Trabzonsporumuz hariç hiçbir karadeniz takımını sevmem birkaç istisna haricinde tokatspor da o istisnaların biri onları ligde görmeyi isterim başarılar kendilerine.
Tokatspor
Daraltma
X
-
-
Yükselmede 3. 4. 5. ve klasmani 5 lider bitiren takimlar 8 takim olarak play-off müsabakalarina katilacak.
Eleme Grubu Müsabakaları; Kur’a usulü ile, TFF tarafından belirlenecek tarafsız saha veya sahalarda, Tek Maçlı Eleme Usûlü ile oynanır.
Müsabakalar sonunda 1. olan takım 3. takim olarak Bank Asya 1. Ligi’ne yükselmeye hak kazanır.burasi türkisch.
Are you not entertained?Yorum
-
Tşk kardeş.Yükselmede 3. 4. 5. ve klasmani 5 lider bitiren takimlar 8 takim olarak play-off müsabakalarina katilacak.
Eleme Grubu Müsabakaları; Kur’a usulü ile, TFF tarafından belirlenecek tarafsız saha veya sahalarda, Tek Maçlı Eleme Usûlü ile oynanır.
Müsabakalar sonunda 1. olan takım 3. takim olarak Bank Asya 1. Ligi’ne yükselmeye hak kazanır.
vaybee Bank Asya 1. lige çıkmak ne kadar zormuş böle.
Haydi bastır Karadenizspor ve Tokatspor
Yorum
-
Hmm Tokatsporun en kötü ihtimalle 3-4 yada 5. olması gerek.
Karadenizsporunda lider tamamlaması.
ma ileride tokat ve Karadenizsporun karşıkarşıya gelmemesi için Tokat ilk 2 de ytamamlasa daha iyi olurdu . ikisininde Bank Asyaya gitme şansı olmuş olur.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Buçak playof da Tokat başlangıçta çok puan kaybetti. Bi anlamda kredisini bitirdi. Bu yüzden son iki maçını aldı. İlk ikiye girermi bilmiyorum ama ilk 5 de tamamlar diye düşünüyorum.
Haa bu arada Karadenizspor la karşılaşmasını hiç istemem
Yorum
-
tokatsporumuz bugün deplasmanda diyarbakır diski yi 4 golle 4 1 yendi...Haydi geliyoruz bank asya..Yorum
-
-
"Emin adımlarla devam ediyoruz"
TFF 2. Lig Yükselme Grubu takımlarından Tokatspor'un basın sözcüsü Kaya Çakırtaş, Bank Asya 1. Lig hedeflerine ulaşmak için ellerinden gelenin fazlasını yapmaları gerektiğini söyledi.
Çakırtaş, düzenlediği basın toplantısında, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Diskispor galibiyetiyle yükselttikleri grafiği daha iyi seviyeye çıkarıp yollarına devam ettiklerini kaydetti.
Kendilerine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Diyarbakır yöneticilerine teşekkür eden Çakırtaş, ''Diyarbakır'da bulunan hemşehrilerimizin bizlere göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı hepsine çok teşekkür ediyorum'' dedi.
Maçın ilk 10 dakikasına kadar 4 net gol pozisyonu yakaladıklarını belirten Çakırtaş, ''1-0 öne geçtik. Kazandıkları penaltıyı atamamaları da onların kırılma noktaları oldu. Penaltıyı kaçırmalarından sonra ister istemez bizim tarafımızda motivasyon üst seviyeye çıktı. Ve arkasından gelen peş peşe goller de deplasmandan net bir skorla galip gelmemizi sağladı'' diye konuştu.
Tokatspor'un evinde pazar günü yapacağı Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladığını anlatan Çakırtaş, şöyle devam etti:
''Eyüpspor maçını aldıktan sonra gerçekten önümüzdeki Körfez maçını yine sahamızda kazanacağımızı ümit ediyoruz. Önümüze koyduğumuz bir hedef var, Bank Asya 1. Ligi. Tabii ki bu amaca ulaşmak için elimizden gelenin fazlasını yapmalı ve önümüzdeki kendi sahamızda oynadığımız maçları kesinlikle kazanmamız gerekiyor. İki maçı üst üste aldığımızda puan olarak daha üst seviyeye çıkacağız ve daha avantajlı olacağız.''
Her ne olursa olsun, ne futbolcular ne de yönetim kimsenin tek başına bir şey başaramayacağını belirten Çakırtaş, sözlerini konuştu:
''Ama seyirci desteğiyle bir yerlere gelebiliriz. Seyirci desteğiyle, kamuoyu desteğiyle başarılı olabilmemiz için bütün halkımızı maça davet ediyoruz. Tokatspor'u destekleyen taraftarlardan özellikle istirham ediyorum, geçtiğimiz hafta takımı ateşlediler ve gerçekten zor durumda olduğu dönemlerde bile takıma sahip çıktılar. O tezahüratlarını bizlerden esirgemezlerse bu ligden başarıyla çıkacağımızı ve yolumuza emin adımlarla devam edeceğimizi ümit ediyorum.'' dedi!Yorum
-
Tokatsporumuz Körfez ve eyüp maçlarını galibiyetle kapatacağına inanıyorum. İki kilit maç. Galip gelinmesi halinde büyük ihtimal gruptan çıkacağız. Haydi Tokat yanındayızYorum
-
Tokat 1-3 Eyüp
Kötü oldu bu sonuç Tokat için..Yorum
-
Tokat gibi bir skor olmus. Yükselme grubu cok cekismeli.burasi türkisch.
Are you not entertained?Yorum
-
Tarsus İY-Tokatspor: 1-2
TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda Tarsus İdmanyurdu ile deplasmanda karşılaşan Tokatspor, sahadan 2-1'lik sonuçla galip ayrıldı..
Tokatspor'umuz deplasmanda Tarsus'u yenerek gerçekten çok önemli bir 3 puan aldı. 5 Nisanda mersinidmanyordu maçını kendi sahasında alırsa sıralamada iyi bir konuma gelecek.
Ama, nedense iç sahada yapılan maçlarda hep puan kaybediliyor.
İnşallah mersin maçını alırız.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum