Haydi Federasyon Göreve l Gs & Fb 12.04.2009
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
-
elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...Yorum
-
Adnan Bolat itiraz edeceklerini söylemişti bugün.
sezon başından beri ağlıyolar yaa. özellikle Adnan Bolat hiç susmadı.
Kargo ile emzik yollayacam en sonunda bu adamcığa.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Tff cezaların altına birde not düşseydin.Bu cezalar yüzünden iki klüptende özür dileseydin.istanbul takımlarına adalet başka,trabzonspora başka....yuuuh !!!!Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..Yorum
-
Grup indirimi denen bişey varSahaya giren adam ne oldu? Meşaleler ne oldu? fb tercümanının başına atılan dikişler ne oldu?....fb liler soruyor haklı olarak?...Hadi onlar taraf oldukları için soruyor. Biz Türk futbolu için sormalıyız? Türk futbolunu "adam etme" yönteminiz sadece Trabzon la mı sınırlı...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
-
antu'dakiler kafayi yiyor
haksizlik oldugunu zannetmiyorum. tam aksine daha büyük cezalar gerekirdi.
bilhassa bizim "terbiyeli" bildigimiz Arda'ya !!!
fb taraftari tevafuk kamera ile cekim yaparken yakalamis.
Volkan'a 3 mac ceza veriyorsan, Arda'ya 5 vereceksin.
GS'in saha kapatma cezasi tam bir komedi, yuuuh !
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~Yorum
-
Ceza'nin kendisi özür...
"Ceza'nin altina birde not düseydin" yaziyorsunuz.
Bir mac saha kapama, bir mac seyircisiz...baska ne anlama geliyor?
Ayrica bir özür daha önümüzdeki günlerde dileyeceklerdir, bir "kücük" indirim yaparak...Yorum
-
icimi doktum ekran basinda rahatladim
Benim saha içinde 90 dakika koşmamın, mücadele etmemin ve gol kaçırdığım zaman abartılı üzüntülerimin sebebi vicdanen başımı yastığa rahat koyabilme kaygımdan gelmektedir. Benim performansım ile hayatı şekillenen yüzbinlerce taraftarımız olduğunu biliyorum, aldığımız para da yaptığımız iş için çok fazla. bunun hakkını ödemem lazım.." - Umut BulutYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum