TFF 1. Lig

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • h@msi61
    • 26.07.2005
    • 11100
    • ogrenci/elektronik muhendisi
    • Kuzey Amerika

İlk olarak tsliyim tarafından gönderildi
    sevinin sevinin sizde, seneye çok sevdiğiniz kasımpaşa istanbula çalışacak, kasımpaşa - Trabzon maçında 90 dakka fener tezahüratı yapanların, "hamsi kümeye" diye bağıranların takımı için sevinin

bu zihniyet sahibi taraftarlarla aynı takımı tuttuğum için Trabzonspordan soğudum valla
    Karsiyaka taraftari mac sonunda sahaya inip guvenlik guclerine saldirmislar. Karsiyaka budur iste. Kasimpasaya bayildigimdan degil Karsiyaka gibi bir cirkinligin ligden uzak kalmasina sevindim. Bu adamlar mac icin adam olduren tipler, ne isleri var super ligde...

Yorum

• serkanholep
      • 20.01.2008
      • 5885
      • Öğretmen
      • Bursa

gs bjk ve fb bir hafta daha fazladan istanbulda kalacak

yuh diyorum

Yorum

• 28TS61
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 03.08.2006
        • 18702
        • Almanya

yine bir istanbul takimi malesef

Yorum

• tsliyim
          • 09.05.2009
          • 214

Ksk taraftarı her zaman Trabzonspora sempatiyle bakmıştır, tek kendi takımlarını destekleyen ender takımlardan biri, istanbul takımları en azından deplasmanda olduklarını hissedeceklerdi, şimdi akbille deplasmana gidecekler taraftarı bile yok olanıda kasımpaşayı desteklemez, Trabzonla maç yaptıklarında karşılarında can düşmanları varmış gibi oynadılar taraftarları 90 dakka küfür etti, çirkinlikten bahsetmişsiniz alın size asıl çirkinlik en azından Ksk kendi takımı için mücadele ediyor kasımğaşa gibi elin feneri için 90 dakka küfür etmiyor, kasmpaşa en şaibeli takımların başında geliyor, gidip o zaman istanbul takımını destekleyin sizin gibi taraftar olmaz olsun

siyasi olarak düşündüğünüzden kasımpaşayı destekliyor olabilirsiniz demekki ufacık siyasi çıkarlar Trabzonspordan üstün sizin gibiler yüzünden zati belimizi doğrultamıyoruz yıllardan beri
          En son tsliyim tarafından düzenlendi; 17.05.2009, 23:59.

Yorum

• Öztürk Adem
            • 22.09.2007
            • 2827
            • Ögreci
            • İstanbul

Bende Ksk den yanaydım ama gelende ıyı takım hg dın aramıza Kasımpasa

Trt sıpıker Erhan Kucuk u tanımıyor .Sok oldum ya sen kımsın dıyor adam ne kadar acı
            Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Orhan Aydın

üzüldüm en çok da karşıyakalı TRABZONSPORLU bir arkadaşım için karşıyakayı istiyordum olmadı

Yorum

• İslam Sezer
                • 31.05.2004
                • 2607
                • BANKACILIK
                • İstanbul

vallahi arkadaşlar belki hatırlamaz ama bu karşıyaka ve altay yıllarca top oynadı süper ligde(o zaman 1.ligdi).
                değil yenmek berabere kaldıklarını bile görmedim.
                kendi evlerinde o ateşli karşıyaka yok göztepe taraftarı bir anda buhar olur.altay desen zaten taraftarı yok.bu 3 eziğe beleş puan veren izmir takımları yerine taraftarı olmasada puan alabilen hacettepe,ibb ve kasımpaşayı tercih ederim.
                Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• POYRAZ
                  • 18.10.2004
                  • 6656
                  • Avrupa Diğer

İlk olarak tsliyim tarafından gönderildi
                  Ksk taraftarı her zaman Trabzonspora sempatiyle bakmıştır, tek kendi takımlarını destekleyen ender takımlardan biri, istanbul takımları en azından deplasmanda olduklarını hissedeceklerdi, şimdi akbille deplasmana gidecekler taraftarı bile yok olanıda kasımpaşayı desteklemez, Trabzonla maç yaptıklarında karşılarında can düşmanları varmış gibi oynadılar taraftarları 90 dakka küfür etti, çirkinlikten bahsetmişsiniz alın size asıl çirkinlik en azından Ksk kendi takımı için mücadele ediyor kasımğaşa gibi elin feneri için 90 dakka küfür etmiyor, kasmpaşa en şaibeli takımların başında geliyor, gidip o zaman istanbul takımını destekleyin sizin gibi taraftar olmaz olsun

siyasi olarak düşündüğünüzden kasımpaşayı destekliyor olabilirsiniz demekki ufacık siyasi çıkarlar Trabzonspordan üstün sizin gibiler yüzünden zati belimizi doğrultamıyoruz yıllardan beri
                  Hatirliyorum o maci. Hatta Nuri Albayrak'in kulüp baskanligindaki ilk maciydi.
                  Kasimpasa taraftari Trabzonspor'a büyük düsmanlik göstermisti köpekler.
                  Keske Karsiyaka gelseydi ya.
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İskender66
                    • 11.03.2005
                    • 5015
                    • Memur
                    • Ankara

Trabzonspor galibiyetinden sonra Kasımpaşanında galip gelmesine çok sevindim Tebrikler Kasımpaşa Adamlar hakikaten güzel top oynuyorlar. 4 takım içinde en çok hak eden Kasımpaşaydı. 2 izmir takımını yenip çıktılar süper lige. 7000 KSKli, 3000 Kasımpaşalı vardı tribünlerde.
                    KSKliler gene yaptılar yapacağını ve tel örgüleri kırıp sahaya inip Kasımpaşalılara saldırdılar. Hiç şaşırmadım. 3 sene Karşıyakada oturdum 90lı yıllarda. Çok iyi bilirim KSKlileri. Çok fanatikler. Kavga, trende, orda burda adam bıçaklarlar. Sırf bu bile Karşıyakayı sevmemek için iyi bir neden. Önce taraftarları biraz süper lige layık olsun. Kendilerini yetiştirsinler. Bu ne kin? Bu ne öfke?

Yorum

• amour_61
                      • 15.04.2007
                      • 1685
                      • Bilgisayar Teknikeri
                      • Trabzon

İlk olarak isots1978 tarafından gönderildi
                      vallahi arkadaşlar belki hatırlamaz ama bu karşıyaka ve altay yıllarca top oynadı süper ligde(o zaman 1.ligdi).
                      kendi evlerinde o ateşli karşıyaka yok göztepe taraftarı bir anda buhar olur.altay desen zaten taraftarı yok.bu 3 eziğe beleş puan veren izmir takımları yerine taraftarı olmasada puan alabilen hacettepe,ibb ve kasımpaşayı tercih ederim.
                      kasımpaşa'nın kaç taraftarı var. Seneye i.bb 'de kalırsa 18 takımın 5'i istanbulda olacak.Bununda analamı istanbul takımlarının kendi evlerinde 22 müsabaka oynayacaklarıdır.Yazık oldu Karşıyaka'ya büyük geçmiş olsun

Yorum

• Y-DRMS
                        • 27.01.2008
                        • 519
                        • İstanbul

altayın çıkmasını isterdim izmirden
                        Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• Özkan
                          • 10.03.2007
                          • 3200
                          • hekim
                          • Ankara

Yer Sakarya Caddesi'ndeki bir dönerci. Takımlarını desteklemek için İzmir'den, daha doğrusu Karşıyaka'dan gelen taraftârdan birkaçı aralarında sohbet etmektedir. Benim de kulak misâfiri olduğum ve sonradan katıldığım sohbet şöyle gelişti:

-Biz Kasımpaşa'yı yeneriz yenmesine de Trabzon ne yapacak acaba?
                          -Abi, herhalde yenerler Bursa'yı. Sonra da şampiyon olurlar.
                          Masadan hep bir ağızdan gelen ses: İnşallâh.

Daha sonra ben de katıldım sohbete. Ellerinde fazladan bir bilet varmış. Bana önerdiler ama vaktim uygun olmadığından dâvetlerine katılamadım. Sonra bana bir atkı verdiler. Ne yazık ki onlara verebileceğim lisanslı bir ürün yoktu yanımda.
                          Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Selman

Yine mi İstanbul takımı yahu, yeter artık, belediye de düşmezse 5 tane olacaklar yine.Üzüldüm Karşıyaka'ya.

Yorum

• İskender66
                              • 11.03.2005
                              • 5015
                              • Memur
                              • Ankara

İlk olarak isots1978 tarafından gönderildi
                              Bende aynı fikirdeyim renkdaşım. Bu sene İBB ve Hacettepe Bizans takımlarının kabusu oldular resmen.

Yorum

• İskender66
                                • 11.03.2005
                                • 5015
                                • Memur
                                • Ankara

İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi
                                Ah ulan İzmir, ah... Ah ulan KSK, Altay ah!

* İzmir seçimlerinde bozguna uğrayan RTE'nin takımı iki İzmir ekibini saf dışı bırakıp TSL'ne çıktı.
                                "Kumarda kaybeden aşkta kazanır" diye bir söz var. Bu örneği buna göre uyarlarsak "Siyasette kaybedip futbolda kazandı"

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...