O kadar koltuk neden kirilmis maci simdi izlemeye basladim.
TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
biri yazabilir mi arkadaşlar,
samsun mu ... Trabzon diye bağırdı,Rize mi? Rize öyle şey yapmazda,samsun yapıyorsa niye yapıyor?Entropi İyidir.Yorum
-
Ordu, Rize ve Bolu'nun çıkmasından yanayım. Samsun ile Giresun tam tersi yerlerde olsaydılar keşke puan cetvelinde.Özkan SÜMERYorum
-
Giresun? giresun naptı Trabzona.Ben giresunluyum. gönül isterki hepsi çıksın ama hiç biri nankörlük yapmayacaksa.süper ligde olabildiği kadar karadeniz takımı olsun.yeterki birbirimize nankörlük yapmayalım.
giresun nankörlük yaparsa orası ayrıda ben yaptığını hatırlamıyorum.Entropi İyidir.Yorum
-
-
Yorum
-
giresun bir şey yapmadı işte samsun ile giresun yer degiştirmesini isterim demiş adem samsun zirvede giresun altta ya o bakımdanGiresun? giresun naptı Trabzona.Ben giresunluyum. gönül isterki hepsi çıksın ama hiç biri nankörlük yapmayacaksa.süper ligde olabildiği kadar karadeniz takımı olsun.yeterki birbirimize nankörlük yapmayalım.
giresun nankörlük yaparsa orası ayrıda ben yaptığını hatırlamıyorum.
TRABZONSPORYorum
-
Yorum
-
Sözümü geri aldım Samsunlular bağırıyormuş. Aceleci davrandım. Rizeliler gerekli karşılığı verdi
Yorum
-
Samsun o tezahüratı çektiyse eğer,sene başından beri samsuna ettiğim dualara yazıklar olsun...
biz olmayalımda kim olsun.fener mi?bursamı? inş yanlış duymuşuzdur.Entropi İyidir.Yorum
-
61. dakika, Rize'de şampiyon Trabzon tezahüratları.
Bize her yer Trabzon tezahüratıda yükseldi
Yorum
-
-
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum