PTT 1.LİG 27.Hafta l 1461 Trabzon 1 - 2 Alanyaspor l Maç Sonucu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Ozan Yılmaz
    Forum Yöneticisi
    • 10.12.2013
    • 14386
    • CPA
    • İstanbul

Bu futbol fukarası yaser denen adamı bu takıma alan, aldıran ve oynatanlara Allah akıl fikir versin. Bu adam futbola tepki gibi bir tip. forvet oynayıp ptt de totalde ikinci şans gölüne ulaşmayı başarabilmiş vay be!
    Bu takım düşmeyi hak ediyor ve ne yazık ki zorla çıktığı lige bu gidişle kolayca veda edecek.
    Resmen herkes ihanete ortak gibi!
    Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• Ertan 51
      • 14.08.2006
      • 13106
      • Emekli
      • Niğde

Ben beraberlik bekliyordum
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Necmettin ALTUNTAŞ

Böylece küme yolu gözüktü.
        Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Misafir

İlk olarak sasone tarafından gönderildi
          Meseala ne gibi zararları var?
          Ya ne boş adamlarsınız siz ya?Ulan en az 10 trilyonluk gelir vermiş Trabzonspor'a bu takım ne gideri ne zararı olmuş?
          En son Akakpo'yu aldık bedeva.Başka bir yerden almaaya kalksan en az 1 milyon Avro isterlerdi Trabzonspor istediği için.

Mal mal yorumlarınızı okumak zorunda mıyız?Bir başka anadaval da satılsın demiş,satılsana parayı sana mı verecekler?

Hadi her şeyi geçtim,bu takımla maç yapmak için 17 takım Trabzon otellerine para ödüyor,taraftarı geliyor vs vs.
          Durmadan her maç sonrası kaptılsın satılsın diyerek neyin peşinde koşuyorsunuz?
          Sakin ol yakisikli bursa cocugu iskembeden sallamak kolay tabi nerden 10 milyon gelmis bize kimi kazandirdilar da biz o oyuncudan kar ettik avni akerin cimlerinde tepinmekten baska yaptiklari ne var yarim yamalak cim var onu da bu vasifsizlar maffediyor yarim aklinla bana seviyesiz seviyesiz sallayacagina isim ver kimi kazandirdi Trabzonspor a akakpo ya anca senin gibi adamlar 1 milyon verir capin ne ki bana bu oyunculari savunuyon izlemesek gormesek neyse
          En son Misafir tarafından düzenlendi; 02.04.2016, 16:27.

Yorum

• emre6117
            • 31.08.2014
            • 9288
            • doktor
            • Bursa

Meseala ne gibi zararları var?
            Ya ne boş adamlarsınız siz ya?Ulan en az 10 trilyonluk gelir vermiş Trabzonspor'a bu takım ne gideri ne zararı olmuş?
            En son Akakpo'yu aldık bedeva.Başka bir yerden almaaya kalksan en az 1 milyon Avro isterlerdi Trabzonspor istediği için.

Mal mal yorumlarınızı okumak zorunda mıyız?Bir başka anadaval da satılsın demiş,satılsana parayı sana mı verecekler?

Hadi her şeyi geçtim,bu takımla maç yapmak için 17 takım Trabzon otellerine para ödüyor,taraftarı geliyor vs vs.
            Durmadan her maç sonrası kaptılsın satılsın diyerek neyin peşinde koşuyorsunuz?
            Boş boş konuşup boş boş atmışsın. 10 milyon gibi bir rakam da atmışsın. Açıkla bakalım bu parayı. Birde giderleri hesaola. Karmı zararmı şuanan kadr. Matematiğin yeter mi bilmiyorum.

Yorum

• Uluhan
              Trabzonspor Kongre Üyesi

• 01.06.2004
              • 1262
              • İnşaat Müh.
              • Kuzey Amerika

Bu fikstürle işimiz çok zor ; Karabük, Elazığ ve Adana maçından süpriz bir 3 puan çıkarmak zorundayız.

Umuyorum Hüsnü hoca daha etkili bir ofansif kurgu oturtur. Abdülkadir ve Uğurcan öne çıkan isimlerdi bugün. Yüksel Şişman'ın da daha çok süre alması taraftarayım.
              Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• sasone
                • 13.11.2010
                • 5132
                • Bursa

İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi
                Boş boş konuşup boş boş atmışsın. 10 milyon gibi bir rakam da atmışsın. Açıkla bakalım bu parayı. Birde giderleri hesaola. Karmı zararmı şuanan kadr. Matematiğin yeter mi bilmiyorum.
                Ne gideri varmış?
                TV,iddia ve diğer sponsor gelirleri döndürüyor kulubü.

Eren ve Sercan'ı nerde oynatıp parlatacaktın?Onlardan 5 trilyon geldi,Yusuf'u bugün almaya kalksan açılışı 2 milyon avro,Sefa'dan ne eksiği var?
                Akakpo da 1 milyon avro.
                Mustafa Reşit Akçay'ı da ordan aldığın için o kadar düşük paraya imza attırabiliyorsun.
                İstediğin adamı alıyor,beğenmediğini oraya yolluyorsun,alt yapıdan çocuklara bu tecrübeyi hangi başka takım sağlar?

