Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İsmail Özeren

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

almanya hazirlik kampinda benim cok hosuma gitmisti...

yeni sezonda cale ile rekabet yasanbilir en azindan ismail kadroda olmali
    En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 04.05.2009, 15:53.
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Seneye Trabzonspor kadrosuna katılmalı .

Yorum

Kendisinden çok ümitliyim...İnşallah mahcup etmez..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

kaladzeye benzetiyorum onu inşallah hem gelişerek ilerler ve bize büyük katkıları olur!

Yorum

ismaille ilgili yorumlar iç açıcı İnşallah bize çok katkı yapar ilerde
            Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

Bende İsmail ı Karadenıze yollanınca hayal kırıklığı yaşadım hıc beklemıyordum bırde sol acık oynuyormuş bıze yararı olur umarım seneye gelir
              [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
              [/COLOR]

Yorum

arkadailar o kadar abartmayın ....ben ismaili bu sezon çok izledim.....hamlesi iyi bir oyuncu fakat tempolu futbolda oynayamaz......a takıma dikiş tuttutrması zor...

Yorum

Arkadaşlar Karadenizspor kadrosunda bu sene gözükmüyor.Nereye gitti?Haberi olan var mı?
                  Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

Özeren, Ismail
                    şu anda boşta olarak gözüküyor

Yorum

iyi bir futbolcu idi ama futbolcu değirmeni trabzonda yokolup gitti diğer yetenekli futbolcular gibi

Yorum

İlk olarak Zeki Akyol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bende İsmail ı Karadenıze yollanınca hayal kırıklığı yaşadım hıc beklemıyordum bırde sol acık oynuyormuş bıze yararı olur umarım seneye gelir
                        Sol açık değil sol bek.
                        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

İsmail İlk Geldiği Kamp'da Süperdi . Cale'yi Bile Keser Gibi Yorumlar Yapıldı Ama Nazar'a Geldi Heralde

Yorum

Bank Asya 1. Ligi'nin çiçeği burnunda takımlarından Dardanelspor'da, yeni sezon öncesi transfer edilen 2'si Senegalli 11 futbolcu için toplu imza töreni düzenlendi. Fransa'nın Armenienne takımından stoper Diallo Babacar ve yine Fransa'nın Alenco takımından santrfor Charles Thomas'ın yarı sıra İsmail Özeren (Trabzon-sol bek),

.....
                            1

Yorum

İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bank Asya 1. Ligi'nin çiçeği burnunda takımlarından Dardanelspor'da, yeni sezon öncesi transfer edilen 2'si Senegalli 11 futbolcu için toplu imza töreni düzenlendi. Fransa'nın Armenienne takımından stoper Diallo Babacar ve yine Fransa'nın Alenco takımından santrfor Charles Thomas'ın yarı sıra İsmail Özeren (Trabzon-sol bek),

.....

ismail ve buğrayı dardanelden 1m TL civarı bir para ödeyerek aldık diye biliyorum, buğra nerede belli değil ismail yeniden dardanelde demek...

yorumsuz(!)
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X