Haydi Federasyon Göreve l Gs & Fb 12.04.2009
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Yürü be koçum, kim tutar seni, dünya kahramanı, forması da bizim eski T.S: formalarına benziyor, bu işte bir hile olmasa bari.
/S122130390.jpg)
ALT KATTA maçı seyreten masumların durumunu FEDERASYON GÖRMEMEZLİKTEN gelmesin, bu resmen bir FACİA, insan utanır, bu resim ibreti alem için her zaman gündeme gelmesi lazım.
Avni Aker'in ahı Ali Sami Yen'de tuttu,
Seferoğulları ile Ramazanoğulları, saldırın kim tutar sizi,

Bunlar her komployu kurarlar, Allah bunların şerrinden bu Lig'imizi kurtarsın.BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPORYorum
-
Erman Toroğlu: Ne baskılar gelecek şimdi. İndirin, çıkartın diye. İbretlik ceza verileceğine inanmıyorum...
Yorum
-
-
Sahaya taraftar girdigi icin bize yapildigi gibi Galatasaray'in hem 5 mac sahasinin kapanmasi, hem de yüklü para cezasina carptirilmasi gerekiyor. Emre Asik'in ensesine kafa atip olaylarin baslamasina sebep olan Lugano'ya da en az 5 mac men cezasi verilmeli.
Serefi varsa Federasyon'un her iki takima da okkali cezalar verirler. Özellikle Galatasarayli taraftar sahaya girdigi icin Galatasaray'a 5 mac saha kapatma.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.Yorum
-
-
anlıyorum sivasın önünü açıyorlar diyosunuz..valla sivasın önünü açıyolar mı???bilmiyorum..her maç hemen hemen sivasa karşı oynayan takımın penlatısı yeniyordu bi ara evet..ama bjk de bu hafta resmen hakem tarfından kollandı..antep maçını da öyle kazandılar..ibb maçında ofsayttı attıkları gol..fenerin ibb maçı tam bi faciaydı mesela..ama sivasın önünü açacaklar diye fenerin gsnin hele hele bjk nin önünü kapıyolar diye birşey yok ortada..ama en bariz hakem hataları bizde oldu..kimsenin maçlarında olmayan şeyler bizde oldu..sadece eskişehir maçında içim rahat değildir..allahtan o penaltı gol olmadı ama..Yorum
-
Kaliteli futbolcu ile karakterli futbolculari birbirinden ayirt etsen iyi olur.....Luganonun kalitesini tartismiyorum.ciddiyim tabi lugano bence çok kaliteli ve iyi bir oyuncu stoper olmasına rağmen 6 gol atmış juventus a transferi gündemde r.carlos un ligimizde olmasından nasıl memnunsam onunda öyle memnunum en azından türkiyede bu böyle yurt dışından farklı görünüorsa onu bilmem.
Juventusa yada daha büyük bi takima transferi benim hic umrumda degil ve bu transferin türkiyeye türk futbolunada katacagi biseyler oldugunu düsünmüyorum,ancak türk bi futbolcu öyle bi transferle gündeme gelirse evet gurur duyarim,ama luganoyla degil...r.carlos gibi futbolcularin türkiyeyi secmeside sadece son dönemlerinde biraz para kazanmak istemeleri..baska bi sebeb yok..fenerin ona verdigi parayi kimse vermez katara gitmektense fenerde yada türkiyede oynayip en azindan uefa sampiyonlar ligi gibi turnavalara katilirim diye düsünürlerkeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...Yorum
-

Meşale de sahada yanıyor, bu bir ceza,
Adamın sahada yarış atı gibi koşması bir ceza,
Acaba üzerindeki forma T.S: forması mı?
Yoksa bizim uşaklar sabote mi ettiler İstanbul'u.
Kabağı bizim kafamıza kırmasalar bari ???En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 12.04.2009, 23:46.BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPORYorum
-
Bu ülkenin tek şamar oğlanı sivastır.
3 puan için yemedikleri halde dayak yediklerini kabul etmişlerdir.
Şamarla puan kazanan başka takım var mı acaba?
Herkese MerhabaYorum
-
Futbol anlamında çok sıkıldık Futbolcularda sıkıldı.. Barii olayı renklendirelim dediler İyiice karaleke düşürdüler
Olan kendilerine oldu..
Ülkemize Milli Futbolcularımıza oldu..
Hakemin maç boyunca iyi niyeti de suistimal edildi. İnşallah hakedenler cezalarını bulurlar
Yorum
-
Tek kelime etmezler emin ol Uğur abi.
Ben asıl lig radyoyu merak ediyorum. Geçen sezon uğrumuza programlar yapıyorlardı!ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
Lugano çirkefin önde gideni. Gözleri açması yok mu onun. Bitiyorum arkadaş. Rakipleri ona nasıl dayanıyor. Helal olsun vallahi.. İyi ki bizde değil. Ben bizim bütün topçuları seviyorum bu konuda. Sabri gibi değiller, Lugano gibi değiller. Yetersiz bazıları ama yinede böyle değiller.. Teşekkürler çocuklar
Yorum
-
Dikkat eden vardır muhakkak, tribündeki taraftarın çıktığı platformun alt katında kalan bölümde bir adam - ki muhtemelen baba - küçü bir kız çocuğunu telaş ve korkuyla kucaklıyor ve geriye doğru kaçıyordu...
Hemen bir flashback yaşadım ve Özkan Sümer'in istifasıyla son bulan TS-FB maçına gittim, o görüntüler geldi gözümün önüne;
Gurbetçi baba, kzııyla birlikte Avni Aker'e maç izlemek için gelmştir.
Ancak Aziz Yıldırım'ın ''Bunlar mı terörist, bunlar üniversite öğrencisi' diye ekranlarda ajitasyonunu yaptırdığı holiganlar o küçük kız çocuğunun başından oluk oluk kan akıtmıştır attıklarıyla.
Görüntü acıdır; kucağında alnından akan kanlar ve gözünde yaşlarla küçük kızını başlarına yağanlardan korumaya çalışan telaşlı baba...
Sonuç?
Malumunuz.
Haydi bakalım federasyon. Neyin federasyonu olduğunu göstereceksin. Oturduğumuz yerden izleyeceğiz biz de...
Bu arada; korkum odur ki bu maçtan sonra tvlerde yapılması muhtemel olan 'futbol ve holiganizm' ana temalı içi boş laflarla bezenmiş programlarda yine ve yeniden Avni Aker'de yaşanan olayları çevirip çevirip gösterecekler.
Artık komik gelecek.
Önyargı mı?
Ne ilgisi var?
Yaptıkları yapacaklarının garantisi beyler bayanlar...
Öngörü derler buna...Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum