Sağlık olsun bir dahaki sefere inşallah yenerler ezikleri.
Tokatspor
Daraltma
X
-
-
Sonucu gorunce sasırmadım
Yanı fener yenılseydı
Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)
İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİYorum
-
Tokatspor |2.Lig B Yükselme Grubu
Tokatlı ve Tokatsporlu olarak bu başlığı size sunuyorum ben aradım ama göremedim maç yorumları ve takım hakkında bilgileriniz için buraya davet ediyorum haydi Tokatım...2.Lig A için Elele..Yorum
-
13:30 Çorumspor v Mersin I.Y. 13:30 Eyüp v Diyarbakır B.Ş.Diskispor 13:30 Tarsus İdm.Y. v Bucaspor 13:30 TOKATSPOR v Beykozspor 1908 13:30 Belediye Vanspor v Körfez Bld.
Bu maçı toparlanmak için almamız lazım...Yorum
-
1-Tarsus İdm.Y. 7
2-Bucaspor 7
3-Mersin I.Y. 6
4-Belediye Vanspor 5
5-Körfez Bld. 5
6-Çorumspor 4
7-Eyüp 2
8-Diyarbakır Diski 1
9-Beykozspor 1908 1
10TOKATSPOR 1En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 08.02.2009, 11:47.Yorum
-
Yorum
-
-
Çorumspor
1 - 2 Eyüp IY 1-2
Diyarbakır B.Ş.Diskispor 0 - 1 Bucaspor IY 0-0
Körfez Bld. 0 - 1 Beykozspor 1908 IY 0-0
Mersin I.Y. 2 - 1 Tarsus İdm.Y. IY 2-1
Tokatspor 3 - 0 Belediye Vanspor IY 2-0 DAKİKA80
Yorum
-
"Sıkıntılı dönemden sıyrıldık"
Tokatspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, galibiyet serisini sürdürmek adına önemli bir maçı daha kazanarak sıkıntılı dönemden sıyrıldıklarını kaydetti.
02 Mart 2009 , 12:05

</SPAN>
TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda mücadele Tokatspor, Belediye Vanspor karşısında aldığı 4-1'lik skorla ligde 5'nci sıraya yükseldi.
Teknik Direktör Namık Altunsoy, Tokatspor'un sahasında ikinci galibiyetini almasının mutluluğu içinde olduklarını ifade ederek, "Tribünler çok neşeliydi. Onların bu desteği olduğu sürece Tokatspor kolay kolay yıkılmaz. Biz hedeflediğimiz noktada 'bu takım ilk 5'in içerisinde olacak' dedim. Bana bunu söyleten futbolculara olan inancım ve güvencim. Yükselme grubuna iyi başlamadık. Ama bu sıkıntılı dönemden sıyrılmayı bildik" dedi.
Belediye Vanspor maçında 3 gol atan Bülent Karaman ise ligde seriyi yakalamak istediklerini ifade ederek, "Önümüzdeki 3 haftayı iyi değerlendirip iddialı duruma geleceğiz. İlk 5 değil, 2'yi kovalayacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
Futbolun sabır işi olduğunu inanarak başardıklarını ifade eden Tokatspor Genel Menajeri Bekir Atılgan ise taraftarın desteği ile Tokatspor'un Bank Asya Lig'e çıkacağına inandıklarını kaydetti.Yorum
-
Hatta Tokat temsilciliğimizde var. bekleriz
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum