anlıyorum sivasın önünü açıyorlar diyosunuz..valla sivasın önünü açıyolar mı???bilmiyorum..her maç hemen hemen sivasa karşı oynayan takımın penlatısı yeniyordu bi ara evet..ama bjk de bu hafta resmen hakem tarfından kollandı..antep maçını da öyle kazandılar..ibb maçında ofsayttı attıkları gol..fenerin ibb maçı tam bi faciaydı mesela..ama sivasın önünü açacaklar diye fenerin gsnin hele hele bjk nin önünü kapıyolar diye birşey yok ortada..ama en bariz hakem hataları bizde oldu..kimsenin maçlarında olmayan şeyler bizde oldu..sadece eskişehir maçında içim rahat değildir..allahtan o penaltı gol olmadı ama..
sivasın sadece skora direk etki eden hakem hatalarından aldığı minimum 7 puanı bariz tüm kamuoyunun hemfikir olduğu pozisyonların listesiyle defalarca anlatmıştım burada. hatta sivasın şampiyon olmasa bile en azından ligi bizim üstümüzde bitireceğini de söylemiştim bundan haftalar önce. velhasıl demek istediğim şudur bu sezon tff gs ve fb ye yaptığı kıyaktan daha fazlasını onlara yapmaktadır. ama bizler senelerdir gs ve fb ye yapılan kıyaklardan en fazla mağdur olan, bu uğurda şampiyonluk kaybeden takım olarak yine gs ve fb ye endekslendik ama asıl kıyakları görmezden geldik. işin özü söylemek istediğim şudur, tff nin tutumu açısından bu sene gs ve fb den korkmam sivastan korktuğum kadar diyorum.
tff anadoludan yeni şampiyon çıkartarak kendine "temiz futbol" damgasını vuracak. ama inşallah ben haksız çıkarım. illa şampiyon olmalarıda gerekmez aslında ligin sonunda bizim 3 veya 4 puan önümüzde oldukları an haksız yere o sırada olduklarının ispatıdır. o zaman ben ama yine tekrardan o bariz kollamaları buraya yazıcam.
Lugano çirkefin önde gideni. Gözleri açması yok mu onun. Bitiyorum arkadaş. Rakipleri ona nasıl dayanıyor. Helal olsun vallahi.. İyi ki bizde değil. Ben bizim bütün topçuları seviyorum bu konuda. Sabri gibi değiller, Lugano gibi değiller. Yetersiz bazıları ama yinede böyle değiller.. Teşekkürler çocuklar
Haklisin ama bizim Futbolcularin bazen "daha sert" olmalarini istiyorum.
Bazen kendilerini fazla ezdiriyorlar.
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Fazla takmayalim.
Insallah Sivasi Sivasda yenecegiz ve bir daha birakmamak üzere Liderl olacagiz.
malesef sadece sivasi yenmekle lider olamiyorum,ozamana kadar sivasin bir mac berabere kalip bir tanede yenilmesi lazim,bjk ninda mac kaybetmesi lazim,cok zor cooookkkk
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
malesef sadece sivasi yenmekle lider olamiyorum,ozamana kadar sivasin bir mac berabere kalip bir tanede yenilmesi lazim,bjk ninda mac kaybetmesi lazim,cok zor cooookkkk
Bu Hafta Insallah Konya onlari yenecek ve arada 3 Puan kalacak.
Onlari yendigimizde Puanlar esitlenecek ama ikili Averaj sayesinde önlerine gecmis olacaguiz.
Besiktasmi? Bu Hafta Bursa onlara bir güzellik yapar
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Bu Hafta Insallah Konya onlari yenecek ve arada 3 Puan kalacak.
Onlari yendigimizde Puanlar esitlenecek ama ikili Averaj sayesinde önlerine gecmis olacaguiz.
Besiktasmi? Bu Hafta Bursa onlara bir güzellik yapar
tamam biz bütün maclarimizi kazandikta,kimse kusura bakmasin ama sampiyonlugu biz hediye ettik bu sene,artik cok zor,Bjk lan henüz oynamamis olsak belki umudum olurdu ama simdi ??!!??
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Muhammet "emre asigi" 2 kere yerde gördüm. lugano kafasinda kendini arkaya dogru atti aslinda arkadan kafa yiyen öne düsmezmi ? ikincisi önden itildi ve arkaya düstü yine ama oarda bile kendini gerekdiginden fazla firlatti. kirmiziyi yedikden sonrada hakeme yumruk atmadigi kaldi susuz melek birde gercekden kafa ve dayak yeseydi ne yapardi ? Bir kac kere yuvarlanip falan filan ...
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi
Bu ülkenin tek şamar oğlanı sivastır.
3 puan için yemedikleri halde dayak yediklerini kabul etmişlerdir.
Şamarla puan kazanan başka takım var mı acaba?
orasi öyle ama halen kimse dogruyu söylemez söylemek istemez bizden haric. Bizim gelecek sivas macinda onlari yenersek acaba orada neler olabilir diye düsünüyorumda ?
"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Polat'tan şoke edecek bir açıklama!
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, 0-0 bitirdikleri Fenerbahçe derbisindeki hakem yönetimine tepki gösterdi.
Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Adnan Polat, özellikle karşılaşmasının hakem üçlüsüne tepkide bulunarak, ''İki takım sabaha kadar oynasalar, bu hakem üçlüsü maçı berabere bitirecekti'' dedi.
Yaşanan durumun bir ''tezgah'' olduğunu ileri süren Polat, şunları kaydetti:
''Tamamıyla çok güzel bir tezgah ortaya konmuş. İki takım da ligden düşürüldü. Yetkilileri tebrik ediyorum. İkinci yarı başladığından beri senaryo gayet güzel uygulandı. Galatasaray ve Fenerbahçe gibi Türkiye'nin iki önemli takımı devre dışı bırakılmaya çalışılıyor ve başarılı da oluyorlar bana göre.''
Polat, karşılaşmanın son anlarında yaşanan ve 4 oyuncunun kırmızı kart görerek oyun dışı kaldığı gerginliğin sorulması üzerine, ''O gerginliği kim yarattı, ona bakmak lazım. Televizyondan izlenince açık açık görülüyor'' diye konuştu.
Diğer yandan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, maçın ardından herhangi bir açıklamada bulunmadan stattan ayrıldılar.
12.04.2009
Kaynak : AA
Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
Dikkat eden vardır muhakkak, tribündeki taraftarın çıktığı platformun alt katında kalan bölümde bir adam - ki muhtemelen baba - küçü bir kız çocuğunu telaş ve korkuyla kucaklıyor ve geriye doğru kaçıyordu...
Hemen bir flashback yaşadım ve Özkan Sümer'in istifasıyla son bulan TS-FB maçına gittim, o görüntüler geldi gözümün önüne;
Gurbetçi baba, kzııyla birlikte Avni Aker'e maç izlemek için gelmştir.
Ancak Aziz Yıldırım'ın ''Bunlar mı terörist, bunlar üniversite öğrencisi' diye ekranlarda ajitasyonunu yaptırdığı holiganlar o küçük kız çocuğunun başından oluk oluk kan akıtmıştır attıklarıyla.
Görüntü acıdır; kucağında alnından akan kanlar ve gözünde yaşlarla küçük kızını başlarına yağanlardan korumaya çalışan telaşlı baba...
Sonuç?
Malumunuz.
Haydi bakalım federasyon. Neyin federasyonu olduğunu göstereceksin. Oturduğumuz yerden izleyeceğiz biz de...
Bu arada; korkum odur ki bu maçtan sonra tvlerde yapılması muhtemel olan 'futbol ve holiganizm' ana temalı içi boş laflarla bezenmiş programlarda yine ve yeniden Avni Aker'de yaşanan olayları çevirip çevirip gösterecekler.
Artık komik gelecek.
Önyargı mı?
Ne ilgisi var?
Yaptıkları yapacaklarının garantisi beyler bayanlar...
Öngörü derler buna...
İşin içine siyaset karıştırmak istemiyorum ama o maçtan sonra fenerin aldığı cezanın nasıl kaldırıldığı herkesin malumu.
Özkan Hoca'nın o karardan sonra istifa etmesi Trabzon dahil her tarafta başka şekilde yorumlanmıştı.
İşin insani boyutu hiç ön plana çıkartılmadı.
Ayrıca Osmanlının son dönem modası olan fransızcayı konuşarak bu ülkeyi kapalı kapılar arkasında yönlendiren zihniyetin ne kadar da yobaz bir anlayışa sahip olduğu bu akşam ki maçla bir kez daha ispatlandı.
Emre Asik Terimin manevi Evlatlarindan.
Yani yapar yapar ve sucsuzu oynar.
Luganoda az manyak degil ama Emreye az bile yapmis bence.
Hazir baslamisken cakma delikanli sabriyede bir güzel vursaydi.
Vallahi makbule gecerdi. muahahahahahaha
Emre Asik'a cok yazik oldu ama .. sayamadim daha kac ve kimlerden tokat yedi diye ama resmen acilarin cocugu oldu bu kavgada. Dayak yedi sonra mac'tan atildi
Federasyonun verecegi cezayi büyük merakla bekliyorum.
Yorum