geçmiş olsun
Tokatspor
Daraltma
X
-
Yorum
-
Stadın çevresinde çok sayıda taraftarı vardı Tokatspor'un.
Onlarada yazık oldu bizim gibi.
Yaşamak Direnmektir!Yorum
-
-
Tokatspor'da 6 imza..
Tokatspor, iç transferde Taner Savut, Arif Çoban, Şahin Gökçe, Fatih Ciminli, Ersan Uğur ve Adem Sağlam ile sözleşme yeniledi.
6 Temmuz'da top başı yapacak Tokatspor'un iç transferi tamamladıktan sonra dış transfere ağırlık vereceği bildirildi.Yorum
-
İnş seneye bankanasya ya çıkacaz bunu başaracak gücümüzvar.tokat trabzon kardeştir.ı loweyou tokat.enbüyük trabzon spor.inş sene iki şampiyonluk kutlayacagız.mekan60 takım 61 erbaalı özgür60HayaT karşılaşTıgın Fırtınılarla degil GeMiyi liMana getirip getirpmeiginle ilgilenir...Yorum
-
Tokatspor'da gözler kupa maçında!
Lige Çankırı Belediyespor galibiyetiyle başlayan Tokatspor'da gözler çarşamba günü oynanacak Türkiye Kupası maçına çevrildi..
TFF 2. Lig 3. Grup takımlarından Tokatspor'un teknik direktörü Namık Altunsoy, lige galibiyetle başlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Altunsoy, yaptığı açıklamada, Çankırı Belediyespor ile sahalarında yaptıkları sezonun ilk maçında iyi mücadele ettiklerini kaydetti. Maçı 2-0 kazandıklarını anımsatan Altunsoy, ''Lige galibiyetle başlamaktan dolayı mutluyuz. Maçta iyi oynadığımızı düşünüyorum'' dedi.
Futbolcularını gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik eden Altunsoy, şöyle konuştu:
''Bizim için ilk maç çok önemliydi. Çünkü sezona iyi başlamak istiyorduk. Bunu da başardığımız için mutluyum. Seyircimize maça gelerek bizi destekledikleri için teşekkür ediyorum. Türkiye Kupası'nda çarşamba günü evimizde oynayacağımız Çankırı Belediyespor maçı var. Bunu da kazanmak istiyoruz. Seyircilerimiz bu maçta da bizi yalnız bırakmasınlarYorum
-
İnşallah fortis Türkiye kupasında ve 2. ligde geçen sene yaşadığı başarıyı bu senede tekkarlarız.Yorum
-
-
-
Kazandığımız için mutluyum"
Tokatspor teknik direktörü Namık Altunsoy 3-1'lik Trabzon Karadenizspor galibiyeti ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Takımının ilk yarıda sergilemiş olduğu futboldan oldukça memnun olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, taraftar desteğinin beklentilerinden az olduğu için üzgün olduğunu söyledi.
Karadenizspor'un grubun iddialı bir takımlarından olduğunu söyleyen Altunsoy açıklamasına şu şekilde devam etti:
"3-1’lik galibiyet net ve güzel bir sonuçtur. Karadenizspor bu ligin iddialı takımlarından birisi. Şartları iyi olan takımlarından birisi. Kaldı ki rakibimiz uzun süre bir arada oynayan ekip. Bu istikrar adına önemli bir şey. Bütün bunlara rağmen çok net pozisyonlarımız var. Atamadıklarımız var, rakibin kaçırdıkları var. Ben maçtan önce oyuncularıma dedim ki, bir tarafta gençlik ve dinamizm var, bir tarafta da futbolunu olgunlaştırmış, tecrübeli bir takım var. Bakalım kim kazanacak demiştim. Tecrübe kazandı, olgunluk kazandı. Pozisyon bilgisi çok fazla olan kazandı. Kazandığımız için mutluyum, camiamıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.Yorum
-
Fortis Türkiye kupasında Tokatspor'umuzun rakibi Kocaelispor
Eleminasyon usulu oynanacak maç, Tokat da oynanacak. Maç tarihi bugün belli olur.Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum