Bank Asya ligindeki en beceriksiz topçular Rize ve Ordusporda toplanmış sanki dün Ordu maçını izledim skor 2-2'e geldikten sonra birçok pozisyonu basitçe saçma sapan hareketlerle harcadılar eğer başarı yakalamak istiyorsan atacan arkadaş ya
TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Boluspor Gaziantep Belediye'ye deplasmanda 2-1 mağlup olmuş, bu sonuçla 6. sıraya kadar geriledi.Ancak şunu da ekleyelim ligin ilk 6 sırasındaki takımlardan Samsunspor,Boluspor ve Tavşanlı'nın birer maçı eksik.
Yorum
-
Rize Boluyu yenerse Rize ılk 2 den %70 cıkar.Eger kaybederse play of ta zorda.Eger berabere biterse ıkı takımda ılk ıkıyı buyuk olcude kaybeder
..Ne lig ya altay macında son saniyede yemeseydık sımdı 2.ci sıradaydık.
A2 Daha iyi top oynuyor.Durdurulamıyor resmen 16 mactır.Trbzonsporu yenerek 2.sıraya kadar yükseldi.Rizenin geleceği parlak tabi sahip çıkarsalarYorum
-
İlk 2 Samsun, Mersin play off'tan Bolu çıkar Rize çıkamaz diyorum Bolu'nun play off tecrübesi fazla bu sefer çıkarlar.Rize Boluyu yenerse Rize ılk 2 den %70 cıkar.Eger kaybederse play of ta zorda.Eger berabere biterse ıkı takımda ılk ıkıyı buyuk olcude kaybeder
..Ne lig ya altay macında son saniyede yemeseydık sımdı 2.ci sıradaydık.
A2 Daha iyi top oynuyor.Durdurulamıyor resmen 16 mactır.Trbzonsporu yenerek 2.sıraya kadar yükseldi.Rizenin geleceği parlak tabi sahip çıkarsalar
Yorum
-
Rizeninde play of tercübesi fazla
İki kez oynadı ikisindede çıktı.Rize Bolu maçı belli olmaz.Rize alırsa ılk 2 yi bırakmaz kimseye..
Yorum
-
-
Yorum
-
ligin en iyi top oynayan takımına karşı deplasmanda 1-0 öne geçiyosun 2 dakika sonra rakip kırmızı görüyor elinde fabiano, ferhat gibi hızlı kanat adamları var forvet çıkarıp defans alıyosun kontra düşünüyosun bence çok doğruydu dünkü değişiklikler.. bende istemiyorum antep belediye ve tavşanlının çıkmasını ordu çıkar inşalah play offtan.
Yorum
-
bolu-rize macinin hakemi resmen katletti maci..Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna
Yorum
-
-
Linyit ve Samsun maçlarını kazanırsak iddaa ediyorum geri kalan 3 maçı kesin alırız..Tekrar bir hava yakalarız..Her hafta ümitleniyoruz hüsrana uğruyoruz bu sefer bari yüzümüzü güldürsünler.Bolu 46 puanda, kesin almamız lazım..Play offlar rövanşlı olacak..Final tek maç olacak..Şansımız olabilir..
Yarın ola hayrolaYorum
-
Bu hafta da Mersin tökezledi, 2-1 önde götürdükleri maçı 10 dakika içinde yedikleri iki gol ile 3-2 kaybettiler.
Ordu ile Tavşanlı da berabere kaldı.
Yorum
-
Ah be Rizem bütün takımlar sana çalıştı.Altay maçında o son saniye gölünü yemeseydik.2. idik.Ama hala ılk 2 sansmız yüksek.57 puan bizi cıkarır süper lide.Yorum
-
Dün Ufuk Bayraktar'ı gördüm Samsınspor'da
adam 10 numara mevkiinde oynuyor nerdeyse
Ama fena sayılmaz, beğendim.Yorum
-
hadi inşallah memleketimizin takımı çıkar 1. lige Orduspor çıksın istiyorum ciddi ciddi köyde pek Ordusporlu olmasa da
En son Oğuzhan İnce tarafından düzenlendi; 18.04.2011, 19:39.Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum