Ezginin de bahsettiği üzere Onur Çubukçunun babası, Abisi ve benim babam maçtaydılar...kasımpaşa zaten iyi olan kadrosuyla bu lige fazlaydı, gönlümüz karşıyakadan yanaydı üstelik....maçtan sonra da karşıyaka taraftarı çok taşkınlık yaptığı için bizimkiler saatlerce beklemişler...
TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
KASIMPAŞAYI tebrik ediyorum umarım kalıcı olurlar önümüzdeki sezon Semtteki stadlarında maçlarını oynayacaklar ayrıca Kasımpaşa Semtinin Türk tribunlerinde hatırı sayılır bir yeri vardırYorum
-
Valla benim gonlum Kasimpasa'dan yanaydiEzginin de bahsettiği üzere Onur Çubukçunun babası, Abisi ve benim babam maçtaydılar...kasımpaşa zaten iyi olan kadrosuyla bu lige fazlaydı, gönlümüz karşıyakadan yanaydı üstelik....maçtan sonra da karşıyaka taraftarı çok taşkınlık yaptığı için bizimkiler saatlerce beklemişler...
bosversenize bir deplasman macina daha gidebilecegiz bu sayede
Futbol taraftardır!Yorum
-
vardık, hayattaydık, sadece arada kaldık...
--------istanbul {{ BMN BOLU }} ankara---------
istiyoruz, biliyorsunuz , sadece bekliyoruz...
Yorum
-
Karşıyaka ya da Altay . . . iki İzmir takımının birinin Süper Lig'de olması biz gurbette yaşayan Trabzonsporlular için büyük önem taşıyordu.Bence de Ksk çıkmalıydı fakat inanın bir çok arkadaşım gitti maça ve anlattıklarına inanamazsınız . .
Karşıyaka taraftarı taşkınlıklarını,pisliklerini bırakmadığı sürece haketmiyor Süper Ligi.
Yorum
-
ne yalan söliim kasımpaşayı detekliyordum olimpiyat stadı hatrı için
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
-
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum