Umutla,Gökhan kaçıracağına sen kaçır daha iyi.
Hasan Ahmet Sarı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
-
Yorum
-
Getirilmiş İstanbul'a.
Son dakikalarda rahat bir skor Hasan Ahmet Sarı'yı da bize kazandırabilir şans bulursa.Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanıYorum
-
Insallah yavas yavas monte edılır 11'e bugun olabılır mesela kısa bırsurelıkYorum
-
Bence Hasan maçta ilk 11 oynasın. Rahat bir skor bulunca Gökhan ve Umut'u alalım. Bol bol kaçırsınlar.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
İstanbula getirmişler eğer rahat bir maç olursa(hiç zannetmiyorum ama
) oyuna girebilir..
OSCAR CARDOZOYorum
-
-
evet bugün oyuna girdi ve hiçbişe yapmadı evet kabullenioz genç oyuncu ama insan birazcık bişeler yapmaya çalişir .. göksu alhas die bi oyuncu o kadar iy maçlar oynadıktan sonra lig maçlarında sans verilmemesi ve sonradan karadenizspora yollanması komik deillmi göksunun günahı neydi yönetimde bi adamı olmaması veya çok iyi oynayıp trabzonspor yönetimini bu zamnlarda sıkıntıya sokmakmydı gerçkten bu gençleri böle kaybediyorzz bunu artık anlasın birileri ve bunları sahip çıkalım gençlerimizi bu şekilde trabzonspordan soğuttuğumzn farkında deiliz bir başka örnek bariş memiş çoçuk karaktersz olabilir ama oynadiği maçlarda iy olmasına rağmen daha sonra şans gelmediii ... kısaca trabzonsporun allah cezasını veriyor !Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum