Haydi Federasyon Göreve l Gs & Fb 12.04.2009

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Mustafa Önder
    • 10.12.2005
    • 5375
    • Fotoğraf-Tiyatro
    • Ankara

Verilebilecek en düşük cezayla bu işi kapatacaklardır.
    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• 28TS61
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 03.08.2006
      • 18702
      • Almanya

ne aciklanmaz cezamis bunlar yahu

Yorum

• TolgaTopçu61
        • 20.05.2007
        • 8156
        • Almanya

CEZALAR BELLİ OLUYOR!..

12 Nisan Pazar günü Ali Sami Yen Stadyumu'nda oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylar nedeni ile PFDK'ya sevk edilen Adnan Polat ve 6 oyuncunun cezaları şu anda yapılan toplantıda belirlenmeye başlandı.

PFDK, Galatasaray başkanı Adnan Polat ve futbolculardan Emre Aşık, Arda Turan, Sabri Sarıoğlu ile Fenerbahçeli futbolculardan Semih Şentürk, Diego Lugano ve Volkan Demirel'in cezalarını kesmeye hazırlanıyor.

Toplantı sonunda ağır cezaların çıkması bekleniyor.

GELİŞMELER MARATON.COM.TR'DE OLACAK... BİZDEN AYRILMAYIN!..

Yorum

• ilteriş
          • 07.02.2008
          • 1025
          • SERBEST
          • İstanbul

Federasyon bu takımları kollayıp en düşük cezaları verecektir.
          Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• 28TS61
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 03.08.2006
            • 18702
            • Almanya

İlk olarak ilteriş tarafından gönderildi
            Federasyon bu takımları kollayıp en düşük cezaları verecektir.
            bencede öyle olacak, sonrada aciklamada gerekce olarak. bunlar güzide takimlarimiz, derby macta olur boyle seyler derler

Yorum

• Hüseyin İlkin
              • 01.10.2006
              • 13488
              • Makina Mühendisi
              • Aksaray

Sınava çalışacaktım, biraz daha erteliyim. Şu cezaları merakla bekliyorum

Yorum

• Rahman Gümüş
                • 23.07.2008
                • 573
                • Tokat

Ardanın Semihe attığı yumruk boks maçlarında yok.Bu nasıl kardeşlik anlamadım.Birde diyolarki ailece görüşüyoruz.İnsan ailece görüştüğü, milli takımdan beraber olduğu bi adama öyle yumruk atar mı ya!
                Sabri efendi zaten neye, kime güveniyorda böyle adamın boğazını sıkıyor anlamış değilim.Her maç aynı bu adam.O kadar uyuz oluyorum ki ona anlatamam!
                Luganu zaten çirkefin teki.Olayları başlatıyor...
                Bence pfdk ya sevk edilen futbolcular eksiktir... De sanctis de kesinlikle sevk edilmeliydi!
                Buradan çıkacak kararları bütün Türkiye merakla bekliyor... Eğer beklenen den az cezalar çıkarsa çok yaygara kopar...Bu kavgacı insanları milli takımda da istemiyorum! Adamlar Milli maçta bu kadar hırslı oynamıyolar...Milli takıma takımları kadar değer vermiyorlar...Yeter artık!
                Bizde ki aşk mum ışığında göz göze değil; Meşaleler altında omuz omuzadır!!!

bordomaviii61

Yorum

• 28TS61
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 03.08.2006
                  • 18702
                  • Almanya

ardada yakalandi

Yorum

• Hüseyin İlkin
                    • 01.10.2006
                    • 13488
                    • Makina Mühendisi
                    • Aksaray

Bu LigTv kameralarınada yansımıştı, maç öncesi yayınladıkları görüntüleri baştan aşağı tarama yaparlarsa, görürler. İlki değilde, ikincisini ben maç öncesi gördüğümü hatırlıyorum..

Yorum

• UmutBaykan
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 16.08.2004
                      • 3800
                      • İnşaat Mühendisi
                      • Zonguldak

İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi
                      Ardayı da terbiyeli bir insan olarak bilirdik,ayıp ayıp.Ben hiçbir futbolcu görmedim rakip takıma böyle hareket çeken.
                      Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• Nytre
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 31.05.2004
                        • 10231
                        • Trabzon

bu kadar çirkef iki takımın .idik yarıştırmasının sonucu mahalle kavgasına dönüyor ve tüm dünyaya " dünyanın en rezil iki şehir takımının en rezil rekabeti" diye rezil oluyorlar...

federasyon ezikgs.ye bir iki maç verirse ve bu hareketleri yapan futbolculara 4-5 maçtan az ceza vermezse adam değillerdir.
                        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Serhat
                          • 05.05.2008
                          • 1655
                          • Securty
                          • İstanbul

İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
                          bu kadar çirkef iki takımın .idik yarıştırmasının sonucu mahalle kavgasına dönüyor ve tüm dünyaya " dünyanın en rezil iki şehir takımının en rezil rekabeti" diye rezil oluyorlar...

federasyon ezikgs.ye bir iki maç verirse ve bu hareketleri yapan futbolculara 4-5 maçtan az ceza vermezse adam değillerdir.
                          Valla sadece kendileri rezil olsa tamam derdim ...
                          Fakat bunda Türkiyenin zedelenen onurunuda düşünmek lazım ...
                          Yurt dışında maçı izlettiren bir çok kanal maç yayınını yarıda keserek demedikleri kalmadı ...
                          Tek kelimeyle kendi rezillikleri yetmiyormuş gibi Türk futbolunada kara bi leke yapıştırdılar ! Gerçi bunu her zaman yapıyorlar ya; neyse...

Onun için bunlara ceza verirken bu rezilliği düşünerek ceza vermeleri gerekiyor ama gerde
                          Açıkcası hiç tatmin edici bir ceza veya karar beklemiyorum ...
                          Karar açıklanmadan "tahkime baş vurmayacağız"ın anlamı bana göre; "Ona göre ceza verin" demekten başka bisey değil ...
                          Tabi bunun adı fener unutmayalımki her zaman döner
                          En son Serhat tarafından düzenlendi; 16.04.2009, 17:44.

Yorum

• 28TS61
                            Trabzonspor Kongre Üyesi
                            • 03.08.2006
                            • 18702
                            • Almanya

İlk olarak Serhat tarafından gönderildi
                            Valla sadece kendileri rezil olsa iyi...
                            Bunda Türkiyenin zedelenen onurunuda düşünmek lazım ...
                            Yurt dışında maçı izlettiren bir çok kanal maç yayınını yarıda keserek demedikleri kalmadı ...
                            Tek kelimeyle kendi rezillikleri yetmiyormuş gibi Türk futbolunada kara bi leke yapıştırdılar !
                            Onun için bunlara ceza verirken bu rezilliği düşünerek ceza vermeleri gerekiyor ama gerde
                            Açıkcası hiç tatmin edici bir ceza beklemiyorum ...
                            Karar açıklanmadan tahkime baş vurmayacağızın anlamı bana göre; "Ona göre ceza verin" demekten başka bisey değil ...
                            Tabi bunun adı fener unutmayalımki her zaman döner
                            kactane yabanci kanal vermiste bir cok kanal verdi diyorsun acaba ?
                            bi ispanya kanalinin verdigini biliyoruz baskada bisey yok.
                            ertesi gun hangi yabanci basin ve medyada bu macin haberlerini gördük?
                            almanyada hic bir basin, medya veya sokaktaki insanlar bu maci ne kadar merak etmis acaba

Yorum

• TS-Tiryaki
                              • 02.07.2007
                              • 4148
                              • Giresun

Arkadaslar cezalar ne zaman aciklaniyor??
                              onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                              NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• 28TS61
                                Trabzonspor Kongre Üyesi
                                • 03.08.2006
                                • 18702
                                • Almanya

İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi
                                Arkadaslar cezalar ne zaman aciklaniyor??
                                birazdan aciklanir heralde. butun gun bekledim ne cikacak diye.
                                kesin az ceza vercekler

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...