Bugün Elazığspor ile kritik bir maçımız var. Batuhan ve Yüksel(gerçi Yüksel cezalı zaten) sakat sanırım. İkisinin birden olmaması kötü oldu. Geçen haftaki galibiyetin anlam kazanması için bu maçı almalıyız, başarılar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
PTT 1.LİG 29.Hafta l 1461 Trabzon 3-1 Elazığspor l Maç Sonucu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Haftaiçi niye maç oynanıyor ki? Hadi oynanıyor maç niye 1'de? En azından 19.00'da olsa az da olsa seyirci olurdu.Maça gelirsek çok kritik bir maç.İçerde beraberlik bile yeterli değil artık.İçeride 3 maç 9 puan şart.İmkanı olan herkes gelmeli bu maça.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
-
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaftaiçi niye maç oynanıyor ki? Hadi oynanıyor maç niye 1'de? En azından 19.00'da olsa az da olsa seyirci olurdu.Maça gelirsek çok kritik bir maç.İçerde beraberlik bile yeterli değil artık.İçeride 3 maç 9 puan şart.İmkanı olan herkes gelmeli bu maça.Mustafa Yumlu.
Yorum
-
Maçlarımız çok zor.En az 3 galibiyet almalıyız ki lig de tutunabilelim.
haftaya Adanaspor ile oynayacağız sonra ki hafta ise Göztepe. Basit takımlara takılmasa idik şimdi düşme endişesi de çekmezdik.
Yorum
-
Rezalet bir gol yedik maalesef.Uğurcan yapma Uğurcan.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
GoooooolTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Saçma bir gol daha yemezsek alırız bu maçı.Haydi çocuklar!Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
GooooollllllllTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum