Çirkin derbinin mağdurlarından biri de Fenerbahçe'nin tercümanı Samet oldu !.. Olaylı maçın ilk yarısının sonunlarında kafasına tribünlerden atılan bir yabancı madde isabet eden Samet Güzel hastaneye kaldırıldı. Atılan cismin konyak şişesi olduğu belirtilirken; Samet Güzel'in kafasına 8 dikiş atıldı.
Haydi Federasyon Göreve l Gs & Fb 12.04.2009
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
gökçe konak şişesi ne kardeşim;
adamlar aynı stadda gene bir fener maçında sahaya bıçak fırlattılar. hani şu 3 kez duran maç varya o işte. ama gene de devam etti. Bizim maçta amcamın biri sahaya ayakkabı fırlattı diye kıyamet kopmuş, ömer çavuşoğlu şerefsizi tellere elektirk verin demişti.
Medeniyetin göbeğinde adamın kafasına konyak şişesi geliormuş demek
DELİL YOK :)
Yorum
-

LUGANO'YU ISIRDI,
Hakemin göz önünde,
Sahaların içinde,
Kırmızısı gözünde,
Lugano'yu ısırdı,
*-*
Kamera kayda çekmiş,
Ufacıktan dişlemiş,
Kızartarak şişirmiş,
Lugano'yu ısırdı,
*-*
İtler gördü şaşırdı,
Karizma'dan aşırdı,
Pastör aşı taşırdı,
Lugano'yu ısırdı,
*-*
Aha kopardı Billah,
Ham yapıyor İllehlah,
Hakemede Maşallah,
Lugono'yu ısırdı,
*-*
Kırmızıyı yiyince,
Dişleri bileyince,
Doğru laf söyleyince,
Lugano'yu ısırdı,
*-*
Tez vurun aşısını,
Çeksin it acısını,
Keşke kapsa kıçını,
Lugano'yu ısırdı,
*-*
Pastör rüyaya girse,
Emre birde öksürse,
Kuduz aşısı yese,
Lugano'yu ısırdı,
*-*
Salmayın stadlara,
Karantina onlara,
Kilit vurun donlara,
Lugano'yu ısırdı,
*-*
Trabzonda olsaydı,
Emre bunu yapsaydı,
40 gün oruç tutsaydı,
Lugano'yu ısırdı,
*-*
Biz almayız takıma,
Terim Milli Takıma,
Şiir yazma boşuna,
Lugano'yu ısırdı,
*-*
Onların karizması,
Futbolcu tuzlaması,
Meşhurdur havlaması,
Lugano'yu ısırdı
*-*
Terimin temsilcisi,
Öz be öz talebesi,
Karizma habercisi,
Lugano'yu ısırdı,
*-*
Yazarım ince ince,
Isırmayı görünce,
Hale birde sövünce,
Lugano'yu ısırdı,
*-*
Hadi ordan, hoşt, hoşt,
Hadi ordan, hoşt, hoşt,BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPORYorum
-
zxc

LUGANO'YU ISIRDI,
Hakemin göz önünde,
Sahaların içinde,
Kırmızısı gözünde,
Lugano'yu ısırdı,
*-*
Kamera kayda çekmiş,
Ufacıktan dişlemiş,
Kızartarak şişirmiş,
Lugano'yu ısırdı,
*-*
İtler gördü şaşırdı,
Karizma'dan aşırdı,
Pastör aşı taşırdı,
Lugano'yu ısırdı,
*-*
Aha kopardı Billah,
Ham yapıyor İllehlah,
Hakemede Maşallah,
Lugono'yu ısırdı,
*-*
Kırmızıyı yiyince,
Dişleri bileyince,
Doğru laf söyleyince,
Lugano'yu ısırdı,
*-*
Tez vurun aşısını,
Çeksin it acısını,
Keşke kapsa kıçını,
Lugano'yu ısırdı,
*-*
Pastör rüyaya girse,
Emre birde öksürse,
Kuduz aşısı yese,
Lugano'yu ısırdı,
*-*
Salmayın stadlara,
Karantina onlara,
Kilit vurun donlara,
Lugano'yu ısırdı,
*-*
Trabzonda olsaydı,
Emre bunu yapsaydı,
40 gün oruç tutsaydı,
Lugano'yu ısırdı,
*-*
Biz almayız takıma,
Terim Milli Takıma,
Şiir yazma boşuna,
Lugano'yu ısırdı,
*-*
Onların karizması,
Futbolcu tuzlaması,
Meşhurdur havlaması,
Lugano'yu ısırdı
*-*
Terimin temsilcisi,
Öz be öz talebesi,
Karizma habercisi,
Lugano'yu ısırdı,
*-*
Yazarım ince ince,
Isırmayı görünce,
Hale birde sövünce,
Lugano'yu ısırdı,
*-*
Hadi ordan, hoşt, hoşt,
Hadi ordan, hoşt, hoşt,
süper
Yorum
-
Ya arkadaşlar konyak şişesinden bahsediyorsunuzda...
Bu işin VİP si var oradan içeri girip üzeri arattırılmayan bir sürü insan var....
Bende o stadda bir çok kere görev yaptım...Eleştiri yapalım ama hep vurun abalıya olmasın...Stad müdürleri istediğini maçtan makul bir süre önce pekala stada sokabilir.Ha Polis şahısın üzerini arayıpta bu basedilen şişenin iç eri girmesine müsade etmişse(ki görse eminim etmez) Polis hatalıdır.:mad:Yorum
-
ısırma olayına ben inanmyorum abi o kadarda değil bağararak kalkarken çekmişler iste
Ama sahaları kapanmazsa ben hiç şaşırmam haberiniz olsunHAMSİ
Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.
Yorum
-
Bize o kücük olayda 5 mac ceza vermislerdi.. simdi burda en az 3-4 kati oldu .
Haydi bakayim federasyon göreyim seni yiyorsa burdada göster o mübarek gücünü...
Ama bastan belli zaten yine korkaklik olacak yine korkaklik...
Gs ye 1 mac seyircisiz luganoya 3 digerlerine 2 mac ceza gelecektir...
Bunlar böyle iste hepsine yaziklar olsun ....
Yorum
-
-
dunku mactan sonra baskanımızın durumu ele alması bıze uygulananların aynen uygulanması ıcın kendını gostermesı lazım.hakemlere gelınce bu kadarı da pes olmuyor.Bızım sıvas macında Generalımızı es gecen valımızı hıc sayan emnıyet amırımızı takmayan bır hakem nerden buldu bu kadar yetkıyı anlamadım.kımse cıkıp demedı kı generalımız ben kımım benım sozum gecmıyor valımız demedı kı ben kımım sozum dınlenmıyor emnıyet muduru ben kımım de sen benı takmıyorsun dıye bır kısı cıkıp agzını acmadı.gorunen klavuz hıcbırsyın olmayıp gunluk kavgalarımıza devam edecegımızsana ne şarkılar ne şiirler yeter.TRABZONSPOR ismin cihana bedel.sana tek bır söz UGRUNDA OLURUM BUNU BIL YETER.Yorum
-
yesinler................
“ARDA BENİM İÇİN BİR KARDEŞ”
Maçın son dakikalarında çıkan olaylarda asıl amacının ortalığı yatıştırmak olduğunu ifade eden Semih, Arda'yı ayırmak isterken kontrolsüzce yaptığı sert hareketin hem Arda hem de izleyenler tarafından yanlış algılandığını belirtti.
Semih, şunları kaydetti:
“Arda'nın verdiği tepki sonrası benim de sinirlerim boşaldı ve kimsenin görmek istemediği o tatsız olaylar ortaya çıktı. Arda benim için çok farklı biri. Bir rakip, bir meslektaştan öte, benim için bir kardeş. Avrupa Şampiyonası sırasında yaklaşık 45 gün boyunca milli takımda Arda ile yediğim içtiğim ayrı gitmedi. Birlikte sevindik, birlikte üzüldük. Daha sonraki milli takım kamplarında da durum aynıydı. Gerçek bir abi kardeşin ilişkisi ancak bizimki kadar olabilirdi. Böylesi bir ilişkinin, anlık bir sinir ve tepki sonucu bozulmasına ne ben, ne de Arda izin verir.”
Tüm futbolseverlerden, onları böylesi olaylara tanıklık ettirdikleri ve kendilerine yakışmayan davranışlarda bulundukları için özür dileyen Semih,açıklamasını şöyle tamamladı:
“Canım kardeşim, sevgili Arda ile birlikte böyle bir olaya karışmış olmaktan duyduğum üzüntüyü de belirtmek istiyorum. Ben kendi adıma bir daha böyle bir olaya karışmayacağımın sözünü veriyorum.”*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~Yorum
-
Amansiz ol...
Arda'yi, Sabri'yi, Emre'yi...bu duruma kim getirdi?
Ulusal takimin hocasi Fatih Terim gecenlerde bir reklam filminde rol aldi, bu reklama insanlardan (nedense) fazla tepki gelmedi.
Görüntülere iyi bakin, dün sahada birbirini isiran, tekmeleyen ve yumruklayan futbolcularla, reklamdaki görüntülerin benzerlikleri göreceksiniz.
Futbolculari o ruh haline getiren, onlara "amansiz olmayi" ögreten hocalari ve yöneticileridir asil suclular.
Düne kadar Emre'ye, Sabri'ya sahadaki hareketlerinden ötürü hep kizardim, ama simdi farkli düsünüyorum.
Asil kizilacak ve nefret edilecek insanlar, Arda'yi, Sabri'yi, Emre'yi bu hale getiren kisilerdir.
Maclara futbolcularinizi ilkel yöntemlerle "motive" ederseniz, gün gelir dünkü gibi olaylari yasarsiniz, tipki Isvicre macindan sonra yasadigimiz gibi.
Bütün medya futbolculari gösteriyor; "Arda böyle yapti,...Volkan bunu yapti,...Emre Lugano'yu isirdi...
Kimse sormuyor; "BU FUTBOLCULARI KIM(LER) BU HALE GETIRDI?"....Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum