Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Emre Kahraman

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

alex'e benziyor
    UYUMA TÜRK EVLADI
    UYUMA UYAN
    30 KUPONA ALINMADI BU VATAN...

Yorum

trabzon lisesinin oralarda görürdüm kendisini galiba trabzon liesnin dünya şampiyonu olduğu zaman kadrodaydı. hiç izlemedim ama yaşı 23 oldu ne zaman değerlendiriecek belli değil??

Yorum

Bank Asya liginin yeni takımı Tavşanlı Linyit bu sezon Trabzon Karadenizspor'da 18 gol atan 1987 doğumlu forvet oyuncusu Emre Kahraman ile anlaştı.
        Tribün Dergi forum sitesinde yazılmış. %100 doğru mudur bilinmez ama orda yazılanların yanılgı sayısı az oluyor.
        Bu transfer doğruysa bunun acıklamasını nasıl yapcaklar merak etmekteyim.
        Değişken dünya...

Yorum

Değerini bulamamış futbolculardan, şans kısmet meselesi demek klişe olacak ama futbolcularımızı nasıl kazandıracağız bünyemize merak ediyorum. Israrla yada ısrarı geçtim üst üstte bir kaç maç fırsat verilse olur muydu ? bence olurdu.
          Trabzonspor √
          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
          İki Renk ve Asalet √
          BordoMavi.Net √

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Değerini bulamamış futbolculardan, şans kısmet meselesi demek klişe olacak ama futbolcularımızı nasıl kazandıracağız bünyemize merak ediyorum. Israrla yada ısrarı geçtim üst üstte bir kaç maç fırsat verilse olur muydu ? bence olurdu.
            Olmasa bile en azından olmadı derdik. Olmazdı demekten çok daha adil.

Yorum

Bence Trabzonspor'umuzun kampına getirilmesi gereken futbolcularımızdan birisi
              Başarılar dilerim
              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...
              X