Ne istiyorsunuz 6 yıllık takımdan,Ajax mı olsun Porto mu?
                Biraz akıllı olun böyle altın yumurtlayan tavukla uğraşmayın.
                • Memento mori

Yorum

• sasone
                  • 13.11.2010
                  • 5132
                  • Bursa

İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi
                  Sakin ol yakisikli bursa cocugu iskembeden sallamak kolay tabi nerden 10 milyon gelmis bize kimi kazandirdilar da biz o oyuncudan kar ettik avni akerin cimlerinde tepinmekten baska yaptiklari ne var yarim yamalak cim var onu da bu vasifsizlar maffediyor yarim aklinla bana seviyesiz seviyesiz sallayacagina isim ver kimi kazandirdi Trabzonspor a akakpo ya anca senin gibi adamlar 1 milyon verir capin ne ki bana bu oyunculari savunuyon izlemesek gormesek neyse
                  Ben sakinim ya,sen bir ağzını topla,Bursa bu ülkenin değerli bir şehridir,Bursalılar da Osmanlı'ya başkentlik yapmış,kültürü olan değerli insanlardır.
                  Yaşadığımız yerden saldıracağına 1461'in ne zararı var ondan bahset.
                  Konuyu çime niye getirdin,gıda sıkınıtısımı var?
                  • Memento mori

Yorum

• slmn

1461'in pilot takım gibi kullanılamamasından vs eleştirebilirsiniz ama maddiyat açısından eleştirmek mantıksızdır. Aynı kulvardaki takımlardan Samsun'un 50-60 m tl borcu var yine Elazığ'ın 44 m tl borcu var diğer takımlarda da araştırsak benzer rakamlar çıkacaktır. 1461'in güncel borcu 85 bin tldir
                    Mustafa Yumlu.

Yorum

• asilhamsi
                      • 17.06.2007
                      • 17088
                      • muhendis
                      • Düzce

ben anlamıyorum bu kadro tercihleri nasıl yapılabiliyor?

Su takım nasıl kume dusmemeye oynar?

-------------ugurcan-------------

okay---ogulcan---aytac---erhan

------yuksel----batuhan---kagan---

-----------abdulkadir--------------

-----arquin/serge-----------belford--------

kadro budur.Ben anlamıyorum bu iş bu kadar zor olamaz.

oktay,emrullah,ziya,barıs,ferhat,yaser kesinlikle kadroya yaklaşmamalı.
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Misafir

Ben sakinim ya,sen bir ağzını topla,Bursa bu ülkenin değerli bir şehridir,Bursalılar da Osmanlı'ya başkentlik yapmış,kültürü olan değerli insanlardır.
                        Yaşadığımız yerden saldıracağına 1461'in ne zararı var ondan bahset.
                        Konuyu çime niye getirdin,gıda sıkınıtısımı var?
                        Banane kime baskentlik yaptigindan eren dedigin adama yillarca medya yerli giggs dedi kaca sattin kac yildir ne vermis bu kulube onu soruyorum ekmek elden su golden yasiyorlar iste birilerinin ekmek kapisi vizyonsuzlugun dibini gormus bir proje akakpo dedigin adam siradan bir oyuncu iste 2.ligde bile sivrilememis zaruri alinmis vasifsiz idareten oynayan adam rizeye verdigimiz 2 anadolu topcusunu basari sayiyorsaniz zaten kepenkleri kapayalim beklentiler dip yapmis demektir

Yorum

• dağlıca61
                          • 12.04.2013
                          • 1932
                          • Emekli
                          • Samsun

Bu mağlubiyetten sonra 1461 Trabzon sanırım PTT 1.Ligde kalma şansını kayıp etti,

Yorum

• sasone
                            • 13.11.2010
                            • 5132
                            • Bursa

İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi
                            Banane kime baskentlik yaptigindan eren dedigin adama yillarca medya yerli giggs dedi kaca sattin kac yildir ne vermis bu kulube onu soruyorum ekmek elden su golden yasiyorlar iste birilerinin ekmek kapisi vizyonsuzlugun dibini gormus bir proje akakpo dedigin adam siradan bir oyuncu iste 2.ligde bile sivrilememis zaruri alinmis vasifsiz idareten oynayan adam rizeye verdigimiz 2 anadolu topcusunu basari sayiyorsaniz zaten kepenkleri kapayalim beklentiler dip yapmis demektir
                            10 yılı doldurmamış takım,daha ne katkısı olacak,al en az 10 trilyon faydası var Trabzonspor'a.

Zararı yok ya işte,en olmadı Trabzon şehrinin ekonomisine katkısı var,zaten şehirde kimsenin sahiplenip maçına gittiği yok ama belediye Yavuz Selim'i yıkmaya kalksa ya biz orada maç izliyoruz diye ağlaşır millet.
                            Bırakın adamlar takılsın,yarın bir gün yine gs'yi eleyip,fb'yi şş'de yendiğinde aklınıza gelecek,uzak durun en azından.
                            • Memento mori

Yorum

• el_conquistador
                              • 31.12.2006
                              • 1765
                              • Ögrenci
                              • Almanya

Arkadaşlar 1461 Trabzon'un oynadığı lig önemli değil. O takımı Nasıl kullandığımız önemli. Bayern Münih veya Borussia Dortmund'un ikinci takımlarıda amatör liglerde oynuyor.
                              [MENTION=38107]sasone[/MENTION] kardeşimede 1461 hakkındaki düşüncelerinde katılıyorum.
                              "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• HOPA'LI TS'Lİ
                                • 03.02.2012
                                • 28168
                                • Metalurji Mühendisi
                                • Zonguldak

Bu gidişle kurtulmamız zor ama imkansız değil
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar