Mersin'in Süper Lige renk katacağını kesinlikle düşünmüyorum.Mersinden önce bu lige renk katacak Karşıyaka-Samsun-Altay gibi takımlar var.Geçen sene TV den takip ettiğim kadarıylada Mersin'in öyle ahım şahım bir taraftarıda yok.Çoğu maçta maratonunun boş olduğunu gördüm.Kale arkalarındaki Kırmızı Şeytanlar'ı takdir ederim.Tek renk olurlar genelde.Ellerinden geldiğince her deplasmana 2-3 otobüsten aşağıda gitmemeye çalışırlar.Ancak sadece taraftar grubuyla olacak işte değil bu.
Bu sene ilk 6 favorilerim;
Tecrübesiyle Denizlispor
Yaptığı transferlerle ve şehrin havaya girmesiyle Samsunspor
Bank Asya transfer rekorunu kıran Boluspor
Geçen sene Süper Lig yolunda direkten dönen Adanaspor
Hemen hemen her sene ilk 6 ya girip devamını getireyemen Karşıyaka
Bu 5 takıma ilaveten K.erciyes,Ordu,Rize,Miy ve Giresun'da kendine ilk 6 da yer bulmaya çalışacaktır.
Bu 10 takım dışında ilk 6 ya girecek başka takımda olmaz kanımca.
Mersin'in Süper Lige renk katacağını kesinlikle düşünmüyorum.Mersinden önce bu lige renk katacak Karşıyaka-Samsun-Altay gibi takımlar var.Geçen sene TV den takip ettiğim kadarıylada Mersin'in öyle ahım şahım bir taraftarıda yok.Çoğu maçta maratonunun boş olduğunu gördüm.Kale arkalarındaki Kırmızı Şeytanlar'ı takdir ederim.Tek renk olurlar genelde.Ellerinden geldiğince her deplasmana 2-3 otobüsten aşağıda gitmemeye çalışırlar.Ancak sadece taraftar grubuyla olacak işte değil bu.
Bu sene ilk 6 favorilerim;
Tecrübesiyle Denizlispor
Yaptığı transferlerle ve şehrin havaya girmesiyle Samsunspor
Bank Asya transfer rekorunu kıran Boluspor
Geçen sene Süper Lig yolunda direkten dönen Adanaspor
Hemen hemen her sene ilk 6 ya girip devamını getireyemen Karşıyaka
Bu 5 takıma ilaveten K.erciyes,Ordu,Rize,Miy ve Giresun'da kendine ilk 6 da yer bulmaya çalışacaktır.
Bu 10 takım dışında ilk 6 ya girecek başka takımda olmaz kanımca.
lige katılınca renk katacak kulüp değil mersin idman yurdu
her maç olaylı olur
ayrıca ya kafaya ya düşmeye oynar
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Gecen hafta Antep'te iki gol atan Buğra vardı. Bizim Buğra mı diye düşünmüş ama emin olamamistim. İnternet sitelerinde de yoktu. Simi baktım Buğra Erdoğan mis. İki golle gol krallığı yarısında ilk sırada
İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi
haftasonu bankasyanın favori 2 takımının maçını izledim rize-denizli maçı çekilmez derecede kötüydü.
2 pas yapabilen yoktu rastgele goller oldu. bankasya yı izlemek işkence.
aynen öyle kaç yıldır bank asya maçını izliyoruz süper lig maçına bakınca gözlerim açılyor hele dünkü trabzon maçını izleyince arada dağlar kadar fark var...
Yorum