Yakından uzaktan alakası yok ofsayt ile yaaaa.. Yediler buz gibi golünü belediyenin.. Üzüldüm
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ziraat Türkiye Kupası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
- Ömer Üründüle ağzıma geleni saydırıyorum sanki Bjk'yi yorumluyor karaktersiz herif...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
- Bu Trt bu angut herifleri niye yorumcu diye çıkarıyorlar anlamıyorum , sadece spiker olsun kardeşim , yok ya bu Tırt adam olmaz...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Ermeniydi galiba, ismide Jan Ararat. Öyle duymusdum.İlk olarak Batuhan Boz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDikkatimi çekti; Can Arat hıristiyan mıydı yahu? Şu hıristiyanların hareketinden yapıyor. Adı vardı sanki ama o hareketin ama unuttum. Aklımda değil şu an..
Yorum
-
Gecen senekiki Gibiİlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu senede kupalar Anadolu ya
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum