Denizli - Sivas - Yeni bir Dereli operasyonu
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
bir maçta da sivas maçında,karşı takıma faul yapıldı avantaja bırakmadı adam gole gidiyordu.faulü çaldı.
bizim kaç puanımızı yediler zaten ortada.
reytingler azalmasın diye balans ayarı çekildiği v.s. de söyleniyodu.Şenol Güneş
Trabzon daha iyisini yetiştirene kadar en iyisi bu.Yorum
-
su an Mehmet Yildiz icin bi faul caldi; uc eziklere boyle faul calinmamistir bugune kadarSeninle bir ömür Şenol hocam...Yorum
-
artik icim icimi yiyor, kimse cikipta bisey demiyor diye.
hicmi bir futbolcu yok hakemi sahada tepe taklak dövecek, hicmi bir futbolcu yok. rakibinin yaptigi serefsizliklere rakibin ayagini bilerek kiracak ve alin size ibret olsun dicekYorum
-
ligin başından beri hakemler tarafından korunuyorlar mhk sedat pekerden ne kadar çok korkuyormuş yaaaa
Yorum
-
Yorum
-
Hakem makem adamlar deplasmanda 2-0 önde götürüyo bizim gibi kendi sahamızda kümeye oynayan takımlara yenilmiyolar....Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!Yorum
-
biz oynadikta yenildik. kendimiz atamadik o kadar pozisyonlari. bizi hakemler korumuyor.
o maclarda hakemler pek rol oynamadi,
denizli ve konyaya karsi oynadigimiz gibi, diger maclarida öyle oynayip yenilsek bile gam yememYorum
-
-
Gördüm ben antepte oynadığımız denizliyle konyayla oynadığımız maçları sen canını sıkma biz kendi işimize bakalım başkası bizi ilgilendirmez...Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!Yorum
-
Ayrıca belirtilmemiş.Trabzonspor gs maçında Egemene atılan dirsek-ğin aynısını mehmet yıldız attı.ancak hakem faul vermekle yetindi.Net kırmızı.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk TrabzonsporYorum
-
sivas şampiyon olamaz bu ligde ! gözümle görsem inanmam.
"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."
Mustafa Kemal AtatürkYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum