Bordoooooooooooooooooooooooo
Tokatspor
Daraltma
X
-
-
maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
beyazzzzz diyelim bari
Yolun açık olsun Tokatyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De BergeracYorum
-
Yorum
-
Geçen yıl Ofspordaydı.Devre para sıkıntısı olunca Ş.urfa bld.spora satıldı.
Bu sezon başı Ş.urfa bld.den Tokata gelmiş.
İyi bir form tutturursa uzun süre istikrarını korur.Fiziği kuvvetli hava toplarında çok etkilidir.Yaşıda genç bir iki yıl içinde üst liglerde oynayabilir.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin KokusuYorum
-
-
-
Galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz"
TFF 2. Lig 3. Grup takımlarından Tokatspor'un teknik direktörü Namık Altunsoy, yakaladıkları galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini söyledi.
r
Altunsoy, yaptığı açıklamada, BUGSAŞ Spor'u zor da olsa 1-0 yendiklerini söyledi.
Camialarına bu galibiyetle çifte bayram yaşattıklarını ifade eden Altunsoy, ''Maçın hakemi çok kötü bir yönetim gösterdi ama 90. dakikada Adem Sağlam'ın attığı golle maçı kazandık. Lider olan BUGSAŞ Spor'u yakaladık. Amacımız en kısa sürede lider olmak'' dedi.
Son oynadıkları 3 maçtan galibiyet ile ayrıldıklarını anımsatan Altunsoy, şunları söyledi:
''3 maçlık bir galibiyet serisi yakaladık. Yakaladığımız galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz. Maçlara gelip bizi destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Seyircimiz bizim için çok önemli. Onlar bizim 12. adamımız. Sakat oyuncularımızın da takıma katılmasıyla tam kadro olarak çalışmak istiyoruz. Tokatspor'un belirlediği hedeflere ulaşması için çalışmalarımız bu yönde sürüyor. Tüm Tokatlıların Tokatspor'a destek vermesini bekliyoruz.''Yorum
-
''ÇORUM-TOKAT DOSTLUĞUNA KİMSE ZARAR VEREMEZ''-
Konuşmasının son bölümünde Tokatspor maçından sonra yaşanan gerginliklere de değinen Vali Toprak, Çorum ile Tokat'ın her alanda işbirliği içinde olduğuna dikkat çekti.
İsim vermeden teknik direktör Cevdet Uzunköprü'ye uyarılarda bulunan Toprak, şöyle konuştu:
''Bizim bölgedeki dört ortağımızdan birisi olan Tokat ile spor dışında sosyal, ekonomik ve kültürel bağlarımız var. Hiç kimsenin bu güçlü bağları baltalamaya hakkı yok. Sahada görev yapan herkes sinirlerine hakim olacak ve taşkınlık yapmayacak. Sonuçta futbol bir oyun ve sahaya çıkan herkes bunu kabullenecek. Yaptığımız hareketler bulunduğumuz konumlara yakışacak ve herkes kendi işine bakacak.''Yorum
-
Tokatspor galibiyete odaklandı!
TFF 2. Lig 3. Grup takımlarından Tokatspor'un teknik direktörü Namık Altunsoy, Karspor maçından 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Altunsoy, yaptığı açıklamada, Kars'ta yarın zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi. Deplasmandan 3 puanla dönmek istediklerini belirten Altunsoy, ''Karsspor'un gücünü biliyoruz. Ona göre sahada mücadele edeceğiz. Karspor maçından 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz'' dedi.
Ligde galibiyet serisi yakaladıklarını ifade eden Altunsoy, ''Yakaladığımız galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz. Tokatspor olarak belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için her maça 3 puan için çıkıyoruz. Bank Asya 1. Ligi'ne bu sezon çıkacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.
Altunsoy, takımda Fatih Özdemir ve Aytaç'ın sakatlığının sürdüğünü, bu oyuncuların Karsspor maçında oynayamayacaklarını söyledi.Yorum
-
Karsspor maçı önemli bir deplasman macı gerçekten.
Hem Ligdeki iddiamız açısından, hemde 30 Eylülde Kocaelisporla yapacağımız fortis kupası maçının önemi sebebiyle bu maçtan 3 puan bize doping olacaktır.Yorum
-
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum