Kasımpaşada oynayan Trabzonlu oyuncular Tolga Zengin ve Erhan Küçükde mükemmeldi playoff maçlarında.
TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
ben izmir takımına o kadar sıcak bakmıyorum, ha kasımpaşa deeğilde başka bir takım cıksa daha iyi olurdu, bolu mesela,
çünkü izmir hadefsiz kalan bir karşıyaka yada altay maclarında iztanbul eziklerinin kalesi oluyor, ama kasımpaşada bizde varız. .BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .Yorum
-
Karşıyaka'nın çıkmasını istemiştim ama helal olsun Kasımpaşa'ya... Bir semt takımı düşütüğünün hemen ertesi sene süper ligi yükseldi... Bu bir başarıdır...
Hayırlı olsun...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin DinarYorum
-
Hiç İstanbul takımı yoktu ligte iyi oldu.
Ne olacak bu İzmir'in kaderi. 2 takımla geldiler ama eli boş döndüler.
~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~Yorum
-
Maçı izledim ara ara.Çünkü o sırada TS maçınıda izliyordum.Diğer Tv den o maçıda takip ettim evden.Hakem hatası olmadı en azından gollerde yoktu.İzmir takımlarına karşı hiç bir zaman senpatı duymadım.Favorım Kasımpaşaydı vede oda süpr liğe bileğinin hakkı ile çıktı.En büyük sevincim en azından İstanbul da Bir TS maçı daha olacağı. Bunun yanında maçtan sonra sahaya girerek olay çıkaran ve futbolculara saldıran karşıyaka taraftarlarını kınıyorum.İzmire gezmeye gittiğimde izmirli arkadaşım anlatmıştı onların ne kadar fanatik olduğunu ama bu kadarınıda düşünmemiştim. Maçtan sonra saha savaş alanına döndü.ve bence van spora verilen cezanın daha ağırlı verilmeli.Kazanmanın yanında kaybetmekte vardır.İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.Yorum
-
belediye düşsün istanbul takımı azalsın derken biri daha çıktı etti beş, hiç iyi olmadı ama yinede tebrikler kasımpaşa...TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...Yorum
-
Aslında belediye takımlarını lige sokmayacaksın. Büyükşehir Bld üç istanbul eziğinden 4 puan kopardı. ilk febeş maçınıda nasıl kaybettiğini hatırlarsınız (2 kırmızı kart)
Kasımpaşa yerine ben Karşıyaka'nın çıkmasını isterdim ama akşam ki olaylardan sonra acaba dedim!Yorum
-
Kasimpasayi tebrik ediyorum,,, artik turkcell superligde forma giyen iki tane cubukcu olacak
ayrica gururluyuz!
Futbol taraftardır!Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum