Manisa'nın Yenmemesi İçten Bile Değil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ziraat Türkiye Kupası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yaw ergin mükenmel şekilde dönüp sivok u ekarde ediyorsun sonrada nasıl vuruş öyle .ne yani top mermi gibi gidince kupamı alıcan.biraz kafayı çalıştırmayı öğrensen
bu arada tebrikler Manisa güzel oynadılarBORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR
Yorum
-
Olacak abisi olacak bizimkiler o dönüşü de yapmıyorİlk olarak ahmetto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaw ergin mükenmel şekilde dönüp sivok u ekarde ediyorsun sonrada nasıl vuruş öyle .ne yani top mermi gibi gidince kupamı alıcan.biraz kafayı çalıştırmayı öğrensen
bu arada tebrikler Manisa güzel oynadılar
...
Devam etmese hakem elini düdüğe götürmüştü penaltı verecekti ...
Yorum
-
Misafir
Akşam TRT'den oynanan maçların görüntülerini izlerken çok zevk aldım. Denizli Belediyespor ile Ankaragücü'nün maçını izlerken veyahut Konya Şeker ile Kasımpaşa'nın mücadelesini izlerken... Bu takımların bulundukları lig ile sahip oldukları stadyumlarda, oynadıkları maçlar bir futbolsever olarak bana haz veriyor. Real Madrid'in 3.lig takımına yenilmesini izlerken yahu niye aynısın Türkiye'de izleyemiyoruz? diye düşünüyordum.Bu hayallerimiz gerçek oldu. TRT'ye teşekkürlerimizi iletiriz.
Yorum
-
sonunda bunuda yapiyorlar. yaziklar olsun
http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonD....2009&b=TRTden Kurtce canli mac yayini
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum