hani ya ne zaman açıklanacak bekle bekle nereye kadar?
Haydi Federasyon Göreve l Gs & Fb 12.04.2009
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
bakalım bunu nasıl en aza indircekler....Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanıYorum
-
-
Hala tık yok
Ne biçim iş bu ya , yarın gb maçında Allah korusun bir olay felan olsa ertesi gün kapatırlar sahayı 5 maç..
Yorum
-
ben federasyonun göreeve falan geleceğine inanmıyorum federasyon adil olsa 4 futbolcuyuda ligden ihraç ederYorum
-
Yorum
-
Semih ve Arda özür diledi ya hani geçtiğimiz 2-3 gün içerisinde. Şimdi Tff bu özürlerin hafifleticiliğini konuşacaktır eminim. Nasıl olsa özür dilediler, gençtirler bir daha yapmazlar, hem milli takımda da oynuyorlar 1 hafta yeter bunlara derseler hiç şaşırmam.
Valencia - İnter maçında UEFA'nın verdiği cezalar geldi gözümün önüne. İşte adalet denilen şu olgu her yerde yok.
Daha vahim olan durum ise bu olaylar Trabzon'da yaşanmış olsaydı şu an Trabzonspor darağacında sallanıyor olacaktı.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Ben kendi adıma birşey beklemiyorum. Hepimiz biliyoruz adaletli bir ceza olmayacığını. Ne olduklarını ne olamadıklarını biliyoruz hepimiz, yetkililerin de olaylara karışanların da..A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.Yorum
-
-
Katilmamak Mümkün degilSemih ve Arda özür diledi ya hani geçtiğimiz 2-3 gün içerisinde. Şimdi Tff bu özürlerin hafifleticiliğini konuşacaktır eminim. Nasıl olsa özür dilediler, gençtirler bir daha yapmazlar, hem milli takımda da oynuyorlar 1 hafta yeter bunlara derseler hiç şaşırmam.
Valencia - İnter maçında UEFA'nın verdiği cezalar geldi gözümün önüne. İşte adalet denilen şu olgu her yerde yok.
Daha vahim olan durum ise bu olaylar Trabzon'da yaşanmış olsaydı şu an Trabzonspor darağacında sallanıyor olacaktı.
Ama Arda en son Yayinlanan Video´lardan sonra galiba iyce hapi Yedi
fb taraftarlarina cok acik bir seklide tahrik ediyor
Ama icimden bir ses bu iki KÜCÜK kulüp hak ettigi cezayi almayacak diyor*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\Yorum
-
TFF'nin vereceği ( vermeyeceği yani ) cezaların yanında f.terim bir milli takım patronu olarak olaya karışan oyuncuları milli takıma almaması lazım birdaha..Bunu da yapmaz ama doğrusu bu
Yıldıray'ı al , Fatih Tekke'yi al , Nuri'yi ilk11e çek mis gibi kadro işte sana
Yorum
-
Ne toplantiymis arkadas bu
bir kac haber daha var:
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum