Valla maçı seyrettim. Sivasspor takır takır futbol oynayan, şampiyonluğu istediği her haliyle belli bir takım. Bizim takıma şampiyonluğa oynayan futbolcuların nasıl birileri olduklarını göstermek için maç kasetleri alınıp izletilmeli. Maça
gelince, Denizlispor lehine isterse 3 tane penaltı verilseydi değişen hiçbirşey olmazdı; bu maçı Sivasspor 4 gola atıp
kazanırdı. Denizlispor'un ilk 45 dakikada kaleye çekilen şutu bile yoktu. Sivasspor ise bulduğu gole kadar 3 net gol
pozisyonuna girdi. Bu Denizlispor'a nasıl yenildik Ersun Hoca ve futbolcular bir oturup düşüsün. Şu günlerde Sivasspor
gibi oynayan bir takım tutmayı can-ı gönülde isterdim. Sivasspor'u şu anda Türkiye'de yenebilecek takım yok. Ben de
her ne kadar yenilmelerini beklesem de, sevmesem de yiğidi öldür yiğidonun hakkını ver. Sivasspor Türkiye'nin her
anlamda en iyi takımıdır. Bir örnek vermek istiyorum. Lige verilen 15 günlük arada Antalya'ya gittiler. 2 hazırlık maçı
yaptılar. Ne kadar zeki bir takım olduklarını bence bu örnek yeteri kadar ortaya koyuyor. Forvet hatlarında yeri
gelince Mehmet tek başına, yeri gelince Kamanan - Mehmet, bazen de Tum - Mehmet - Kamanan oynuyor. Duruma
göre değişiyor yani. Sivasspor şu anda her manada Trabzonspor'dan kat be kat iyi bir takım. Kabul edelim. Eğer
Sivasspor böyle giderse, yani hiçbir manada erozyona uğramazsa hem bu sene hem de diğer senelerde üst üste
şampiyonluklar gelir.
Denizliye iki sifir yenildigimiz macta ust iste 5-6 pozisyon bulmustuk; adamlar bi kere geldiler; attilar; maci aldilar. hakeza konya maci da.
Futbol boyle bir oyun; hakemler mudahale etmedikce her zaman uc ihtimalli; kalkip da sivas catir catir oynuyordu diyemezsin; ortada mac 1-0 ken verilmeyen nizami gol var ki; bunun donusu 2. gol oldu zaten;
seninki gibi bi mantik olmaz.
3 ihtimalli maci tek ihtimale indirgeyen hakem triosunu bu sozlerle ES gecemezsin.
Denizliye iki sifir yenildigimiz macta ust iste 5-6 pozisyon bulmustuk; adamlar bi kere geldiler; attilar; maci aldilar. hakeza konya maci da.
Futbol boyle bir oyun; hakemler mudahale etmedikce her zaman uc ihtimalli; kalkip da sivas catir catir oynuyordu diyemezsin; ortada mac 1-0 ken verilmeyen nizami gol var ki; bunun donusu 2. gol oldu zaten;
3 ihtimalli maci tek ihtimale indirgeyen hakem triosunu bu sozlerle ES gecemezsin.
şu var sivas atıyor işte o maclarda o pozisyonları harcarsan o kolay macları alamazsın rakiplerin böyle mac kazandıkcada yanarsın.
Sivasın birkez şampiyon olmasıylamı büyüklüğümüz sekteye uğrayacak.Kimin ne dediği hiç umrumda değil Trabzonspor bir şampiyonlukla büyük olmadı.
34 Yşındayım kendimi bildim bileli İstanbul takımlarından nefret ederim ve şampiyon olmalarına asla tahammül edemem.Sivas ortaya çıktı diye ve ucu bize dokunur diye asla bu duruşumdan vazgeçmem..
Ben Sivasın şampiyon olmasını destekliyorum.
Federasyon, MHK, mafya destekli bir takımın -bu takım Trabzonspor olmuş olsaydı bile- şampiyon olmasını isteyemeyeceğinizi iyi biliyorum. Sizi forumdan tanıdığım kadarı ile, bu satırları inanarak yazmadınız.
abi bırakın ya bızım becereksızler atamıyor sonra karsı takıma kızıyoruz tamam dogru bıze gelen aslan kesılıyor üç pozısyonun ıkısını atıyorlar ama sen onlara o fırsatı vermeyeceksın..okadar pozısyonları atama sonra denızlı konyaya kız.bızım salaklar utansın....
@Uğur Ağabey;
Evet, biz de pozisyon bulduk. Ama şampiyonluğa oynayan bir takım 6 küsür pozisyon bulup 0 çekmez. Sivasspor gibi 4. pozisyonunda golü bulursun. Ben de Sivasspor'u sevmiyorum. Yenilsinler istiyorum. Bazen paranoyakça, bu kötü niyetimdem dolayı Allah'ın hep onlara yardım ettiğini düşünüyorum. Ama yok Sivasspor iyi bir takım ve iyi futbol oynuyorlar.
Hakemlere gelince, bence maça hiçbir etkileri olmamıştır. Denizlispor'un ilk 45 dakikada şutu dahi yok. Ofsayt verilen pozisyonda gol olup maç 1 - 1'e gelseydi durum gene değişmezdi. Çünkü Sivasspor şampiyon olmak istiyor!
Yorum