TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
kismen katiliyorum, ancak sunu tahmin ediyorum : Ordu bize nefreti olmayan illerimizden biridir bence, yani sayi olarak Giresun'da bizden nefret eden daha fazladir belki, Samsun da öyle, ama Ordu pek sanmiyorum, fenerlileri hariç gs ve bjk olanlar bizden nefret etmez, ki bazi ilçelerinde de iyi sayida Trabzonsporlu var yanilmiyorsam........Orduluların Trabzon diye bağırmasının tek sebebi kontra amaçlıdır.Yoksa onlarda çok meraklı değil Trabzonspor'a.Taraftar forumlarında bunu görebiliriz.Ya da Samsun Giresun'u çok mu seviyor da Giresun diye bağırdı.Hayır,sırf kontra amaçlı.Ardından Ordulular Rize diye bağırdı falan karışık mevzular bunlar.
Trabzonspor'un Trabzonsporludan başka dostu yok.
Bu arada Samsun'un çıkmasını istemem ama maç böyle bitsin.Öyle yada böyle çıkacaklar bari bizim iddaa tutsun.
ha ama Trabzon diye bagirdiklarinda çok gururlandim acayip sevindim sanki gol atmisiz gibi ^^Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Mersin konusu da dogru biraz bir renkdas yazdi destek falan, nasil bir zamanlar eskisehir Bolu'yu dograyip çikti, nasil Diyarbakir'i çikardilar zorla, ama simdi düstüler daha asagiya o ayri, üzüldüm gerçekten, nasil kasimpasa çikarildiysa, nasil ibb çikarildiysa, nasil ankaraspor çikarildiysa, simdi deeee sira Mersin'de, ancak su var hak ediyorlar, taraftarlari falan, takimlari da Samsun'dan asagi degil bence, yani digerlerinden farkli Mersin sanki, ancak iktidar çikmasini ister tabii, hem ora çok karsik parti olarak ^^, bir iki tebrik bir iki konusma tamam oylari kapar
bir kere de Bolu çiksin anasini satayim kaç senedir play of mlayof, ama bir türlü çikamiyorlar çünkü çikar yok kâr yok isin içinde
kimse tersini savunmasin
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Vallahi ben orduluyum bizim köy silme trabzonsporludur
sonra ünye de çok büyük bir trabzonsporlular derneği ve trabzonspor fanatizmi var
fatsada aynı şekilde ulubeyde vona da Trabzonspor sevilir tutulur
he elbette istanbul takımlarıyla baş edilemez ama bir nefret de yoktur bize karşı
ayrıca rize diye bağırmarlının sebebi biraz farklı
rizespordu kardeşlikleri vardı yanılmıyorsam
samsunu konuşmaya gerek yok zaten bilyorsunuz
Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!Yorum
-
renkdas bu yazdiklarin yerlerin hangilerinde kim daha çogunlukta gibi ?Vallahi ben orduluyum bizim köy silme trabzonsporludur
sonra ünye de çok büyük bir trabzonsporlular derneği ve trabzonspor fanatizmi var
fatsada aynı şekilde ulubeyde vona da Trabzonspor sevilir tutulur
he elbette istanbul takımlarıyla baş edilemez ama bir nefret de yoktur bize karşı
ayrıca rize diye bağırmarlının sebebi biraz farklı
rizespordu kardeşlikleri vardı yanılmıyorsam
samsunu konuşmaya gerek yok zaten bilyorsunuz

Rize bagirmalarini duymadim dikkat etmiyordum herhalde o ara, Ordu ile bir sknti yok yani degil mi ?? zaten öyle bir sey yoktu Ordu Rize arasinda pek tartisma olmazdi yanilmiyorsam =)Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Oturduğum mahalle Üsküdar Bulgurlu mahallesi. Bilenler bilir Ordu-Aybastılı sayısı oldukça fazla bir mahalle.
Ve de kahvelerde Trabzonsporlu sayısı da oldukça fazla maç günleri. Bilmem anlatabildimmi.Özkan SÜMERYorum
-
agabey Ordulu musun ? Aybastili misin yoksa ? burada var tanidik Aybastili
-
Samsun cikti artik
Mersinde cikti diyebiliriz
Ordu Play-Offlari iyice zora soktu! 9 puan alsa bile, ne olacak belli degil!
Bu arada Metin Diyadin ne yapmaya calisiyor anlatsin biri lütfen! Kazanilmasi gereken bir macta 90+3 de oyuncu degisikligi bir Hugo Broos yapardi simdide Metin Diyadin kapmis bu huyu!Yorum
-
Yorum
-
ben gölköylüyüm fener maçları kahvede denk olur geri kalan maçlarda ezici bir üstünlüğümüz var
ünyede üç cücüklerin kadar taraftar olmasa da hepsinden aktifdir bizimkiler hatta avni aker kale arkasında ünye trabzonsporlular deneğinin pankartı vardı bir aralar
Ulubeyde yaşlıların çoğu trabzonsporludur gençler istanbullu haliyle
fatsa da devrimci yapısıyla istemese de trabzonspor'a yakındır
aybastı demişler bir de orası da fena sayılmaz
ama korgan da güreş şenliklerine gittiğimde hiç unutmuyorum şehir neredeyse bordo maviydi yaylada her çocuğun üzerinde bir forma
bu kadar şeyi nereden biliyorsunuz derseniz babam güreşçiydi onun peşinden yaylalarda gezindik durduk
Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!Yorum
-
hee tamam dogrudur bizim buradakiler de oraya giderler yazin tam Aybastili mahallesi herhalde
öncelikle Baban'a Helal olsun güresçiymis güzel sevindim, halter güres falan beni futboldan fazla gururlandirir bazen ^^ o derece yaniben gölköylüyüm fener maçları kahvede denk olur geri kalan maçlarda ezici bir üstünlüğümüz var
ünyede üç cücüklerin kadar taraftar olmasa da hepsinden aktifdir bizimkiler hatta avni aker kale arkasında ünye trabzonsporlular deneğinin pankartı vardı bir aralar
Ulubeyde yaşlıların çoğu trabzonsporludur gençler istanbullu haliyle
fatsa da devrimci yapısıyla istemese de trabzonspor'a yakındır
aybastı demişler bir de orası da fena sayılmaz
ama korgan da güreş şenliklerine gittiğimde hiç unutmuyorum şehir neredeyse bordo maviydi yaylada her çocuğun üzerinde bir forma
bu kadar şeyi nereden biliyorsunuz derseniz babam güreşçiydi onun peşinden yaylalarda gezindik durduk

bilgiler için de sagol da, burada Fatsalilar'in kahvesi var alayi fenerli 70% gerisi de gs, yaslilar genelde fb gençler gs fb, Aybastililar 35 yas üzeri Trabzonspor gençler gs, arkadaslarim var gsli ama Babalar fln çok asiri olmasa da Trabzonspor, yani yeni nesil pek Trabzonsporlu yok, ha yok bir tanesi hariç
-
Bu dakikadan sonra Samsun ve Mersin çıkmıştır. Boluspor'un her sene çıkması çok istiyorum ama her sene bu hafta aynı trajedi biraz konstre olsan ne olacak Bolu. Bu ligden çıkmayı hakeden takım varsa Boluspordur. Bank Asya'ya çıktığından beri play-off'ta sürünüyor. Geçen sezonlarda küme düşmeye oynayan takımlar Süper Lig'e çıkarkan Boluspor hep kendi yerinde sayıyor. Bu durum taraftarın sinir katsayısına da etki yapıyor. Son şansı yine play-off şu 5-6 senede en çok play-off oynayan Boluspor'dan başka takım yoktur heralde bari bu sezon play-off'tan çık Boluspor.Kazimişi gzas vorertYorum
-
gerçekten de öyle, çikar yok iste çikarmiyorlar o takimi, Diyarbakir eskisehir Mersin daha mantikli geliyor, Bolu çiksa ne çikmasa ne, yazik bence, çiksalar keske, ancak Rize ve Ordu'dan birisi de çiksa çok iyi olur yaaaBu dakikadan sonra Samsun ve Mersin çıkmıştır. Boluspor'un her sene çıkması çok istiyorum ama her sene bu hafta aynı trajedi biraz konstre olsan ne olacak Bolu. Bu ligden çıkmayı hakeden takım varsa Boluspordur. Bank Asya'ya çıktığından beri play-off'ta sürünüyor. Geçen sezonlarda küme düşmeye oynayan takımlar Süper Lig'e çıkarkan Boluspor hep kendi yerinde sayıyor. Bu durum taraftarın sinir katsayısına da etki yapıyor. Son şansı yine play-off şu 5-6 senede en çok play-off oynayan Boluspor'dan başka takım yoktur heralde bari bu sezon play-off'tan çık Boluspor.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum