Sahaya giren adam ne oldu? Meşaleler ne oldu? fb tercümanının başına atılan dikişler ne oldu?....fb liler soruyor haklı olarak?...Hadi onlar taraf oldukları için soruyor. Biz Türk futbolu için sormalıyız? Türk futbolunu "adam etme" yönteminiz sadece Trabzon la mı sınırlı...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Sahaya giren adam ne oldu? Meşaleler ne oldu? fb tercümanının başına atılan dikişler ne oldu?....fb liler soruyor haklı olarak?...Hadi onlar taraf oldukları için soruyor. Biz Türk futbolu için sormalıyız? Türk futbolunu "adam etme" yönteminiz sadece Trabzon la mı sınırlı...
Emre Aşık'a verilen ceza 2 maç. Adam şamar oğlanı oldu, 2 kişiden 3 kere dayak yedi. Birine vurdu mu bari? Vuraymış iyi olurmuş yoksa beleşe ceza görmüş olacak.
Bunu var ya sabaha kadar dövecen.
Bütün olayları bu başlattı.Lugano buna vurmadan önce luganonun ayağına basmış.Alın teriyle değil de ayak oyunlarıyla puan peşinde koşan,arkasında ki gençlere böyle örnek olan bir dinazor.
Ben hakem olsaydım,buna maçın başında r.carlosa saldırdığı pozisyonda kırmızıyı basardım.
Ahmet Çakar maçtan sonra bişi demişti
''Mahmut Özgener eğer alemde değilise ve maçı izlediyse tarihi ,rekor cezalar verilecektir'' dedi
galiba haklıymış
Kasığını tutmayı yanlış anlayıp ceza çığırtkanlığı yapan gs camiası ve medyasına sus payı oldu bu ceza.Benim gördüğüme göre komik bir ceza olmuş.
Tahkim bunu siler.
Ardanın maç öncesi fb taraftarına yaptığı terbiyesizliğe ise ceza vermeleri gerekir.Ardayı tatile göndermek lazım sene sonuna kadar.O kafa başka dinlenmez.
tarafsız saha cezası galatasarayın işine gelecektir çünkü kapalı tribünün çökme ihtimali olduğu için tadilata girecekmiş ve tadilat boyunca kapalı tribüne seyirci alınmayacakmış.bu ceza sırasında hallederler onu da.helal olsun TFF,işi kılıfına çok güzel uydurmuşsun ama yiyene tabiki
Yorum