Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Seviyorum kendisini keşke kadromuzda olsa.

Yorum

Vasat kalitede bir oyuncu; altın çağını bizimle yaşayıp çok kritik goller atmıştı ve kariyerine bir Türkiye Kupası şampiyonluğu eklemişti.

Yorum

Umut'un 2 gömlek üstün olduğu arkadaş..
        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Mehmet Yılmaz Eskişehirde yoluna devam etsin.Böylesi daha güzel.
          Sen ağlat biz severiz seni...
          Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
          ts_mania

Yorum

Bilmiyorum bu adamın kötü forvet olmadığını düşünen sadece ben mi varım?En kötü yedek kulübesinde oturur bu adam yahu.Neyse varsayımlara aşina değilim

Yorum

Her seferinde aklıma Anorthosis maçında yapmış olduğu aşırtma geliyor...
              Tribünlere gitmişti galiba...
              Bir de Ziya Doğan ile şampiyonluk iddaamız varken son dakkalarda Avni Aker'de (Denizlispor'du galiba) attığı gol var...
              Hamiş

Yorum

Maalesef Mehmet Yılmaz'ın sakatlığı nüksetti ve İBB maçının kadrosundan çıkartıldı...

Yorum

Mehmet yilmazi cok severim futboluda bana göre cok iyi...keske gitmeseydi baska takima.
                  TRABZONSPOR----MY NUMMER ONE

61-SINAN

Yorum

İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Okudum az önce. Gerçek olduğunu sanmıyorum.

Mehmet Yılmaz Samsunspor gibi Trabzonspor'a en çok diş bileyen ekiplerden birinde oynarken bile Trabzonsporlu olduğunu her zaman belli etmişti. Daha sonra Trabzonspor'da kiralıkken, 1 milyon dolarlık bonservis bedelini ödeyerek kendisini Fenerbahçe'ye kazandırmaya çalışan Saadettin Saran'ı reddettiği de akıllardadır.

Her şey bir tarafa, Trabzonspor'da oynarken Trabzonspor taraftarlarına karşı ne kadar samimi ve candan davrandığı da hatırlanacaktır. Birkaç kez kendisiyle anrenman önceleri oturup konuşmuştuk ve bizlere Trabzonspor'u başarıya taşımak için duyduğu heyecanı anlatırken şahsen bana oldukça içten görünmüştü.

Neyse, umarım ben haklıyımdır.
                    konuyu tam bilmemekle beraber,Trabzonspor'a gelirken klübe tek lira kazandırmadığı söylenir,nefret edilen futbolculardandır,samsun'dayken de trabzon da trabzon diye tuttturmuştu kendisi...

iyi bir trabzonsporlu olduğunu biliyorum
                    Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                    Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• Eskişehir'in galibiyet golünü atan Mehmet Yılmaz'ı kutlarım..

Tebrikler..

Yorum

• seviyorum bu adamı nedenini bilmiyorum

Yorum

• umut gibi koşar hırslıdır ama son vuruşu umut gibidir aslında son vuruşlarda da düzelme var tebrikler mehmet
                          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Attı Golünü Tebrikler Hilmi
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İyi topçu..
                              Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Eskişehirspor ile yolları ayrıldı.

Para konusunda anlaşamamışlar.

Manisa veya Antep'e gidecekmiş.

Necati Antalyaspor'dan giderse Antalya'da düşünebilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim