Karşıyaka inşallah Kasımpaşa'yı geçer .. Boş takım istemiyorum TSL'de .
TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
6 üstü 1 Aşk
Evli Mutlu Huzurlu T&BYorum
-
6 üstü 1 Aşk
Evli Mutlu Huzurlu T&BYorum
-
Yorum
-
bir yanım kasımpaşa bir yanım karşıyaka diyor..Kasımpaşa maçları olimpiyatta oynar maça gideriz şov yaparız karşıyakanın seyircisi harika lige renk katarlar..Hakeden kazansın diyorumTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61Yorum
-
-
-
Dün Bolu-Ksk maçındaydım Boluspor top oynamadı Boluspor taraftarı sayıca fazlaydı şu an amele yanığı gibiyim maçı doğru düzgün izleyemedim sıcaktan maçın yarısını tuvalette başımı yıkayarak geçirdim Arkadaşların ısrarına dayanamayıp Yarenler grubu otobüsüyle yola çıktık otobüsün içi meyhane gibiydi bazı Karşıyakalılarla tanıştım maçtan önce Karşıyaka doğumlu biri olarak maç öncesi Ksk ve Bolu taraftarları aynı yerlerde yemek yedi içti maçtan sonra olaylar çıktı doğal olarak 2 yıldır play-off ta kaybetmek gerçekten acı veriyor insana otobüs durdu bazı Ksklılara sataştı ksk otobüsü ordan geçtiği sırada onlarda doğal olarak otobüsten indi olaylar orda koptu bizim otobüsün arka camı kırıldı diğer otobüslerinde bunları bir anlık sinire bağlıyorum olan oldu inş. seneye çıkar Bolu Pazar günüde KskEn son OYılmaz tarafından düzenlendi; 16.05.2009, 10:40.Kazimişi gzas vorertYorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum