Ter basti ulan hadi Goztepe cek sunlarin fisini.
TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?" -
Bıraktık finalleri seni destekliyoruz gözgöz bitir işi yorma bizi ..
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
Haydi Göztepe. Gel şu şikecilerin yerine.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
-
-
Penaltiya giderse Satilmissehir kazanir Boffin Gunay dan daha iyi. Galiba Satilmissehir cikacak oyle hissediyorum. Kotuler her zaman kazanir."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
Halil çıkmasaydı iyiydi. Yerine giren adamın ne hızı ne tekniği var. Tayfurun yerine giren adam etkili oldu. Murat sağda kağnı gibi ama sarı kartlı bombadan iyidir. Yılmaz hoca değişikliklerde 2/3 oranında başarılı oldu bence. Denizli orta sahaya bir tane dinç adam sokamadı daha.( ゚д゚)Yorum
-
Bencede penaltılarda Boffin ağır basıyor. Önder Özen Bilic zamanında bir röportajda Günay'ın penaltılarda çok başarılı olduğunu söylemişti. Umarım haklı çıkar.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)Yorum
-
Hakem yedi kirmiziyi tarik'i ikinci saridan atamadi.
Envoyé de mon ECHO_SMART_4G en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayatYorum
-
Boffin süper lig seviyesinde bi kaleci Esteban'a bin kere yeğlerim."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."Yorum
-
-
Hadi göztepe
Envoyé de mon ECHO_SMART_4G en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayatYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum