“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yazık ya, gerçekten çok yazık. 1 maç kapatma, 1 maç seyircisiz.. Birileri bize ana avrat küfür ediyor sanki. Sadece bize değil İstanbul dışında tüm takımlara sövülüyor.
Bu federasyon koro halinde küfür etmeyi cidden tesvik ediyor bence.
Ne yazikki bir italyan ciddiliginde dahi olunamamistir,anarsiye yine yol verilmistir.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Adaletli olmak bu kadar zor olmamalıdır. İtalyanlar, Almanlar ve İspanyollar gibi olmaya çalışmak yerine kendi adalet terazimizi adam gibi çalıştırmalıyız. Tartının bir tarafında TFF diğer tarafında İstanbul olunca İstanbul her zaman ağır basıyor.
Türk futboluymuş, pehhh.. Yemişim sizin Türk futbolunuzu.. İstanbul Futbol Federasyonu..
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
İtirazla düşer bu cezalar. Samiyen sadece 1 maç kapanır ya da seyircisiz olur. Lugano 3 maç ceza alır. Semih ile Arda 2 maç ceza alır vs vs..
bu olay bjk ye yaradi insallah cezalar düser semih ve volkanin özellikle
3 mac özellikle ayarlanmis bjk macinda oynamasinlar diye ,ceza indirimi bekliyorum.
Ey gidi bizim tribünleri didik didik edenler nerdeydiniz pazar akşamı? Maraton tribününün bilmem kaç bolkunun su numaralı sırasının bu numaralı koltuğunda bir adet pasta maytabı yakıldı!!! Sahaya 24 adet bayrak sopası atıltı!!! ama orda tahrik yoktu..! bilmem kaçtane balon düştü sahaya !!! öyle mi ??
Allah cezanızı versin, sizin de verdiğiniz cezanın da !!
bu olay bjk ye yaradi insallah cezalar düser semih ve volkanin özellikle
3 mac özellikle ayarlanmis bjk macinda oynamasinlar diye ,ceza indirimi bekliyorum.
Arada kupa maçı olduğu için Beşiktaş maçına yetişiyorlar.
Yorum