İlk olarak senol 6116 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Ligleri Stadyum İnşaatları
Daraltma
X
-
Türkiye Ligleri Stadyum İnşaatları
Sivasspor'un yeni stadı için 3 proje hazırlandı
Süper Lig'de iki sezondur şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor için yeni yapılması planlanan stat ve spor kompleksinin projeleri ortaya çıktı. Teknik Direktör Bülent Uygun'un bizzat ilgilenmesiyle 3 proje hazırlandı. Hazırlanan projeler halkın beğenisine sunulacak. 35 bin kişilik olarak planlanan yeni stadın adı 'Sivas Arena' olarak geçiyor.
PROJENİN ÖZELLİKLERİ
Sivasspor için planlanan ve Sivas-Erzincan çevrayolu üzerinde, kulüp tesislerin karşısındaki 226 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak yeni komplekste 1000 araçlık otopark, 50 bin metre kare yeşil alan içerisinde 35 bin kişilik şehir stadı , 5 bin kişilik kapalı spor salonu, 1500 kişilik tam olimpik yüzme havuzu bin kişilik kapalı spor salonu, idari bina, 30 derslikli Sivasspor koleji ve gölet bulunacak. Yeni stadyumda 500 kişilik VİP tribünü, 200 kişilik basın tribünü, engelli tribünü, 80 metre kare boyutlarında skorbord, basın çalışma odaları, ail durum ışık sistemi, kapalıdevre televizyon sistemi, naklen yayın ve televizyon stüdyoları, UEFA çalışma ofisleri, 250 araçlık otobüs parkı gibi detaylar bulunuyor.

----------------------------------
Haberi kisalttim tam sekli burda
http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonD...e%20hazirlandi
Birsey demeye gerek yok artik... herkese yapiliyor tikir tikir ama bize gelince uyutmaya devam .
Yorum
-
gayet saamİmİyİm .bu Ülkede 3.lİGde takimi olan İle stad yapilir trabzona yapilmazİlk olarak muhammed koÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok daha neler ? Sivasa stad yapılırsa kan çıkarEn son Mustafa ÖZDEMİR tarafından düzenlendi; 30.04.2009, 18:19.
Yorum
-
4 Eylül Stadyumu-Sivas

Süper Ligde geçtiğimiz 2 sezonun en büyük süprizi hangisi diye sorulsa aklımıza gelen bir numaralı cevap kuşkusuz Sivasspor'dur. Bu mucizenin baş mimarlarından olan Bülent Uygun 2001 yılında Sivasspor formasıyla aktif oyunculuk kariyerine nokta koymuş ve menejer kimliğiyle sil baştan bir takım oluşturmuştu. Kimilerine göre antipatik, kimilerine göre değil. Herkes onun hakkında iyi yada kötü referanslara sahiptir ülkede. Onun kareterinden çok futbola verdiklerine bakarsak, şuan itibariyle bile ismini futbol tarihine yazdırmış isimlerden biri. Kaçan şampiyonluğa rağmen Şampiyonlar Ligi biletini cebine koyan Sivasspor'da sportif kadronun yeniden oluşturulmasından, stadyuma hatta tesislere kadar hummalı bir çalışma devam ediyor. Bilica, Balili, Tum gibi isimlerle yollarını ayırıp yeni isimleri kadrosuna katan Sivasspor'da nihai hedeflerden biri kuşkusuz Şampiyonlar Ligine katılmak. Bu doğrultuda 4 Eylül Stadyumununun fiziki şartlarını gözden geçiren ve bir dizi yeniliğe imza atan Sivasspor, yeni sezonda ''saha buzla kaplı'' sendromundan da kurtulmuş olacak. Alttan ısıtma, tribün kapasitesinin arttırılması ve bir dizi yenilikten sonra 4 Eylül yeni bir çehreye kavuşacak.I am titanium
Yorum
-
-
Birisi saka yapmis sanirim.İlk olarak senol 6116 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayseri 41 000 e çıkaracakmış kapasiteyi
Önce mevcut kapasiteyi doldursunlar.
Stadin acilis macinda fe-be ile oynadiklari ilk macta dolmustu bir tek.
Ondan sonra hic bir zaman dolmadi.
Önce stada sigmayacak kadar her maci doldursunlar, sigmazlarsa düsünürüz.
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Playstation'da PES oynayanlar bilir. Kamera açıları vardır Wide, TV Broadcasting gibi. Benim dikkati çeken birşey var. Başka insanların da dikkatini çekiyor mu ya da çekiyorsa da rahatsız etmiyor mu merak ettim ve yazmak istedim. Yayıncı kuruluşun yayınını ile benim izlediğim maçtan aldığım zevk doğru orantılı. Sanırım bu her stadyumun teknik kapasitesine göre değişiyor. Önreğin Kadir Has Stadyumu. En son oynanan Milli Maç'ta da dikkat ettim. Tepeden bakıyorsunuz sahaya. Kameranın objektifinden sahaya bir çizgi indirsek herhalde saha zemini ile çizgi arasındaki küçük açı 70 derece falan olur. Bu da benim gibi televizyonda maçı seyreden bir kişiye sıkıntı veriyor. Özellikle Premier Lig ve Bundesliga maçlarında çok dikkat etmişimdir. Kamera açıları televizyonda izlemek için çok güzel. Futbolcuları kuş bakışı değil de cepheden görüyorsunuz. Highbury'deki Arsenal maçları mesela. Televizyon başındaki izleyiciye o sahadaki çoşkuyu vermek için seçilen kamera yüksekliği bence çok önemli ve bence Kadir Has Stadyumu bu açından çok berbat. Ya yayıncı kuruluşun tercihi öyle oluyor ya da stadın teknik altyapısı öyle.
Bu konuda sizlerin fikirlerini bekliyorum.En son ceserdar tarafından düzenlendi; 04.07.2009, 12:41.
Yorum
-
bizim liglerde malesef kameralar yanliz 3 kamera ile yayinlandigi icin seyir zevki olmuyor.İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePlaystation'da PES oynayanlar bilir. Kamera açıları vardır Wide, TV Broadcasting gibi. Benim dikkati çeken birşey var. Başka insanların da dikkatini çekiyor mu ya da çekiyorsa da rahatsız etmiyor mu merak ettim ve yazmak istedim. Yayıncı kuruluşun yayınını ile benim izlediğim maçtan aldığım zevk doğru orantılı. Sanırım bu her stadyumun teknik kapasitesine göre değişiyor. Önreğin Kadir Has Stadyumu. En son oynanan Milli Maç'ta da dikkat ettim. Tepeden bakıyorsunuz sahaya. Kameranın objektifinden sahaya bir çizgi indirsek herhalde saha zemini ile çizgi arasındaki küçük açı 70 derece falan olur. Bu da benim gibi televizyonda maçı seyreden bir kişiye sıkıntı veriyor. Özellikle Premier Lig ve Bundesliga maçlarında çok dikkat etmişimdir. Kamera açıları televizyonda izlemek için çok güzel. Futbolcuları kuş bakışı değil de cepheden görüyorsunuz. Highbury'deki Arsenal maçları mesela. Televizyon başındaki izleyiciye o sahadaki çoşkuyu vermek için seçilen kamera yüksekliği bence çok önemli ve bence Kadir Has Stadyumu bu açından çok berbat. Ya yayıncı kuruluşun tercihi öyle oluyor ya da stadın teknik altyapısı öyle.
Bu konuda sizlerin fikirlerini bekliyorum.
1. kamera pilot kamerasi orta saha cizgisi ile ayni izada olan kamera
2. ve 3. kameralar ise ceza sahasi cizgileri izahasindaki kameralar.
bu durum boyle oldukcada hic bir zaman seyir zevki alamicaz malesef.
sanirim son iki sezondur alman stadlarinda maraton ve kapali tribününde ip gerdililerek havada asili bir kamera var. cok muhtesem gercekten
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum