Haydi Federasyon Göreve l Gs & Fb 12.04.2009
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Valla senin kadar iyi niyetli olamayacağım bu konuda.
Bordomavi.netYorum
-
Bu turunculu şahıs için;

Hem kendi canlarını,hem alt kattakilerin canlarını tehlikeye sokan bu şahıslar için;

verilen ceza:
GALATASARAY A.Ş.'nin 12.04.2009 tarihinde oynanan GALATASARAY - FENERBAHÇE Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat eylemi nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içerisinde 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ve 80.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş.'nin taraftarlarının ve sporcularının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 MAÇ SAHA KAPAMA CEZASI ile cezalandırılmasına
Sahaya düşen balonlar yüzünden verilen binlerce liralık cezanın, sahaya atlayan üstüne üstlük rakip takım oyuncuları tarafından darp edilen taraftar yüzünden verilen cezanın yanında devede kulak bu cezalar.
Bu mudur adalet?
Bu adamlar kendilerine edilen küfürleri haklı çıkarmaya mı uğraşıyorlar anlamadım ki.En son m@rdi tarafından düzenlendi; 16.04.2009, 23:06.TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."Yorum
-
fb bu oyuncular olmadan bjk yi yenemez.bjk baska kime takilacak puan olarakCezalar resmi maclari kapsiyor,sayiliyor yani.
Senin bakis acina göre bjk nin fb yi yenme ihtimali yüksek ve bana göre de öyle.
Lugano ve edu suz bir fb nin bjk önünde favori oldugunu düsünüyorum.
Lakin adalet istiyorsak herhangi bir oyuncunun hangi macta oynayip oynayamamasina bakilmamali.Yorum
-
Bu konu hakkında buraya yorum yazmayı can-ı gönülden arzu ediyorduk ama ağzımızdan dökülenleri maalesef buraya yazamıyoruz.
İlgilenen arkadaşlar tahmin eder artık...
Hani federasyonun kulaklarını ve medya da ki bilumum yalaka ve uşak taifesinin kulaklarını teker teker çınlattık biraz...Yorum
-
Haydi Tahkim Kurulu göreve! Cezaları kaldırmanızı bekliyoruz! ! ! !Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Bizim sahaya atılan her nesneyi,tribünde yakılan maytapları tane tane sayıp ceza veren federasyon a saygılar!
Gs li taraftarların yaktığı onlarca meşale,sahaya atılan o kadar yabancı maddenin ve sahaya taraftar girmesinin cezası bumudur?
Yahu bu ceza sisteminin bir standartı yok mudur.Adamına göre muamele yapmaya devam ediyor federasyon.ayrıca oyunculara verilen cezalarında tahkim sonrası indirileceğini düşünüyorum.Sen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_maniaYorum
-
Şu olaylar, Avni Aker'de yaşansaydı, kafadan 5 maç takımımızdan ayrı kalırdık, ne yazık ki.
Ama Ali Sami Yen'de olunca, 2 maç oluyor ceza. Biriside başka bir şehirde. Ne diyelim, tebrikler
Adaletiniz için!
4-5 saat içeride, iyi çalışmış Galatasaray'lılar. Birde bunun Pazar gecesinden, Perşembe gününe gelene kadar çalışma sistemi var tabii. İşlerini iyi yaptılar.
Yorum
-
Tam Beklediğim Gibi.. Hiç Şaşırmadım..
Yahu Artık Buna Bir Son Vermek Lazım.. Hep Böyle Gidemez. Ya Biz Bu adaletsizliği Ortadan Kaldıralım (ki, Şampiyon Olduğumuz Taktirde Bütün Dengeler Tersine Dönecektir..) Yada Bizi Kaldırsınlar. Olmadı Türkiyede Mafyayı Biz Bitirelim..
Tamam Sinirden Ne Dediğimi Bilmiyorum.. Ama Gerçekten Bir Son Gerek..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
Yorum
-
Bakalim bizim her itirazimizi red eden tahkim kurulu ne yapacak.onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
-
bu olaylar ve cezalar diğer takımları bu ve bunun gibi suçlara tahrik etmezmı ???* Meşaleler
* Karaplı tribün tarafının 2. katının yıkılacak gibi sallanması ve alt taraftaki insanların hayatına resmen kasıt
* Rakip takımın tercümanının kafasının yarılması
* Korner atışı sırasında buna izin vermeyecek yabancı maddeleri sahaya atmak
* Tribünden sahaya bir taraftarın girmesi. Güvenlik yetişemese belki futbolcuya dalacaktı.
* Sürekli ve organize bir şekilde Emre'ye başta olmak üzere küfürler etmek
1 maç saha kapatma..
1 maç seyircisiz öyle mi?DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum