Haydi Federasyon Göreve l Gs & Fb 12.04.2009

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Ufuk Bayraktar61
    • 09.10.2007
    • 2427
    • ÖĞRENCİ
    • Trabzon

Arkadaşlar az gerçekci olalım. saha kapatma cezası hariç cezalar gayet normal.
    Vahid Halilhodziç: Trabzonspor taraftarları kendilerini dünyanın en büyük takımı olarak görüyolar...
    Şenol Güneş : Trabzon'da herkesin liverpool'a sempatisi var, ama benim sempatim liverpool'a değil Mancehster United'a.

Yorum

• ölümüne61
      • 17.02.2008
      • 316
      • Bursa

çifte standarta devam bizde oldumu beş maş seyircisiz gs ye oldumu bir maç seyircisiz bir maç saha kapatma ayrıca de santisle emre beleezoğlunun ceza almamasıda ayrı bir konu ama emrenin arkası sağlam yüce fatih terim var arkasında kim ne yapabilirki????????????? yazıklar olsun

Yorum

• Burak_52
        • 14.06.2008
        • 1465
        • İstanbul

antu dakiler bizim oynanacak her maç için günler öncesinden bol kartlı bol sakatlıklı maçlar diliyolardı
        alın size kart hadi bakalım
        Bordo Mavi...

Yorum

• Metin Ural
          • 21.07.2005
          • 1645
          • İstanbul

turk halkindan ozur dileyeceklerine hala itiraz pesindeler. arda'nin 3 maclik cezasina hangi mantikla itiraz edebilirsin ki? yaziklar olsun, buyuk kulup olabilmen icin once hatayi kendinde arayacaksin. ben nerede yanlis yapiyorum diyeceksin.

cezalarin geneline baktigimda az cok uygun buluyorum. belki 3 mac seyircisiz oynama cezasi olabilirdi ama onun disinda futbolculara verilen cezalar dogru. emre ve de sanctis'in ceza almasi durumunda turkiye'de her macta ceza alacak futbolcu bulunabilir. benim anladigim kadariyla pfdk arda'nin mac oncesi yaptigi hareketlerde aykiri birsey gormemis. gormus olsalardi semih'in aldigi 3 mactan daha fazla bir ceza almasi gerekirdi.
          "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• Y-DRMS
            • 27.01.2008
            • 519
            • İstanbul

federasyon cezayı verir kluplerde itiraz eder son mercı tahkım mı hukuk kurlumu ne ise oda cezaları ındırır yıne kavgalar devam eder. ben bu tahkımın veya hukuk kurulunun cezaları hep ındırdıgını gordumde hıc yukseltıgını gormedım goren ya da duyan varmı arkadaslar ?
            Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• Alper Özdemir
              • 02.12.2008
              • 18
              • Mühendis

''Rekor Ceza'' diyerek bizleri aptal yerine koymaya çalışıyorlar, yazıklar olsun....

Yorum

• Selçuk Demircioğlu
                • 17.09.2007
                • 1368
                • satış danışmanı
                • İstanbul

Aslında cezalar az bencede 5 şer 6 şar maçlık cezalar olmalıydı diye düşünüyorum bende fakat atladığımız bir nokta var bence!
                Bu iki takımın da şu an rakibimiz olarak gözüken beşiktaş ve sivas ile maçları var...
                Çok ceza almaları bu takımların karşılarına eksik,moralsiz ve de güçsüz olarak çıkmalarını sağlayacaktı..
                Bu cezalar belki az olabilir ama olayın diğer tarafından düşündüğümüzde bizim için gayet olumlu...
                Zaten önümüzdeki 2-3 maçta fb ve gs puan kaybına uğrayıp bizim peşimizi bırakırlar...
                Daha sonra tam kadro olarakda bjk ve sivas maçlarına çıkarlar....e gerisi onları kalmış....
                Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• M.Kılıç50
                  • 02.08.2006
                  • 4149
                  • Nevşehir

Valla ilk Aciklandiginda Dedim, vay be Bak sen su TFF´ye diye...
                  Ama simdiki düsüncem 4 Saat öncekinden dahada degisik...
                  Mesela,
                  gs´nin Saha kapatma Cezasi ???
                  Arda´nin bugünki Videosu Yayinlanmasaydi Tamam derdim... ama onu´da görüstüler okudugum Kadariyla...
                  Volkan 3 Mac aliyorsa hem Rapor felan hersey Ortadayken 3 Mac aliyorsa Arda´da bu Üc macin üstüne bir Üc daha almasi lazim ?? Ama 6 Cok olurdu diye Hadi Ypatim bunu 5... ( haa buda Lugano ýa 5 var diye )

Yani TFF yine Düsüncesizce kararlar vermis...
                  gs´yi Kayirmis adeta...
                  fb´ye ise en agirindan vermeye calismis...

Varin Siz düsünün, Biz olsaydik ne olcakti... vay halimize...

Akillan Artik Özgener´misin nesin ? gs´den korktugunu cok süper Ispatladin...
                  *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                  ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• 28TS61
                    Trabzonspor Kongre Üyesi
                    • 03.08.2006
                    • 18702
                    • Almanya

serefsizler bize gelince 5 mac saha kapatma, gs ye 1 mac kapat digeri tarafsiz sahada SEYRICI ile.

Yorum

• Ömer Kaya
                      Cezalı Üye
                      • 12.01.2009
                      • 4235
                      • Serbest Meslek:)

yhaw arkadaşalr bizdede kalearkası komple sahay inmiştiyhaw

Yorum

• My
                        • 09.06.2004
                        • 25213
                        • Aydın

Bizim tribündeki doğum günü pastası yaldızlarını tek tek sayan gerizekalılar Ali Sami Yen'de nerdeydi?
                        Ya tribündeki vahşiler?
                        Sahaya giren sığır?
                        Sahaya yağdırılan yabancı maddeler?

Bizim tribünlere elektrik verilmesini isteyecek kadar gözü dönmüş zihniyetler nerde! N'oldi? Diliniz mi tutuldi?
                        En son My tarafından düzenlendi; 17.04.2009, 02:56.
                        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• OnOuR
                          • 14.06.2008
                          • 1994
                          • Ögrenci
                          • Antalya

Federasyon yapılanlar karşısında sahada ve tribünde olan olayların her sene tekrar tekrar olması ve sözde dünyanın en büyük(!) derbisinin yine bu tarz olaylarla gündeme gelmesi için teşvik edici cezalar vermiştir... Ne bekliyebilirizki bunlardan zaten ''Şerefsiz herifler'' ...
                          TRABZON için 3G = Gıymalı, Guymak, Gaygana

BMN - SAMSUN

Yorum

• Osman Pervaneli

acikcasi bende cezalari az buluyorum
                            emreye kesinlikle ceza gelmeliydi

ve bu olanlarida fatih terim gözden gecirmesi gerekiyor bence
                            tabi gecirmeyeceginden eminim...

Yorum

• 28TS61
                              Trabzonspor Kongre Üyesi
                              • 03.08.2006
                              • 18702
                              • Almanya

türk futbolu neden gelismiyor acaba diye soruyorlar? cevabi belli zaten. yaziklar olsun

Yorum

• Emo91
                                • 27.03.2008
                                • 1622
                                • Almanya

simdi verseydi TFF GS ye 5 mac saha kapatma cezasinida görseydim!
                                bize verebildiler....
                                burda adamlar birbirilerini yumrukluyor, kafa atiyorlar cezalar yinede düsük!

ardaya en az 5 mac ceza verilmeliydi, ayni sekilde semihe!

emreye ceza gelmeliydi!

taraftar sahayi yikiyordu, insanlar ölücekdi nerdeyse, sahaya taraftar indi adamlara girse kim ne dicek? yinede sadece 80 bin tl para cezasi!!!

ama en utanmaz, serefsiz, yüzsüz buldugum sey nedir biliyormusunuz? GS yöneticisinin ortaya cikmasi ve "her aldigimiz cezaya itiraz edicegiz" demesi!!!!
                                En büyük TS

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...