Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kingdom Of Trabzon (Trabzon Kralligi)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kingdom Of Trabzon (Trabzon Kralligi)

Arkadaslar millet kendine cumhuriyet kuruyorsa...Biz de krallik kuralim...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

KINGS OF TRABZON...Edited by: Emorfo

)) bu böyle olmaz krallik kullandigin zaman simdi benim aklima onlarca elestiri sorusu geldi, fikrin için sagol ama bence kendi kendimize silah dogrutmus oluruz

0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

Arkadaslar KRAL CIPLAK!!!! arti biz taklitçimiyiz????

Yorum

Bizim bu tür seylere ihtiyacimiz yok. Biz gücümüzü ve ekmegimizi karadenizin dalgalari arasindan aliyoruz. Bu yüzden, Karadeniz Firtinasi'yiz...

Yakismaz bize, krallik, padisahlik vb.

Yorum

Ben eziklere cvp olarak düsünmüstüm...Sadece onlara siz cumhuriyetseniz...Biz de KRALLIGIZ demek için yoksa...Asla hayata geçirmek gibi bir fikrim olmadi...

Saygilarimla...

Yorum

Forza61 seni anliyoruz. Yani tepkisel bir öneriydi.

Diger taraftan ben, eziklerin açtigi o pankarti asla tasvip etmiyorum. Bu ülkede bir cumhuriyet var, o da Türkiye Cumhuriyeti'dir. Bir baska cumhuriyetten söz etmek, doguda kürt cumhuriyeti kurmaktan bir farki olamaz. Bu yüzden o pankartla onlar çok fazla antipati toplamislardir.

Yorum

Böyle bir seye gerek yok..

FB maçinda Trabzon'da bir Pankart açilmisti. " Türkiye Cumhuriyetine Hosgeldiniz" "Yunanlilar" diye.. O pankarttan dolayi da ceza almistik.. Cumhuriyet muhabbetine gerekli cevap verildi..

Bir tek Cumhuriyet Tanirim o da Of Cumhuriyeti'dir. Republic of Of
              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

krallik degil imparatorluk kurmaliyiz bizi ezmeye çalisanlara hadlerini bildirmeliyiz.

en büyük ***TRABZONSPOR***

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Böyle bir seye gerek yok..

FB maçinda Trabzon'da bir Pankart açilmisti. " Türkiye Cumhuriyetine Hosgeldiniz" "Yunanlilar" diye.. O pankarttan dolayi da ceza almistik.. Cumhuriyet muhabbetine gerekli cevap verildi..

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

f.b cumhuriteyliler rizeden trabzona giderken ne sikinti çekiyolar o of'ta var ya ama müstehak olara..

karadeniz firtinasi ve tsunami de togunlasalim bence de
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi

Ben eziklere cvp olarak düsünmüstüm...Sadece onlara siz cumhuriyetseniz...Biz de KRALLIGIZ demek için yoksa...Asla hayata geçirmek gibi bir fikrim olmadi...

Saygilarimla...

Forza beni yanlis anlamadin umarim, hani kalp kirma niyetinde degildim, kirdiysam kusura bakma okmi?

Yorum

İlk olarak agantha tarafından gönderildi
                      İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi

Saygilarimla...

Forza beni yanlis anlamadin umarim, hani kalp kirma niyetinde degildim, kirdiysam kusura bakma okmi?

Estafurullah...Tabi elestiri olucak...Dedim ya sadece bir fikirdi...

Saygilarimla...

Yorum

Bu tusunamiyle ilgili bir Temel fikrasi anlattilar. Basbakanla, endonezyaya Temel'de gitmis. Orada Temel'e Karadeniz'de de azgin dalgalar oldugunu duyduk, sizde tusinami olur mu? diye sormuslar, Temel'da tusunami, musunami bilmem ama bikaç yil önce bi rusun.mi geldi, dagitti bizi.

Bu yüzden dalgaya düsmeyelim, tusunami, rusun.mi
                        Edited by: kutoz

Yorum

Cumhuriyet içinde Cumhuriyet kurma fikrine siddetle karsi çikan bizlerin, Krallik fikrine olumlu yaklasmamiz dogru olmaz.. Kaldi ki, ne gerek var...
                          Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..

www.fikirbahcesi.net

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

valla bende faruk a katiliyorum benimde bildigim birtek OF cumhuriyeti var.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                            Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
                            Sadri ŞENER

Yorum

İlk olarak oguz tarafından gönderildi

Cumhuriyet içinde Cumhuriyet kurma fikrine siddetle karsi çikan bizlerin, Krallik fikrine olumlu yaklasmamiz dogru olmaz.. Kaldi ki, ne gerek var...

Gerçekten anlamadim ne gerek var buna.Ya biz demiyormuyuz trabzonspor farklidir diye, belli bir ideoloji olusuyorken bu konuda birden krallik veya cmhuriyet fikri çikinca irkiliyor insan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim