Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kingdom Of Trabzon (Trabzon Kralligi)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

FIRTINA estimi ne krallik kalir ne cumhuriyet.

Karadeniz firtinasi hepsinden üstündür.

fikiri hic begenmedim.
    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

tek gerçek biz kaldik bu yalan alemde, kursun onlar yalan cumhuriyetlerini, monarsilerini, artik ne haltsa, biz futbol takimiyiz, yalan dolan islere gelmeyelim.

rusun.mi kopardi yaa, eyvallah Kutoz birader.
      Trabzon'un yeniden futbolcu fabrikası gibi olacağı günleri görebilmek dileğiyle.

Yorum

kardesim anladik,Türkçen yok, ingilizce yaziyorsun, bari onu da dogru tercüme et.
        Trabzon Kingdom (Trabzon Kralligi), King of Trabzon(Trabzonun krallari)

bana sorarsan bunlari geç, dogrusu TRABZONSPOR IMPARATORLUGU dur derim[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

Cumhuriyet içinde cumuhuriyeti Pkk kurmaya kalkti aldi agzinin payini. Simdide ezikler çikti basimiza...
          TRABZONSPOR\'LU DOGDUK, TRABZONSPOR\'LU ÖLECEGIZ...

Yorum

<BLOCKQUOTE dir=ltr style="MARGIN-RIGHT: 0px">

Eziklere özenmeyin beyler bizim için tek cumhuriyet var o da TÜRKIYE CUMHURIYETI..of cumhuriyetine gelince zaten o mu türkiyenin içinde türkiye mi onun belli deil.Yumurta-tavuk misali..Neyse beni asar bu mesele nusret babaya danismak lazim[img]smileys/smiley36.gif[/img]</BLOCKQUOTE>
            Zaten biz 2 seyden çekiyoruz:
            1-Mahmut Hoca
            2-TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak FERSAT tarafından gönderildi
              İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Bir tek Cumhuriyet Tanirim o da Of Cumhuriyeti'dir. Republic of Of

valla bende faruk a katiliyorum benimde bildigim birtek OF cumhuriyeti var.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Benim tanidigim birtek TÜRKIYE CUMHURIYETI var...

OF Cumhuriyeti nedir pardon? Bir arkadasin imzasinda da görmüstüm "Ofluyuz,direk Allaha bagliyiz" gibi birseydi.Of,Sürmene,Akçaabat,Maçka vs.vs.bunlarin hepsi ilçe.Oflu olupta övünülecek birsey göremiyorum.Ya da Maçkali,Sürmeneli."Trabzon'luyum" demek yeterli bence...

FORZA61 önerine gelince , FB.ye Cumhuriyet konusunda verdigimiz tepkiyi göz önüne alirsak , Krallik olayinda bize de tepkiler gelir.Su dönemde üzerimize tepki alacak konumda degiliz bana göre.Sampiyon olursak yaptiririz ama senimi kiracagiz.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
              Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
              Bu son olsun,bu son olsun!

Yorum

Esra Oflular için o sifat espiri amaçli kullanilir. Of'a hiç gitin mi bilmiyorum, çok farkli kendi basina ayri bir memleket. Sunu çok rahatlikla söyleyebilirim. Trabzon'lu olmak bir sereftir ancakOflu olmakta bir ayricalik Dar bölgede bile milliyetçilik yapanlar çikabilir aman ha. espiriydi... Edited by: Emorfo
                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

imparatoluk bencede iyi imparator senol gunes falan[img]smileys/smiley17.gif[/img]
                  ÖlüMüNe BoRdO MaVi

Yorum

Arkadaslar benim ki sadece bir fikirdi...Yani daha önce de açikladim...Bu sadece eziklere olan kizginligimin bir ürünü yoksa ben daha önce de yazmistim...TRABZONSPOR IN REPUCLIC OF TURKEY diye...Ama ne yazik ki bazi arkadaslarimdan ve kardeslerimden acimasiz elestiriler aldim...Bu yüzden herkesden özür dilerim...Ayrica ingilizcem hiç iyi degildir..Ksr bakmayin...Yeni fikrim...

TRABZONSPOR EMPIRE...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Saygilarimla...

Yorum

Fener kendine cumhuriyet diyorsa bizde kendimize imparatorluk felan diyelim mantigi bana acaip ters geliyor valla. Trabzonspor'a vede taraftarina yakistiramiyorum bunu ben. He! Olur nasil olur. Kimseye nispet yapmak için diilde kendi kendimize bulduumuz bisii olur vede sadece bize has bisii olur tamam. Mesela su miyavdi, cikcikti, gaktu guktu meselesigibi. Onlar cikcik miyav biz ise Karadeniz Firtinasi [img]smileys/smiley2.gif[/img]Yalniz hala su olayi çözemedim anasini satiim hade aslani kartali anliyorumda kendine kanarya kusu benzetmesini yapmak hangi gus beyünlü kerkenezin aklina geldi merak ediyorum[img]smileys/smiley36.gif[/img]Edited by: Gölge Oyunu
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

OF dünyanin baskentidir magnolia. bilirsin dolarin üstünde bile of yazar yunaytid siteyts OF amerika diye[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        Hadi eyvallah..

Yorum

BIR TAK CUMHURIYET VAR TÜRKIYE DIGERLERIDE NE OLUYORMUS.AYRICA KARDES TRABZON KRALLIGI GÜZEL AMA GEREK YOK BENCE ZATEN TRABZON BIZIM GÖNLÜMÜZDE HEP EN ÜSTE YENSEDE YENILSEDE

BIZE KRALLIK DEGIL BIZETRABZON KARDESLIGI LAZIM ONUDA ELIMIZDEN GELDIGINCE GÖSTERMEYE ÇALISIYORUZ.

SAYGILARIMLA KARDESLERIM.
                          Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                          Yükleniyor...
                          X