Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sampiyon Belli FederasyonhakemBahçe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Dün aksam futboldan nefret ettim günahtan battim.bu haysiyet yoksulu insanlar bakiyorumda nasil seviniyorlar.hakem feneri kolladigi kadar g.b yi de kollamismis.bi spor yazari bozuntusu öyle diyordu aksam tv de sinir sistemlerim bozuldu.Düsünüyorumda bir spor sever olarakbu emek hirsizlari insanlarin seklerini azimlerini kiriyorlar yok ediyorlar.Trabzonda,adanada,antalyada bu olaylarin binde biri olunca kiyamet koparan bizans basini simdilerde sus pus.emege ekmege saygisizlik hersey var.diyoruzya onur seref vs. bunlar onlar için geçerli degil.GALIBA BOSUNA KÜREK ÇEKIYORUZ.

Saygi ve sevgi ile...
    Adalet topaldır.Ağır ağır yürür.Ama gideceği yere er geç varır!

Yorum

Bir gazetelere bakasaniza. Neler yazmislar...

Yada bakmayin daha iyi moraliniz bozulmasin.....
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

Ya ben anlamiyorum bu gs medyasini? Nerede bunlar? Benim bildigim kadariyla gs yazarlar ve lobisi fenerlilerden daha üstün onlari isteseler her yerde susturabilirler!! Neden hiç ortaya çikip biraz olsun polemige
        girmiyorlar. Hep fenerle ve onla bunla Trabzonspor ve taraftari karsi karsiya getiriliyor.. Göz göre göre fenere haksiz maç kazandiriliyor!!!?
        Fener her zaman maç kazanabilecek futbol oynamiyor.. Gençlerbirligini
        gayri mesgul edici gücler engellemeseydi dün aksam fener Gençlerbirligine yenilecekti!! Galatasaray 100. yil sampiyonluk hayaline ulasmak istiyorsa sonuçlara tesir edecek tepkilerini ve tedbirlerini ortaya koymalidirlar.. Yoksa bunlar hepsi birden bir tek Trabzonspor'a mi cephe aliyorlar? Bana öyle geliyor Türkiye de herkes Trabzonspor Istanbul saltanatini yiktigi için bu basariyi çekemiyor.. Trabzonspor yukari çikmasinda kim sampiyon olursa olsun düsüncesi hakim. Yani Trabzonspor olmasin alan razi veren razi.. E bakalim bu nereye kadar
        gidecek elbet bu ip kopacak bir noktada.. Nasil sampiyonluklar kazandiysak biz bilegimizin gücüyle alnimizin akiyla yine kazanacagiz.
        Bize sabir gerek ve bu yolda gereken önlemleri alip ileri bakmak lazim.
        Trabzonspor Sampiyon olmussa yine olacaktir bunu kimse engelleyemez.. Bu gün bazi engeller var.. Bunun da üstesinden gelinecek! Bu adaletsiz arenada ne mutlu ki zirveye oynuyoruz her zaman.. Vizyonumuz Sampiyonluk! Ancak bana göre basari sadece sampiyonluga baglanmamali.. Eger bu adaletsiz ortamda ilk 2, 3, yada 4. olmussak bu da basaridir ve zirveye oynadigimizin göstergesidir.
        Su anda sezonun sonlarina dogru yaklasilirken Sampiyonluk ta ve kupa sampsiyonlugunda avantajlarimiz iddiamiz devam ediyor.. Bunlar mutluluk ve gurur verici. Ancak yapilan göz göre göre haksizliklara sessiz kalamayiz tabiki.. Bu konuda uyanik olucaz uyari ikaz ve elestirilerimizi yapacagiz kim olusa olsun!!!
        hobisi amatör fotoğrafçılık >>
        .

Yorum

ya bu adamlar bu iste para kazaniyolar ayip be kardesimbari adamlarin ekmek parasi ile oynamayin ya
          <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

bu federasyon bu medya oldugu sürece bu lig temiz olamaz
            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

Bizler bosuna ugrasiyoruz,siralama daha simdiden belli.Ne yapilsa ne edilse bu degismez.Yukarida arkadaslar vermis siralamayi. Aziz Yildirim Mali kongrede isin aslini bilerek veya bilmeyerek açikladi. Olacagi su nasil ki 1996 sampiyonlugundan yillar sonra Ali Sen çikip böbürlenerek o sampiyonlugu, söyle ettim böyle ettim diyerek kazandigini anlattiysa bir kaç zaman sonra da aynisini Aziz yapar. Bizler ise baka kalariz.

Utanmazlik,yüzsüzlük had safhaya varmis.Aksam Kadiköy stadinda olanlar örneyin Avni Aker de olsaydi, görün cezalari. Birkaç haftadir antu.da sagda solda "nasil olur da Trabzona mavi bayrak verilir" diyenler yine mavi bayragin kendilerinin hakki oldugunu iddia etmeye çalisacaklar mi acaba?

Velhasil bu is bitmis senaryo yine ayni, destekle birileri sampiyon yapilacak,ertesi sezon Avrupada vasat takimlardan tokadi yine yiyip dönecekler. Hep ayni filim degil mi?
              Insanlar Yasadikça Ögrenirler

Yorum

ARKADASLAR BU BIR VEDA YAZISIDIR;

"MEDYANIN IKIYÜZLÜLÜGÜ VE FENERBAHÇE" BASLIKLI BIR KONU AÇTIM, GÖRÜSLERIM ORADA DURUYOR, VE BU BASLIK KAPATILDI? MANTIKLI BIR GEREKÇE GÖSTERILMEZSE ARANIZDAN AYRILIYORUM. BILIYORUM ÇOGUNUZUN UMURU BILE OLMAZ BELKI BU, AMA SANIRIM ÇOK DAHA DERIN SORUNLARIMIZ VAR BIZIM.

IYI GÜNLERE...

Yorum

İlk olarak zinos_zon tarafından gönderildi

"MEDYANIN IKIYÜZLÜLÜGÜ VE FENERBAHÇE" BASLIKLI BIR KONU AÇTIM, GÖRÜSLERIM ORADA DURUYOR, VE BU BASLIK KAPATILDI? MANTIKLI BIR GEREKÇE GÖSTERILMEZSE ARANIZDAN AYRILIYORUM. BILIYORUM ÇOGUNUZUN UMURU BILE OLMAZ BELKI BU, AMA SANIRIM ÇOK DAHA DERIN SORUNLARIMIZ VAR BIZIM.

IYI GÜNLERE...

Kardes biz burda bir dava ugruna haraket ediyoruz...Açtigin konu neden kapatildi bilmiyorum...Ama BMN den ayrilmani da istemiyorum...Çünkü daha önce de yazdim...Bu bir DAVA...Yani aramizda ki küçük sorunlari asabiliriz...Yeter ki anlayisli olalim...Senden ricam aldigin bu karari bir daha gözden geçirmendir...

Saygi ve Sevgilerimle...

Yorum

IYI GÜNLERE...

Kardes bu kadar alingan olmanin alemi yok!...Sen bu basligini neden MEDYA kisminda açmiyorsunda genelde açiyorsun?Biraz düsün güzel kardesim.Onun yeri orasimi?Çogumuzun umru olur sen merak etme...Burada herkes umrumuzda...Kolay gelmedik buralara kadar.
                    Edited by: BADALOGLU
                    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Arkadaslar plan proje hersey hazir. Ligin bitimine 2 Hafta kala FB-GS oynuyor. Giya heycan yapmak istiyorlar böyle birsey olur mu hersey acikca belli bunlarin arasinda gececek sampiyonluk. 20 Haftadan beri Hakemler ne güzel mac yönettiler bizim maclari, ne zaman biz ikinci olduk oyunlar basladi hemen. Sakat oyuncular, cezali oyuncular...
                      Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

IYI GÜNLERE...

O basligin kapatilma sebebini, basligi kapatan yönetici arkadas açiklamisti ve ben de mantikli bulmustum. Bildiginiz gibi BMN üyeleri olarak kuvvetli ve yipratici bir federasyon protestosuna basliyoruz. Enerjimizin bölünmemesi adina baslik birlestirme yoluna gidilmesini normal karsilamak gerekiyor. Yine hepimizin bildigi gibi Trabzonspor'umuzun bizden yani taraftarlarindan baska dostu yok. O yüzden aramizdaki birlik ve beraberligin hangi nedenle olursa olsun bozulmamasi gerekiyor. zinos_zon, umarim saglikli bir sekilde düsünüp ayrilma kararini degistirirsin. Trabzonspor'un bizlere ihtiyaci var.

Yorum

Bu konuda bir bilgim yok basligi açtim ve gerekli yere tasidim.

Kim kapatti bilmiyorum ancak enazindan bir açiklama ya da özelden bilgilendirme yapilmaliydi. Bu nedenle forumdan ayrilmak olmaz. Adminlerde insan ve hata yapmalari yadirganmamali...

Saygilar.
                          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Bazi arkadaslar bu böyle gitmez, millet ayaklanacak en sonunda diyorda gözden kaçirdii bir seyler var. Ayaklanacak olan o milletin yüzde doksandokuzu zaten biziz millet! Hiç hayatiniz boyunca ben Denizlispor'luyum ben Kayserispor'luyum ben Gaziantepspor'luyum vs. diyen bir tek kisi tanidinizmi? Zaten hemen hemen herkes 4 takima dailmis bu ülkede. E onlardanda bir tek biz sikayetçiyiz bu adaletsiz düzenden. Hangi milletten hangi ayaklanmayi hatta sikayeti bekliyoruzki.!?!? Ortam tamamen biz ve onlara dönmüs. Bizim haricimizdekiler zaten bu çirkef düzenin çarklilari olan takimlarin destekçiler.Edited by: Gölge Oyunu
                            "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

Yani..

Bizden baska anadolu takiminin sampiyon olmasini isteyen var mi ki..

Gaziantepsporlu, Denizlisporludiye bir kavram kalmadi. Tüm türkiye 3 sülükleri tutuyor. Dolayisiyla onlar bu hegamoyadan mutlu. Ayaklanacak insan yok yani.

Bu düzen yürür ve biz bunun ameleligini yapmaya devam ederiz...
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

dediginiz dogru.bu hakemler ve federasyon böyle devam ederse gerçekden sampiyonluk zor.insallah böyle devam etmez

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim