaşım tam tersine bütün bu şike operasyonunu akp yapma cesareti gösterdi deyip tam karşı görüşte olabilir.

(not:eski akpliyim yeni TSp li. ben TG nin üzerine çok gidildiğini düşünüyorum)
                    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                    Eze eze 2021-2022.
                    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Öyle bi yazıyorsun kı istisnalara kaideyiz bozmaz bütün grup mu gitti o saydıgın yerlere sanıyorsun taş patlasın 15-20 kişi gitti ..1500 kişiden 15 kişi !
                      Konuyu nerden nereye getirdiğinin farkındamısın o stadda bizden başka bi Allah ın kulu tepki gösterebildimi şikecilere neden herkes yazıp çiziyor ama icrate gelınce sus pus oluyor.Burda konuşulan konuya bak senin ilk yazdığın mesaja amacın ne ortalığı karıştırmak mı ..Fransız kalmaya olaylara git bi araştır bakalım bizden başka ses çıkarabilen varmı Avnı Aker de bu olaylara

Sana mı soracağım bu grupta ne aradığıma ,sana ne kimin askeri olduğumuza.. Sen Fransada her seye faransız kalmışsın anlaşılan hadi bakalım..
                      hangi yerlere? ben firsat buldukça yazdiginiz pankartlara vurgu yapmistim....
                      ben konuyu bir yere çekmiyorum soru soruyorum, ama alakasiz cevaplar aliyorum, bjk ve gs formasini giyen "kumandaninizdan" bahsetsem yine garip cevaplar alacagimdan da eminim malesef, bu olayi ben ve ya baska bir grubun basi yapsaydi yerden yere vurulup stada zor girerdi bu konuda benzer bir sekilde hareket eden gg olusumunu da ayirt etmiyorum.....

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu forumda da akp ye oy verenler var siz veya ben niye hala burdayız o zaman

ortak paydamız Trabzonspordur gerisi beni ilgilendirmez.sen akp nin takımızmıa zarar verdiğini düşünüyorsundur bir başka renkdaşım tam tersine bütün bu şike operasyonunu akp yapma cesareti gösterdi deyip tam karşı görüşte olabilir.

(not:eski akpliyim yeni TSp li. ben TG nin üzerine çok gidildiğini düşünüyorum)
                        mesele akp oy vermek degil, sirf sirin gözükmek için basbakan ve bayraktar gibilerini firsat buldukça tebrik etmek, onlara yakinlasmak mesele
                        tüm sike isini yapma cesaretini gösteren akp ise, sonunu getirmeyecekse yesinler o cesareti, o operasyon olmasaydi inan biz daha iyi durumda olurduk sikeyi bahane etmezdik kafamiz rahar olurdu, inan bu süreçte fb tek dayagi samp ligine gitmedigi için yedi, yoksa 2 senedir tff hakem gibi olusumlar tarafindan samar oglanina çevirilen habire ceza yiyip bagis kulübü olan biziz baskasi degil......

ve ortak payda; bana göre en ufak taraftar olusumumuz dahi olsa, o olusumun basi ezeli rakibimizin formasini sirf sirin gözükmek için giyiyorsa, bunun neresini ortak paydaya baglamamiz mümkün?? yahu yeter daa siradan bir hemsehriniz renkdasiniz gelse yaniniza gs bjk fb formasi giyse sövmez misiniz suratina tüküresiniz gelmez mi ??
                        can mari kimdir nedir mafya midir nedir de son zamanlarin en gözde Trabzonspor taraftar olusumunun basi olarak bjk formasi giymesine göz yumuluyor????
                        cevap belli, yaninda arkasinda basbakan var bayraktar var, istedigini yapar degil mi ?

Yorum

hangi yerlere? ben firsat buldukça yazdiginiz pankartlara vurgu yapmistim....
                          ben konuyu bir yere çekmiyorum soru soruyorum, ama alakasiz cevaplar aliyorum, bjk ve gs formasini giyen "kumandaninizdan" bahsetsem yine garip cevaplar alacagimdan da eminim malesef, bu olayi ben ve ya baska bir grubun basi yapsaydi yerden yere vurulup stada zor girerdi bu konuda benzer bir sekilde hareket eden gg olusumunu da ayirt etmiyorum.....
                          ok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          Yükleniyor...
                          X