Erdim mi ne?
Tokatspor
Daraltma
X
-
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz. -
Yorum
-
Yok, Ahmet Başkaya'dan geliyor
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Kamil Abi gelmiş Tokat'ta doğsaydım keşke falan dedi ..
Sana özeniyorum Ahmet falaan
...
Bugun de gelmiş Tokat gol gol gol dedi bana faceden ...
Bende Tokatlısın artık dedim ...
Olay bu ççç ...Yorum
-
-
Of sınırlarından sürülmem için mi çalışıyorsun Ahmet
-
-
Ciddi mi hatırlamıyorum
...
Aga of kaldı mı
...
O kadar içten bağlandın ki Tokat'a evliya gibi dakikasına kadar golleri bilir oldun ...
Benden has Tokatlısın
...
Yorum
-
-
Sen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_maniaYorum
-
Evet bu video idiKamil abi bahsettiğin görüntü burada.Trabzonlu sayısı fazla galiba Tokatspor'da.Bu arada tebrikler Tokatspor a.
http://img710.imageshack.us/i/eglence.mp4/
Teşekkürler kardeş..
Yorum
-
-
"Sıkıntılar tatlı bir yorgunluğa dönüştü"
TFF 2. Lig 3. Grup'ta Yükselme Grubuna kalan Tokatspor'un teknik direktörü Namık Altunsoy, ''Yakalanan başarıdan sonra yaşanan sıkıntıların tatlı bir yorgunluğa dönüştüğünü düşünüyorum'' dedi.

- Altunsoy, yaptığı açıklamada, Yükselme Grubuna kalmalarından dolayı Tokatspor camiasında sevincin hakim olduğunu söyledi.
Tokat'ta futbol adına iki yılda çok başarılı işler yaptıklarını ifade eden Altunsoy, sezon başı belirledikleri hedeflerden birisine daha ulaştıklarını söyledi. Altunsoy, şunları kaydetti:
''İlk etapta Yükselme Grubuna çıkmayı ve Türkiye Kupasında da gruplara kalmayı hedef olarak açıklamıştık. Gelinen bu noktada her iki hedefe de ulaşmış olmanın verdiği mutluluğu yaşıyoruz. Geçen sezon da aynı başarıyı yakaladık. Tokat basını bu başarının adını Tokatspor'un kuruluşundan bugüne 40 yıl geçmesi nedeniyle 40 yılda bir gelen başarı koydu. Yine bu sezon başında 40 yılda bir gelen başarıdan sonra 41. yılımızda, 41 kere maşallah diye söz ettirmek istedik. Bunu başarmanın gururunu yaşıyoruz. Bu hedeflere ulaşmak için çok çaba sarf eden başta yönetim kuruluma, teknik heyette görev alan meslektaşlarıma, futbolcularıma, taraftarlarımıza, basınımıza çok teşekkür ediyorum.''
Kendilerine destek veren taraftarlara da teşekkür eden Altunsoy, şöyle konuştu:
''Son oynadığımız Etimesgut Şekerspor maçında dakikalar öncesinden tribünleri doldurarak 90 dakika boyunca centilmence takımını destekleyen örnek taraftarlık gösterisi sunan taraftarlarımızın maçı kazanmamızda çok büyük katkıları oldu. Çok ağır bir zeminde oynanan, seyir zevki ve mücadele gücü yüksek maçta futbolcularımın verdiği mücadeleden dolayı kendilerini tebrik ediyorum.''
Sezon içerisinde zaman zaman büyük şanssızlıklar yaşadıklarını anlatan Altunsoy, ''Ama son periyotta da şans faktörü hep yanımızdaydı. Bütün camianın birlikteliği ile yakalanan bir başarı oldu'' dedi.
Bu başarıda her birimin kendisine pay çıkararak bunun mutluluğunu yaşaması gerektiğini bildiren Altunsoy, ''Ama ana hedef Bank Asya yolunda daha yapılacak çok işlerimiz var. Ocak ayında 4'ü Ziraat Türkiye Kupası, 2'si de lig maçı olmak üzere 6 karşılaşma gibi çok yoğun bir maç trafiği yaşayacağız'' diye konuştu.
Oyuncularına 2 Ocak'a kadar izin verdiğini kaydeden Altunsoy, sözlerini, ''Oyuncularımın profesyonel futbolcu bilincinden uzaklaşmadan, futboldan uzak neşeli güzel günler geçirmelerini ve Tokat'a futbolu özlemiş olarak dönmelerini istiyorum. Gelecek olan yeni yılda da başarılı günler geçirmek için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz'' diye tamamladı.
Yorum
- Altunsoy, yaptığı açıklamada, Yükselme Grubuna kalmalarından dolayı Tokatspor camiasında sevincin hakim olduğunu söyledi.
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum