Mersin İdmanyurdu, İngiltere Championship takımlarından Blackpool'dan Sierra Leone'li ortasaha oyuncusu Alhassan Bangura ile anlaştı. 22 Yaşındaki oyuncu 5 sezondur İngiltere'de top koşturuyordu.1988 doğumlu 22 yaşındaki oyuncu Watford altyapısında futbola başladı.2005-2006 Sezonunda 35 maç oynadı ve takımının İngiltere Premier ligine çıkmasında büyük pay sahibi oldu.Daha sonra Premier Ligde Watford forması ile 2006-2007 sezonunda 16 maça çıkan genç oyuncu ertesi sene takımının küme düşmesi ile birlikte yeniden Championship liginde forma giydi.7 maç oynadığı 2007-2008 sezonunun ardından Leauge 1 ekiplerinden Brighton & Hove Albion takımına kiralandı.Geçen sezon ise Championship takımlarından Blackpool takımında 9 maç oynadı. Kaynak: mersinidmanyurdu.org
Adanaspor transferdeki liderliğini sürdürüyor. Turuncu Beyazlı takımın altyapısında yetişen ve özellikle G.Antepspor'da oynadığı futbolla dikkatleri çeken 34 yaşındaki Bülent Bölükbaşı yuvasına döndü..
Geçen sezon Giresunspor'da oynayan tecrübeli futbolcu Başkan Bayram Akgül ile yaptığı görüşmenin ardından 1 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı.
Adanaspor'a yeniden döndüğü için mutlu olduğunu söyleyen Bülent Bölükbaşı formasını çok özlediğini ve transferin gerçekleşmesinde büyük özveri gösteren Bayram Akgül'e minnettar olduğunu söyledi.
Son yıllarda en çok istediği olayın yeniden Adanaspor'a dönmek olduğunu söyleyen Bülent Bölükbaşı ''Bugün futbol hayatımda ayrı bir mutluluk yaşıyorum. Altyapısında yetiştiğim ve formasını terlettiğim takımıma geri döndüm.Başkanımızın bana olan yaklaşımı mutluluğumu iki katına çıkardı. 5 Ocak Stadı'nda Turuncu Beyaz formayla çıkacağım için çok heyecanlıyım. Sezon sonunda Süper Lig coşkusunu yaşayarak futbol yaşantımın son yıllarına daha huzurlu girmek istiyorum. Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ederim'' dedi.
Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül'de takıma Adanalı bir oyuncu kazandırdıklarını ve Bülent'in Süper Lig yolunda hem saha içinde hem saha dışında önemli bir misyon üstleneceğini söyledi.
Hedefimiz şampiyonluk
Yeni sezon Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek olan Denizlispor'un yeni kulüp başkanı Mehmet Özsoy, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi..
Özsoy, yaptığı açıklamada, cuma gecesi yapılan kongreden sonra, yönetim kurulunun ilk toplantısını dün akşam gerçekleştirdiğini belirterek, tanışma amaçlı toplantıda durum değerlendirmesi yapıldığını bildirdi.
''Bu yıl mücadele edeceğimiz Bank Asya 1. Lig'de misafir takımız'' diyen Özsoy, şöyle konuştu:
''Hedefimiz şampiyonluk. Türk futbolunda önemli bir yere sahip olan Denizlispor'un yeri Turkcell Süper Lig. Geçtiğimiz sezon şanssız bir şekilde ligden düştük. Önümüzdeki sezon tüm Denizlililerin desteğini alarak Bank Asya 1. Lig'de şampiyon olup, tekrar layık olduğumuz Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Önemli ve zor bir görevi devraldık. Denizlililerin desteğiyle bütün güçlükleri aşıp hedefimize ulaşacağız.''
Yönetim kurulunun yol haritası ve görev dağılımı ile ilgili çalışmaların devam ettiğini dile getiren Özsoy, yeni yönetimle teknik direktör konusunu görüştüklerini, belirledikleri birkaç isim üzerinde durduklarını ifade ederek, hata yapmamak için ince eleyip sık dokuduklarını kaydetti.
Bank Asya 1. Ligi'nde 2010-2011 sezonu fikstür çekimi yarın İstanbul'da yapılacak.
Futbol Federasyonu yetkilileri ile Bank Asya 1. Lig’de mücadele edecek 18 kulübün temsilcilerinin katılacağı kura çekimi, Maslak Sheraton Oteli’nde saat 11.00’de baslayacak. 2010-2011 sezon planlamasına göre, Bank Asya 1. Lig’de yeni sezon 22 Ağustos 2010 tarihinde baslayacak. Ligin ilk devresi 19 Aralık 2010’da oynanacak 17. hafta karsılasmalarıyla bitecek. İkinci devresi23 Ocak 2011’de baslayacak.
Yorum